Connect with us

ALL MEDIA

Nasul Radu Moraru revoltat pe CNA!

Redactia Radar de Media

Published

on

Radu Moraru, patronul postului de televiziune Nașul TV, s-a dezlănțuit la CNA. Moraru s-a arătat revoltat de faptul că forul audiovizualului i-a respins o contestație privind excluderea postului Nașul TV din rețeaua digitală a UPC.

Radu_Moraru_Nasul

Radu Moraru a venit astăzi în fața Consiliului pentru a contesta un raport al inspecției CNA, realizat împreună cu ANCOM, dar și pentru a cere rediscutarea unei reclamații din 26 septembrie. În urmă cu aproximativ o lună, patronul Nașul TV a reclamat la CNA faptul că UPC i-a scos postul de programe din grila digitală.

“Nu sunt suficienți oameni în stradă? Vreti sa ieșim și noi în stradă? Multmim frumos, vom fi acolo!”, le-a spus Radu Moraru membrilor CNA, după ce a aflat că i-a fost respinsă contestația.

Florin Gabrea, membru CNA, a fost cel mai afectat de “ieșirea” lui Radu Moraru.

“Este cel puțin neelegant ceea ce faceți aici. Organismul CNA-ului este unul deliberativ. Ați comis o chestiune nepermisă”, i-a spus Gabrea lui Radu Moraru.

Florin Gabrea a mai spus că deja “a devenit o modă” ca diverși oameni să se ia de CNA, și l-a menționat și pe Rareș Bogdan, de la Realitatea TV.

“Domnul Rareș Bogdan face același lucru, vine și tratează pe toată lumea ca pe niște gunoaie. (…) E o modă acum ”, a mai spus Florin Gabrea după ce Radu Moraru a părăsit sala de ședință.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

 1. Avatar

  gabriel.cadar

  1 noiembrie 2013 at 10:36

  Pai..draga CNA, atata timp cat va purtati ca niste gunoaie – cum doriti sa se poarte lumea cu voi Cu manusi?
  Desigur- si gunoiul este sortat cu manusi. E mai bine asa?
  Atata timp cat tineti parte “unor” anumiti “tovarasi”- e normal ca Radu Moraru, si Rares Bogdan ( desi nu-i cunosc) sa aiba o reactie “adversa”; E ca orice organism – care se apara de virusi;

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending