Connect with us

A-Z NEWS

Natalie Portman s-a antrenat jumatate de an pentru rolul din “Lebada neagra”(galerie foto)

Published

on

Reclame

Natalie Portman, vedeta ce a jucat in filme ca „V de la Vendetta”, „Closer” , „Cold Mountain” si multe altele, este invitata in editia din 19 decembrie( incepand cu ora 15:30) a emisiunii „Lumea Pro Cinema” pentru a vorbi despre ultimul ei rol din productia „Lebada Neagra”(„Black Swan”), film ce va rula si in Romania incepand cu februarie 2011.

Alaturi de Mika Kunis, Natalie Portman s-a antrenat timp de 6 luni pentru a atinge forma fizica a unei dansatoare profesioniste si a luat lectii de balet cu Georgina Parkinson, profesoara  la Teatrul American de Balet. Se pare ca eforturile i-ar putea fi rasplatite, rolul facut putand sa-i aduca un Oscar dupa unele pareri. Un alt punct de interes pentru acesta pelicula sunt costumele de exceptie, realizate de  surorile Laura si Kate Mulleavy, fondatoarele casei Rodarte. Astfel, telespectatorii vor putea urmarii o adevarata demonstratie de design vestimentar de cea mai inalta clasa, in editia din 19 decembrie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” .

Cel mai sexy si controversat cuplu din ultimul an de pe marile ecrane – Angelina Jolie si Johnny Depp – vor vorbi in cadrul emisiunii „Lumea Pro Cinema” , despre „Turistul”. Productia va ajunge pe marile ecrane de la noi din data de 7 ianuarie. Pana atunci, telespectatorii Pro Cinema vor putea afla chiar de la actrita ce impresie i-a lasat Johnny Depp cat si diverse intamplari de la filmari.

Tot in aceasta editie a emisiunii “Lumea Pro Cinema”, telespectatorii vor putea vedea secvente din “Furtuna” lui Shakespeare, in varianta 2010, dar si imagini si interviuri cu vedetele care au fost la premiera dramei sportive “The Fighter”.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending