Connect with us

Seriale

Naționala de comedie e la datorie astăzi, cu un episod special Las Fierbinți!

Published

on

Ca în fiecare an, Ziua Națională a României este un moment special în Fierbinți. Tradiția locului spune că e ziua în care Vasile, primarul, are o ocazie fabuloasă de a mai fura niște bani din fondurile publice. Dacă va reuși și în acest an să-și pună în aplicare planul, vedem astăzi, de la ora 20:30, într-un episod special Las Fierbinți.

 

De această dată, creativitatea lui Vasile generează o strategie prin care să scoată niște bani din fondurile primăriei, dedicate Zilei Naționale a României, cu ajutorul lui Bobiță. Folosindu-se de organizarea unui concurs cu premii substanțiale pentru fierbințeni, prin care desemnează gospodarul care are ”cea mai frumoasă casă decorată special de 1 decembrie” sau localnicul care face ”cea mai bună fasole cu ciolan”, cei doi speră să dea lovitura.

Spiritele se vor încinge atunci când Aspirina îi va confrunta pe Vasile și Bobiță, le va demasca planul, ba mai mult, va face tot ce-i stă în putere ca premiile din concurs să ajungă la cei care chiar merită. ”Am chemat PRO TV-ul, Vasile. Să facă un reportaj despre ce primar bun ești tu și cum dai premii în sat. Eh, și o să mă duc pe la fiecare, că știu pe unde stă, să-i filmeze”, îi va spune aceasta primarului.

Un transport cu ajutoare de la Uniunea Europeană va face valuri pe ulițele din Fierbinți. Celentano și Firicel se alătură și ei grupului de săteni care așteaptă în ploaie și frig campionul cu ”haine, televizoare, frigidere, mâncare și poate niște… euro”. Un localnic din Dridu, un oraș din apropiere, se alătură mulțimii care așteaptă, iar o luptă între ei stă să înceapă. Ce surpriză le pregătește Vasile sătenilor care vor pomana europeană, cum se vor distra fierbințenii la petrecerea la care va cânta Maria Dragomiroiu, dar și ce va spune Celentano atunci când televiziunea îl va întreba dacă a mai pregătit vreo poezie de Ziua Națională a României, aflăm astăzi, de la ora 20:30, la PRO TV.

 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending