NE VEDEM LA TVR | Adrian Minune faţă în faţă cu Constantin Bălăceanu-Stolnici, la TVR 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Televiziune

NE VEDEM LA TVR | Adrian Minune faţă în faţă cu Constantin Bălăceanu-Stolnici, la TVR 1

Published

on

Marina Almăşan îşi propune, pentru 8 iunie, o ediţie foarte curajoasă a emisiunii sale, în care încearcă să afle dacă promotorii manelelor sunt reprezentanţii unei clase inferioare sau dacă aparenţele înşală… Pentru aceasta, sâmbătă, de la ora 16.00, Ne vedem la TVR… cu Adrian Minune, dar şi cu oameni de cultură aflaţi pentru prima oară în viaţa lor faţă în faţă cu un interpret de manele. Ca de obicei, emisiunea poate fi urmărită la TVR 1 sau online, pe www.tvrplus.ro.

La rândul său, Adrian Minune profită de invitaţia în studioul TVR pentru a-şi arăta adevărata valoare. El le promite telespectatorilor TVR 1 o după-amiază în care nu vor auzi manele, în schimb se vor delecta cu muzică clasică, pop, folclor şi melodii din repertoriul internaţional. Mai mult, el îi aduce ca „întăriri” pe copiii săi, care vor demonstra că talentul se moşteneşte.

În aceeaşi ediţie Ne vedem la TVR mai vin Horia Moculescu şi Cristian Popescu „Piedone”, prieteni ai interpretului, precum şi doi oameni de cultură, puşi de Marina Almăşan pentru prima dată în viaţa lor faţă-n faţă cu un cântăreţ de manele: academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici şi actorul Florin Zamfirescu.

„Va fi o ediţie neaşteptată şi… exotică!”, promite Marina Almăşan. Şi, ştiind ce invitaţi are sâmbătă în emisiunea sa de la TVR 1, nu putem decât să o credem pe cuvânt!…

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending