Nea Mărin și vedetele din echipa sa, la o școală de pilotaj: ”Este prima dată în 60 de ani când fac așa ceva” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Nea Mărin și vedetele din echipa sa, la o școală de pilotaj: ”Este prima dată în 60 de ani când fac așa ceva”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

”Poftiți la Nea Mărin”, reality show-ul difuzat diseară, de la ora 20.00, la Antena 1 este unul plin de provocări. Cele patru vedete invitate în această ediție – Rona Hartner, Ruby, Dorian Popa și Edi Stancu – au parte de experiențe memorabile.

Cei patru, împreună cu Nea Mărin, merg de data asta într-un hangar cu avioane de mici dimensiuni, din Tuzla, unde este și o școală de pilotaj, cu scopul de a obține o reclamă pentru restaurantul de pe malul mării pe care îl administrează.

Și pentru că își doresc un banner purtat de avion, iar prețul nu este deloc unul de neglijat, Nea Mărin decide să muncească pentru serviciul pe care îl vor. Așadar, organizează un concurs.

”Este pentru prima dată în viața mea, de 60 de ani, când ajung într-un hangar cu avioane de dimensiuni mici. Am văzut un motor, lucruri pe care nu le-am văzut niciodată. Și lor, pentru ca să-i motivez, le-am zis că cine va spăla mai multe avioane și dă randament va câștiga ca premiu, pe lângă banner, un zbor cu avionul”, spune Nea Mărin. Bineînțeles că Ruby, Rona, Dorian și Edi s-au aventurat imediat în competiție.

Cum vor reuși cele patru vedete să facă față sarcinilor primite de Nea Mărin și cine va câștiga concursul, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena 1

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending