NEATA | Dani Oţil, în pericol de moarte înainte sã revinã în emisiune - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Grila de programe

NEATA | Dani Oţil, în pericol de moarte înainte sã revinã în emisiune

Published

on

  “Trăiește cel mai frumos azi este sloganul sub care se desfășoară grila de toamnă a Antenei 1. Cele mai iubite vedete de televiziune revin pe sticlă începând din 2 septembrie.

 Dani Oţil, în pericol de moarte înainte sã revinã în emisiune

PREMII TVMANIA 2008

Sâmbãta aceasta, Dani s-a aflat de la un pas o tragedie, în timpul unui antrenament de enduro. Prezentatul Antenei 1 a fost atacat de o ursoaicã: „Azi m-am apropiat de moarte. M-am apropiat atât de tare, cã i-am simtit pãrul sârmos frecându-se aspru de pantalon şi de cizmã. Eram la antrenament. Trei bãieţi. Trei motoare. Nu eram sus în munte, ci la câţiva km de o cabanã cunoscuta. Pe un drum de caruţã, fãceam legatura între douã zone mai tehnice. Unul din colegi tocmai remarca faptul cã e o sâmbãta în care parcã nu se întâmpla nimic. Dupã un sfert de orã…un urs(probabil femelã cu pui) a hotãrât sã îl contrazicã. Eram al doilea în rând. Pe primul coleg l-a ratat, aşa cã a venit direct spre mine. Nu scotea niciun sunet. Nu era ca la tv. Avea gura deschisã, dar ca sã apuce, nu ca sã faca zgomot. A venit tare spre motor şi a bãgat un umar la înaintare. A lovit în rezervor şi în suspensia faţã. Cred cã mi-a mutat motocicleta pe drum, dar nu pot defini cât. Oricum, în cascã mai auzeam doar un ţiuit. Cred cã mi l-am provocat singur. Ori de la cât de tare am urlat, ori de la puls. Ştiam de la bãieţii cu maşini de offroad cã ursul loveşte cu umãrul uneori în uşi, roţi…dar în mine?! Tehnic, nu pot explica ce s-a întâmplat.” Dani însã, nu le poartã ranchiunã urşilor: „Eu am sã iubesc în continuare urşii. Sunt sigur cã eu am greşit cu ceva trecând prin curtea lor.”

Telespectatorii vor afla mai multe chiar de la Dani, mâine dimineaţã, când matinalul revine în grilã, cu o mulţime de surprize. Rubrici noi la Neatza: După succesul înregistrat de concursurile pentru postul de ”vecină”, dar și de cel pentru “Cea mai sexy mamica”,  în noul sezon cele mai atractive telespectatoare care urmăresc show-ul lui Răzvan și Dani se vor putea înscrie pentru a câștiga titlul de “Miss Neatza”. Vladutz își va continuă activitatea culinară, dar va părăsi studioul emisiunii și va găti în casele vedetelor, dar și ale telespectatorilor. Și tot din acest sezon, Cătălin Oprisan va fi prezentatorul celei mai simpatice rubrici de știri, “Neatza Niuz”.

 

Două minuni ale lumii, aflate în premieră în același platou TV

Mireasă pentru fiul meu, Neatza cu Răzvan și Dani, Acces Direct și Un show păcătos sunt show-urile care dau startul grilei de toamna Antenei 1.

“Acces direct” și “Un show pacatos încep cu recorduri mondiale, respectiv în platourile acestor emisiuni vor fi prezente două minuni ale lumii, aflate în premieră în același platou. Păstrăm surpriza, dar vorbim de zona care a consacrat aceste două show-uri, Acces direct și Un show păcătos, cea de senzational.

Un nou sezon din “Mireasă pentru fiul meu” a început sâmbătă, 31 august, cu prezentarea noilor concurenţi.

Marile show-uri sunt la Antena 1

Sezonul al patrulea al emisiunii “Te cunosc de undeva! începe, sâmbătă, pe 14 septembrie, cu noi concurenți, noi provocări. Juriul și prezentatorii sunt aceiași: Andrei Aradits, Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Aurel Temisan, Alina Pușcaș și Cosmin Selesi. Concurenții care se vor lupta pentru premiu în acest sezon sunt: Pepe, Mike Diamondz, Matteo și Jean de la Craiova, Dalma, Maria Buza, Anda Adam și Ellie White.

“Next Star, show aflat la al doilea sezon, care a înregistrat performanțe de audiență, a ales, pe parcursul verii, cei mai talentați copii din România, cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani. Emisiunea începe pe 19 septembrie, de la ora 20,30. Juriul are din nou dificila misiune de a alege, dintre cei mai talentați copii, prezenți la fiecare emisiune, doar un castigator. Gazda show-ului este cel mai titrat prezentator de divertisment din România, Dan Negru.

„Icomedy” este un nou show de comedie marca Antena 1, care îmbină umorul inedit de televiziune cu umorul din online. Este o inițiativă ambițioasă care unește aceste două lumi. Emisiunea are pe post de prezentatori și realizatori două nume de referință pe mediile pe care le reprezintă, Mihai Bendeac și Mickey Haș. Premiera este programată pentru data de 20 septembrie, de la ora 20.30.

Cel de-al treilea sezon al super-show-ului „X Factor”, începe pe 22 septembrie, de la 20.30, sub sloganul “Muzică și suflet”. Delia, Dan Bittman și Cheloo sunt cei care dau verdictul în privință calificărilor concurenților pentru premiu în etapele următoare, dar publicul, va avea, în marea finalã, decizia. Ca noutate, a fost coborâtă limită de vârstă înscriere la 14 ani, astfel că una dintre categorii va fi 14 – 25 ani. La preselecții s-au prezentat concurenți de pe patru continente. Diversitate, spectacol, talent sunt atributele acestui nou sezon X Factor.

Și în luna octombrie sunt programate pentru lansare două emisiuni noi: „Top Chef”, sub sloganul “Hrană pentru suflet”, într-o nouă abordare, în care vom cunoaște îndeaproape  viețile celor trei jurați, Joseph Hadad, Tudor Constantinescu și Nicolai Tând, dar și “Totul e permis, singurul show de comedie în care acțiunea se întâmplă într-o dungă. Mai multe amănunte, însă, la timpul potrivit.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending