Connect with us

Emisiuni

Neatza cu Răzvan și Dani caută cea mai sexy mămică

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Luna femeii vine cu nenumărate surprize pentru telespectatorii Neatza cu Răzvan și Dani. De vineri, 1 martie, cel mai iubit show matinal va transmite live timp de patru ore, de la 08:00 la 12:00, iar debutul acestei noi etape a emisiunii va deschide atmosfera de primăvară în platou încă de la prima oră a dimineții.

Și pentru că niciun moment special nu rămâne nesărbătorit în familia matinalilor, Neatza cu Răzvan și Dani lansează a patra ediție a competiției “Cea mai sexy mamică!” din România. Pentru a intra în cursa pentru marele premiu, doritoarele trebuie să intre pe pagina  http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani/, la secțiunea destinată concursului, să completeze chestionarul și să încarce o poză: ”Nu căutăm doar frumusețea aceea de podium, căutăm mămici cu care ne putem mândri că suntem prieteni, mămici care au dibăcie la sarcinile casnice”, spune Dani Oțil. Zâmbetul, veselia naturală, entuziasmul în fața provocărilor și titlul de mămică sunt o parte dintre cerințele minime ce ar putea garanta marele premiu candidatelor: cosmetice și o excursie. ”Acesta este concursul ce a mers cel mai bine în 11 ani de Neatza”, a adăugat Răzvan Simion.

Și campania ”Sărut mâna, mamă!” se întoarce la Neatza începând cu 1 martie. Până de Ziua Femeii, telespectatorii se pot înscrie pe  http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani/ cu o fotografie în tematică și un mesaj de dragoste pentru cele mai importante femei din viața lor. Ca de obicei, cele mai emoționante declarații vor fi premiate cu produse de înfrumusețare chiar de către echipa matinalilor, iar cei din fața micilor ecrane vor avea șansa de a intra în direct pentru a-și suprinde mama.

În luna femeii, momentele speciale încep de la prima oră a dimineții, chiar din platoul matinalilor Neatza cu Răzvan și Dani.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending