Connect with us

Life Style

Negru de supărare! Cine l-a adus în această stare pe Dan Negru?

Published

on

Într-o postare publicată pe pagina sa de facebook, Dan Negru își exprimă indignarea față de nepăsarea celor de la Uniunea Scriitorilor, care au neglijat complet mormântul lui Gala Galaction, ce se află în prezent în paragină.

Mormant Gala Galaction

”M-a revoltat fotografia de mai jos, am făcut-o ieri la Mănăstirea Cernica. Ar trebui să le fie rușine domnilor cu carte de la Uniunea Scritoriilor. Așa arată mormântul lui Gala Galaction, lăsat în paragină.Statul prin Uniunea Scriitorilor ar putea măcar atât să facă! Să îngrijească mormintele celor pe care copiii îi învață în școală. Manolescu, Vosganian, Pleșu, Liiceanu și care-o-ți mai fi pe acolo: cât v-ar costa să angajați câțiva oameni care să îngrijească mormintele marilor cărturari? În Jerusalim o piațetă îi poartă numele lui Gala Galaction. Așa-i arată mormântul în România.”, a scris vedeta Antena 1 pe rețeaua de socializare.

”Nu mai pune nimeni preț pe valori, din păcate…” sau ”Ce ne mai miră? Săptămâna trecută am văzut la tv casa lui Brâncuși:o ruină! În loc să ne mândrim cu ce avem, noi ne batem joc. Străinii fac bani și din piatră seacă.”, au fost doar câteva din comentariile primite la postarea în cauză.

Sursă foto: Facebook

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending