Connect with us

Vedete

Nehir Erdogan este actrița care dă viață personajului Melek din serialul omonim, ce va fi difuzat la Kanal D

Producția va fi difuzată de luni până miercuri, la Kanal D.

Published

on

Foto Credit: Kanal D
Reclame

Din 4 iulie, Kanal D aduce pe micile ecrane un nou serial turcesc de excepție, „Melek”, ce redă povestea emoționantă a unei mame care luptă zi de zi pentru copiii ei, într-o lume dominată de valorile familiei tradiționale patriarhale. Nehir Erdogan este actrița care o întruchipează pe Melek, un personaj complex, sensibil dar, în același timp, înzestrat cu puterea de a depăși obstacolele pe care viața i le așterne în cale.

Frumoasa actriță, în vârstă de 43 de ani, s-a născut la Izmir și s-a „îndrăgostit” de teatru din perioada liceului. Nehir a urmat cursurile Universității Marmara din Istanbul, Facultatea de Științe Economice și Administrative, Departamentul de Administrare a Afacerilor. În ultimul an de studii s-a angajat la postul de televiziune TRT 1, unde a prezentat știri culturale și știri sportive.

Frumusețea și talentul i-au fost repede remarcate, astfel că, în 2002, a primit oferta de a juca în primul sau serial TV „Koçum Benim”.

Versatilitatea și priza pe care le-a avut la public i-au adus numeroase roluri în seriale de televiziune, filme de lung metraj, dar și pe acela de gazdă a câtorva emisiuni de divertisment difuzate în Prime Time la diverse posturi TV din Turcia, inclusiv a celebrului show „Popstar”.

Cu o sete de cunoaștere impresionantă, Nehir Erdogan a fost mereu gata să cucerească noi lumi. În 2004 a locuit o lungă perioadă de timp în cetatea filmului, în Los Angeles, și a urmat cursuri de actorie. Opt ani mai târziu a decis să învețe limba franceză și s-a înscris la cursurile Universității Sorbona. De altfel, în 2014, după ce s-a căsătorit cu celebrul director de imagine Ahmet Sesigürgil, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale lung metrajului „Silsile”, s-a stabilit în orașul îndrăgostiților.

În prezent urmează un curs de master la Facultatea de Cinema Radio Televiziune a Universității Marmara.

Nehil Erdogan își va dezvălui talentul actoricesc încă din primul episod al serialului „Melek”, ce va avea premiera marți, 4 iulie, de la 20.00, la Kanal D. Melek este femeia care poartă pe umeri o decizie din tinerețe, când se sustrage unui mariaj aranjat și fuge cu alesul inimii. Viața o duce pe căi nebănuite; trădată de cel pe care îl iubește, lovită de o boală necruțătoare, aceasta își ia cei trei copii și se întoarce acasă, la cei care au refuzat să îi mai pronunțe numele. Viața femeii va fi în continuare o luptă teribilă pentru cei pe care îi iubește.

Nu pierdeți noul serial de la Kanal D, “Melek”, o poveste de viață încărcată de dramatism, de marți, 4 iulie, de la ora 20:00!

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending