Connect with us

Premieră TV

„Nehir”, o poveste incredibilă despre supraviețuire și destin, are premiera în curând la Kanal D!

Published

on

Foto Credit: Kanal D

            Luni, 26 iulie, de la ora 20:00, „Nehir” (titlul original: „Baraj”), o nouă producție turcească de succes, intră în casele românilor, și va putea fi urmărită cinci zile pe săptămână, de luni până vineri de la ora 20:00, la Kanal D.

 

 

“Nehir” înfățișează, într-o manieră impresionantă, povestea de viață a unei tinere care duce o luptă continuă pentru supraviețuire. Protagonista serialului, Nehir Aksu, interpretată de frumoasa actriță turcă Biran Damla Yilmaz, a avut o copilărie extrem de dificilă. Abandonată de către părinți încă din copilărie, ea s-a confruntat cu greutățile vieții din orfelinat. În adolescență, Nehir o cunoaște pe Zerrin (Sumru Yavrucuk), o femeie inteligentă care o ia pe frumoasa fată sub aripa ei protectoare, și o învață cum să supraviețuiască dar, cel mai „important”, îi va fi un adevărat mentor în tainele înșelăciunii.

 

Nehir și Zerrin devin astfel „partenere de afaceri”. Nehir va profita din plin de frumusețea ei și va folosi acest avantaj pentru a cuceri tot mai mulți oameni bogați, iar Zerrin pretinde că este mama frumoasei fete. Duo-ul funcționează fără cusur până într-o zi când Zerrin observă că Nehir este foarte apropiată de un personaj, pe care l-a cunoscut în mediul online, numit Nazîm. O dispută între cele două „partenere” o determină pe tânăra fată să-și schimbe viața și încearcă să-și clădească un nou început alături de Nazîm Guney (Feyyaz Duman), bărbatul de care se simte tot mai apropiată. Lucrurile se complică mai mult atunci când Nazîm, care ascunde un trecut tulburător, se dă drept Tarîk (Burak Yoruk), un tănăr chipeș care, asemeni frumoasei Nehir, vrea doar să cucerească.

 

Nehir, Zerrin, Nazîm și Tarîk vor avea de înfruntat, deopotrivă, adevărul și minciuna, însă doar veridicitatea poate schimba totul, înainte ca lucrurile să devină iremediabile pentru cei implicați. Ce se întâmplă, însă, într-o lume în care oamenii sunt judecați după înfățișarea lor ? Va reuși, oare, iubirea adevărată să triumfe și să schimbe în bine viețile protagoniștilor ? Nu pierdeți, luni, 26 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D, premiera serialului ”Nehir”, o nouă poveste de viață impresionantă care va cuceri privitorul. Noul serial va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, de luni până vineri.

“Hercai”, final de poveste

În această seară, de la ora 20:00, îndrăgitul serial “Hercai” își ia rămas bun de la telespectatorii români. Odată cu difuzarea ultimului episod, fanii serialului vor putea afla deznodământul poveștii de iubire dintre Reyyan și Miran, atât de greu încercați de soartă.

 

Cu un destin anevoios, din care nu au lipsit emoțiile puternice, suspansul, suferința, Reyyan și Miran au avut de înfruntat, din pricina neînțelegerilor dintre familiile lor, nenumărate provocări ce le-au pus viețile în pericol, dar dincolo de orice, cei doi tineri au găsit iubirea, singura care le-a dat puterea să lupte neîncetat, împotriva tuturor celor care au încercat să îi dezbine.

Advertisement

 

Vor reuși oare Reyan și Miran să-și clădească o viață liniștită împreună și o familie fericită, așa cum și-au dorit mereu, și pentru care au luptat cu atâta ardoare ? Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, ultimul episod din serialul “Hercai”, la Kanal D.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending