Connect with us

Premieră TV

„Nehir”, o poveste incredibilă despre supraviețuire și destin, în premieră la Kanal D!

Published

on

Foto Credit: Kanal D

            Începând din 26 iulie, de la ora 20:00, fanii serialelor turcești vor putea urmări serialul verii, la Kanal D, odată cu debutul producției „Nehir” (titlul original: „Baraj”). Producţia va intra în casele românilor după ce „Hercai” va ajunge la final, și va putea fi vizionată cinci zile pe săptămână, de luni până vineri. Intriga puternică, emoția, actorii talentaţi şi personajele bine conturate fac parte din ingredientele acestui serial.

 

 

“Nehir” descrie povestea impresionantă a unei tinere care duce o luptă continuă pentru supraviețuire. Nehir Aksu, interpretată de actrița Biran Damla Yilmaz, a avut o copilărie extrem de dificilă. Abandonată de către părinți, încă din fragedă pruncie, s-a confruntat cu greutățile vieții în orfelinat. Ajunsă la adolescență, o cunoaşte pe Zerrin (Sumru Yavrucuk), o femeie foarte inteligentă care o ia pe frumoasa fată sub aripa ei protectoare şi o învață cum să supraviețuiască dar, cel mai „important”, îi va fi un adevărat mentor atunci când vine vorba de înșelăciuni.

 

Nehir și Zerrin devin astfel „partenere de afaceri”. Nehir va profita din plin de frumusețea ei și va folosi acest avantaj pentru a cuceri tot mai muți oameni bogați, influenți, iar Zerrin pretinde că este mama frumoasei fete. Duo-ul funcționează fără cusur până într-o zi când, în timp ce își căutau următoarea țintă, Zerrin observă că Nehir este foarte apropiată de un personaj numit Nazim.

 

O dispută între cele două „partenere” o determină pe Nehir să-și lase trecutul în urmă și să-și dorească să înceapă o nouă viață pentru a-i fi alături lui Nazim Guney (Feyyaz Duman), bărbatul de care se simte tot mai apropiată.

 

Pentru cele trei personaje, Nehir, Zerrin și Nazim, fiecare zi este o nouă provocare în care falsitatea și minciuna sunt la ordinea zilei, și doar adevărul este singurul lucru care poate schimba totul, înainte ca lucrurile să devină greu de reparat. Ce se întâmplă, însă, într-o lume în care oamenii sunt judecați după înfățișarea lor ? Va reuși, oare, iubirea adevărată să triumfe și să schimbe în bine viețile protagoniștilor ?

 

Alături de frumoasa actriță Biran Damla Yılmaz, cea care interpretează rolul principal feminin Nehir, telespectatorii români vor avea ocazia să-i urmărească pe Feyyaz Duman (rol Nazim Guney), Burak Yörük (Tarik Yilmaz), Sumru Yavrucuk (Zerrin), Iman Casablanca (Zehra), Sait Genay (Orhan), Tună Orhan (Ekrem) îndrăgiți actori ai cinematografiei turcești.

Aşadar, nu pierdeți din 26 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D, premiera serialului ”Nehir”, o nouă poveste extraordinară de viață.

 

 

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending