Connect with us

Business

Neobat – baterii auto de calitate, la prețuri accesibile

Published

on

Rolul unei baterii auto în buna funcționare a unui autovehicul este vital. Aceasta nu doar că ajută în pornirea motorului termic, ci și alimentează restul consumatorilor electrici atunci când acesta este pornit. De aceea, este important să fie de calitate.

Alegerea bateriei trebuie să țină cont de numeroși factori, nu doar de preț. Dintre aceștia, producătorul are o importanță aparte deoarece poate face diferența între un produs ce se deteriorează rapid și unul care ajută autovehiculul să funcționeze în parametrii normali o perioadă lungă de timp.

Alături de acesta, și distribuitorul poate face diferența în ceea ce privește rezultatele pentru că, pe lângă produsul dorit, mai poate pune la dispoziție o serie de servicii suplimentare menite să ușurează cu mult întreg procesul de înlocuire a unei baterii pentru mașină.

Care sunt cei mai buni producători de baterii auto?

În funcție de seriozitate, performanța produselor oferite și bunul nume construit pe piață, se remarcă următorii producători de baterii auto:

  • Bosch – Este un brand cu o istorie bogată, care și-a dezvoltat în permanență produsele astfel încât acestea să țină pasul cu dezvoltarea tehnologiei. Gama de acumulatori auto Bosch cuprinde modele S3, S4, S5, EFB și AGM, toate având performanțe superioare.
  • Varta – Este compania care susține mașina cu energie durabilă, rezistența și anduranța. Bateriile auto pe care le pun la dispoziție sunt de ultimă generație, tehnologia modernă asigurând o rezistență cu până la 70% mai mare față de cea a bateriilor clasice.
  • Exide – Este unul dintre cei mai cunoscuți producători de baterii auto la nivel mondial, aducând de-a lungul timpului nenumărate contribuții la dezvoltarea tehnologiei. Cu o gamă largă de produse, compania este pe primul loc în proiectarea și fabricarea de baterii auto pentru sectorul de automobile și baterii staționare și de tracțiune, pentru cel industrial.
  • Rombat – Este este un brand românesc, ce se mândrește cu produse de înaltă calitate. Bateriile auto Rombat au o durată de viață cu 300% mai mare evaluată în ciclurile de descărcare-încărcare, iar prețurile sunt foarte mici.

Neobat pune la dispoziție clienților o gamă variată de baterii auto ieftine, marca Bosch, Varta, Exide, Rombat și Banner. Dintre cele mai populare tipuri de acumulatori pentru mașină se pot menționa: Varta Silver Dynamic, Varta EFB, Varta AGM, Bosch EFB, Bosch S3, Exide Premium, Rombat Tornada, Rombat Premier și Banner Running EFB.

Neobat – cele mai bune soluții pentru performanța automobilelor

Compania Neobat s-a implicat activ, încă de la înființare, în oferirea celor mai bune soluții pentru performanța automobilelor din România. Aceasta pune la dispoziție o gamă completă de servicii, ce include consilierea în ceea ce privește alegerea bateriei potrivite, transportul la domiciliu și montajul imediat.

În București și în județul Ilfov livrarea bateriilor auto este gratuită, Neobat asigurând și serviciul de montaj, al cărui cost variază în funcție de locul în care este instalat produsul. Montajul este realizat de către o persoană specializată în domeniu, incluzând și verificarea instalației electrice cu ajutorul unui tester autorizat.

Prețul unei baterii auto diferă în funcție de caracteristici, tip și producător, fiind accesibil pentru orice buzunar. O baterie Varta Black Dynamic 41 Ah, de exemplu, are un preț de aproximativ 190 de lei, iar un Rombat Tornada 40 Ah costă în jur de 220 de lei.

Recomandările Neobat privind întreținerea noii baterii auto

Advertisement

Chiar și o baterie de foarte bună calitate se poate deteriora înainte de a ajunge la termen. De aceea, pentru ca aceasta să funcționeze în mod corespunzător, pe toată perioada de viață recomandată de producător, este necesar ca beneficiarul să:

  • Nu utilizeze echipamentele electrice (sistemul multimedia, aerul condiționat, radioul) atunci când motorul mașinii este pornit deoarece acestea vor consuma bateria și îi vor scurta durata de viață.
  • Evite deplasările scurte și dese, în special iarna, deoarece mașina încarcă acumulatorul pe distanțe mai lungi, iar pornirile/opririle dese nu permit alternatorului să funcționeze cum trebuie. Dacă este necesară o oprire scurtă, atunci este de preferat să se lase motorul pornit.
  • Curețe atât bateria, cât și bornele cu o soluție specială (nu apă) deoarece orice obiect funcționează corect atunci când nu este murdar, iar compartimentul motor este predispus la așezarea prafului.
  • Protejeze acumulatorul auto iarna prin scoaterea acestuia și depozitarea în interiorul locuinței.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending