Connect with us

Reality Show

Nervii concurenţilor întinşi la maximum în Asia Express. Ana Morodan: „Aici fac atac de panicã şi mor!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

O nouă ediţie Asia Express – Drumul Elefantului, reality-show difuzat aseară pe Antena 1, care s-a impus din nou ca lider de piaţã, atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivel urban, i-a provocat pe concurenții rămași în competiție să lupte pe cont propriu.

Dupã ce în episodul trecut, Ana Morodan, Robert, CRBL, Cocuța și Șerban Copoț au rămas alături de Gina Pistol pentru a îndeplini o serie de jocuri, în vreme ce Teleșpan, Ruby, Oase, Boantă și George Vintilă, au plecat pe traseu, îndeplinind, la rândul lor, misiuni, acum se schimbã rolurile. „La primul joc o sã fiţi împreunã, dupã care, unul dintre voi trebuie sã porneascã sã facã autostopul!”, le va spune Gina. Tot ea, va mai completa:  „Pânã atunci însã, trebuie sã ne despãrţim de o pereche – CRBL şi Oase!”. Despãrţirea este una temporarã, deoarece aceştia se vor bucura de statutul dobândit cu ajutorul imunitãţii – acela de nu participa la misiuni şi de a-şi petrece restul zilelor din aceastã etapã la hotel.

Astfel, asearã, Asia Express – Drumul Elefantului a condus topul audiențelor pe publicul comercial cu o medie de 8.2 puncte de rating și 23.9 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 7.7 puncte de rating și 22.3 % cota de piață. Şi la orașe, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 7.1 puncte de rating și 16.7 % cota de piață,

Ziua a început în forţã în Badami, cu ultimul joc în care concurenţii au fost alãturi de partenerii lor în cursã şi în care au fost nevoiţi sã umple nişte containere cu apã pentru sãteni. George Vintilã a terminat primul jocul, oferindu-i lui Şerban avantajul de a porni primul în cursã, în vreme ce locurile doi şi trei vor fi ocupate de Teleşpan şi Ruby.

Acesta va fi însã doar începutul unei curse cu un final cum nu se poate mai terifiant pentru echipele rãmase în joc. „Trebuie sã mergeţi la Kolhapur, unde va fi finalul acestei etape şi unde ultimele douã clasate vor participa la cursa pentru ultima şansã!”, le va spune Gina. Soarta celor de pe traseu a fost însã strâns legatã de a celor rãmaşi în Badami. Puşi în faţa misiunii de a reface un desen complicat, în mai multe culori, concurenţii stabilesc o nouã ierarhie.  Ruby este prima, asigurându-i lui Robert şansa de a nu face urmãtoare misiune. Pe ultimul loc ajunge Teleşpan, obligând-o astfel de Ana Morodan sã facã misiunea de douã ori: „Eu sunt absolut convinsã cã el a încercat tot posibilul!”, va mai spune aceasta. Abia la final au aflat şi misiunea – aceea de a face chirpici din bãlegar de vacã, folosit ulterior în izolaţia termicã în India. „Asia Express m-a învãţat sã nu îmi mai imaginez nimic, doar sã mã aştept la lucruri!, va izbucni Ana Morodan.

Şi de aceastã datã, cazarea s-a dovedit a fi un moment de grea încercare, atât pentru cei din cursã, cât şi pentru cei din Badami. Pânã la urmã, Ruby, Teleşpan, Boantã şi George ajung chiar în casa unde fuseserã cazaţi coechipierii lor înainte, în vreme ce Ana Morodan, Şerban, Robert şi Cocuţa s-au vãzut nevoiţi sã se retragã în prima aşezare care le-a ieşit în cale. „Aici fac atac de panicã şi mor!”, a izbucnit Ana Morodan, care a mai completat: „Gândeşte-te cum e sã fii înconjuratã de 300 de oameni!”, nemulţumitã de faptul cã nu mai reuşeau deloc sã scape de mulţimea din sat. Toate acestea, în timp ce CRBL şi Oase s-au bucurat de tot ce înseamnã avantajele unei nopţi la 5 stele.

A doua zi, un nou joc le-a testat cunoştinţele celor patru concurenţi rãmaşi alãturi de Gina, un joc despre cât de bine îşi cunosc colegii din concurs, câştigat şi de aceastã datã tot de Ruby. Poziţia secundã în clasament este ocupatã de George, în vreme ce Bogdan, de pe ultimul loc, o va trimite pe Cocuţa sã execute de douã ori misiunea: “Nici nu vreau sã mã gândesc cât de tare am supãrat-o!”, va exclama el. De data aceasta, recunoaşterea unei scenete le-a testat nervii concurenţilor. Ana Morodan este cea care executã proba fãrã nicio dificultate, în vreme ce Cocuţei şi lui Şerban le-a dat mari bãtãi de cap.

În drum spre punctul de control, unde îi aşteptau coechipierii, cei patru magnifici au mai avut de fãcut o scurtã oprire, care însã i-a terifiat, în adevãratul sens al cuvântului. „Trebuie sã mergeţi la Kolhapur, unde va fi finalul acestei etape şi unde ultimele douã clasate vor participa la cursa pentru ultima şansã!”, le-a spus Gina, care a „omis” însã sã le dea detalii despre proba de la punctul de control. Mai exact, cei ajunşi acolo au trebuit sã punã cap la cap trei bucãţele de hârtie, care se aflau în nişte coşuri de nuiele, singurul „mic” impediment fiind, desigur, „ocupanţii” coşurilor – câte o cobra în fiecare dintre ele. „Am nevoie de un calmant!”, a izbucnit Ana Morodan în momentul în care a realizat ce se aflã în coşuri, continuând „Exclus! Nici vorbã! E îngrozitor ce am trãit!”, a mai spus ea.

Dupã ce a încercat tot felul de variante pentru a ajunge la bileţel, pânã la urmã s-a vãzut nevoitã sã capituleze: „Accept orice penalizare, sã mã lãsaţi ultima, nicio problemã!”, a exclamat Ana Morodan, care dupã 20 de minute de întârziere în cursã şi multã bãtaie de cap, a reuşit sã intre în posesia bileţelelor. Mai sigur pe el, Şerban s-a bazat pe experienţa sa: „Acasã, când merg cu Tedy în expediţii, dacã mai întâlnim şerpi, încerc sã îi prind şi sã îi arãt! Acum însã, e vorba de o cobra!”, s-a vãzut el nevoit sã recunoascã. Cu toate acestea, a reuşit sã intre în posesia bileţelelor foarte repede.

Spre final, Robert s-a vãzut nevoit sã îşi recunoascã neputinţa: „Iubita mi-a dat un avantaj aşa puternic şi eu nu am profitat de el!”, a spus acesta supãrat. Prima care a reuşit sã ajungã la punctul de întâlnire cu Gina a fost chiar Ana Morodan, reuşind astfel sã punã mâna pe un premiu mult râvnit de toţi concurenţii rãmaşi în luptã – o noapte la hotel şi o cinã cu cealaltã pereche imunã. „M-am simţit ca Xena!”, a povestit ea mândrã. Cum s-au descurcat restul echipelor, dar şi ce misiuni îi mai aşteaptã astãzi, la finalul celei de-a opta etape, telespectatorii vor putea afla urmãrind cel mai nou episod Asia Express – Drumul Elefantului, difuzat disearã, de la 20:00, la Antena 1.

Poveştile despre Asia Express au continuat la Xtra Night Show, emisiunea prezentată de Dan Capatos, impunâdu-se luni seara ca lider incontestabil de audiență.  Emisiunea în care s-a discutat despre ultimele aventuri ale protagoniștilor reality-show-ului “Asia Express – Drumul Elefantului”, alături de invitații Șerban Copoț, Cocuța și Bogdan Boantă, a adunat în fața micilor ecrane 865.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la 23:37.

Așadar, la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 s-a aflat pe primul loc în clasamentul audiențelor și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (23:33 – 01:01) o audiență medie de 4,1 puncte de rating și o cotă de piață de 26,7%, urmată de Pro TV, cu 2,1 puncte de rating și 13,7% cota de piață și de Kanal D, cu 1,3 puncte de rating și 8,5% cota de piață.

Clasamentul se păstrează și la nivelul publicului de la orașe, unde Antena 1 rămâne lider cu o audiență medie de 3,1 puncte de rating și o cotă de piață de 16,6%, urmată de Antena 3, cu 2,1 puncte de rating și 11% cota de piață și de Pro TV, cu 1,7 puncte de rating și 9,1% cota de piață.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 2,6 puncte de rating și 14,9% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 2,1 puncte de rating și 11,7% cota de piață, și Kanal D, cu 1,8 puncte de rating și 10,2% cota de piață.

Luni seară, la Xtra Night Show, Șerban Copoț, Cocuța și coechipierul ei, Bogdan Boantă, au vorbit despre întâmplările și experiențele pe care le-au trăit din cadrul celui mai dur reality-show al momentului, Asia Express – Drumul Elefantului. Cum s-au gândit că, între timp, li s-o fi făcut dor de mâncarea indiană, Capatos & Co i-au mai trecut o dată pe cei trei invitați prin supliciul iuțelii, oferindu-le spre degustare mai multe preparate originare din India.

 

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National
Perioada 1 APRILIE  2019

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reality Show

Insula Iubirii: ”Ziceam că nu există dragoste la prima vedere și am ajuns să mă contrazic”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

În cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, noi concurenți descoperă puterea irezistibilă a Insulei Iubirii și efectele acestui test de cuplu pe care ei înșiși l-au dorit.

Cu fiecare nouă generație, concurenții au fost mai ascunși sau mai antrenați, însă de fiecare dată, adevăratele intenții au ieșit la iveală. Oameni maturi, cu relații stabile, cu mize importante și care și-au jurat fidelitatea au plecat în aventura vieții lor, însă s-au lăsat vrăjiți de puterea ispitelor și au îngenunchiat în fața lor.

”Eu ziceam că nu există dragoste la prima vedere și am ajuns să mă contrazic eu pe mine până la urmă. Vreau să simt că sunt femeie”, va spune o concurentă aflată în Thailanda în mijlocul unei furtuni de gesturi și sentimente, de gânduri, trăiri și emoții. Cine este aceasta și cum i s-a schimbat complet viața, telespectatorii pot afla începând cu data de 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Cu doi concurenți noi, strategiile din Ferma – Un nou început! sunt date peste cap

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

După ce săptămâna trecută a intrat Zmărăndescu în fermă, concurenții au mai avut parte de un șoc: Ioana revine și nu cu mâinile goale – ea îl aduce în concurs și pe Matei, actor și fotomodel căruia îi place să aibă parte de atenția tuturor fetelor. Dacă grija lui Moroșanu este că, dintr-o dată, mai au două guri de hrănit, restul concurenților se concentrează să găsească noi strategii pentru următoarele voturi.

În această seară, de la 21:30, concurenții se luptă cu ei înșiși, dar și pentru mâncare. Va fi un duel cum nu au mai avut până acum: vor trebui să caute indicii în pădure, împărțiți în două echipe. Vor reuși ei să facă echipă, să uite de orice conflict și să găsească toată mâncarea ascunsă în pădure? De asemenea, va urma și un duel de recompensă, în care fetele îi vor surprinde pe băieți cu…mișcările lor sexy.

Este timpul, din nou, ca cei 12 concurenți să voteze cei doi servitori care vor duce munca grea în săptămâna în care Zmărăndescu este fermier șef. Vor avea rezultatul așteptat calculele făcute și scandalurile din ultimele zile? Rămâne de văzut în această seară, în noua ediție Ferma – Un nou început!

Ediția Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Noi răsturnări de situație pe Insula Iubirii: ”Au fost absolut convinși că lornu li se poate întâmpla nimic”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Aparent pline de încredere, patru noi cupluri au vrut să se supună celui mai greu test de relație, în cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera luni, 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, însă unii au uitat curând trecutul pentru a îmbrățișa un prezent mult mai ispititor! 

”Cred că mulți dintre cei care au urmărit celelalte sezoane de până acum și sunt fani ai emisiunii au foarte mare încredere în ei și în partenerii lor, un lucru foarte bun de altfel, motiv pentru care sunt absolut convinși că lor nu li se poate întâmpla nimic. Astfel, se gândesc la experiența Insula Iubirii ca la un mod de a se bucura de o vacanță în Thailanda, fără vreo implicație pentru relația lor. Din păcate, lucrurile nu au stat chiar așa, așa cum se va vedea și în cel de-al cincilea sezon”, a spus prezentatorul Radu Vâlcan.

La doar cinci zile distanță de cea mai intensă experiență trăită, în cel de-al patrulea sezon, Insula iubirii a primit o nouă serie de concurenți dispuși să își expună relațiile. Astfel, în timp ce foștii concurenți încă încercau să învețe să trăiască de acum înainte cu consecințele faptelor lor, alte cupluri la fel de încrezătoare și de determinate să câștige lupta cu ispitele, au pornit pe drumul de 10.000 de kilometri convinși că iubirea lor va triumfa. Cu toate acestea, în cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, Insula Iubirii este însă martorul unei situații unice în istoria sa! Cine sunt personajele principale și cum li s-au schimbat complet viața în doar câteva ore, telespectatorii pot afla începând cu data de 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending