Connect with us

Reality Show

Nervii concurenţilor întinşi la maximum în Asia Express. Ana Morodan: „Aici fac atac de panicã şi mor!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

O nouă ediţie Asia Express – Drumul Elefantului, reality-show difuzat aseară pe Antena 1, care s-a impus din nou ca lider de piaţã, atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivel urban, i-a provocat pe concurenții rămași în competiție să lupte pe cont propriu.

Dupã ce în episodul trecut, Ana Morodan, Robert, CRBL, Cocuța și Șerban Copoț au rămas alături de Gina Pistol pentru a îndeplini o serie de jocuri, în vreme ce Teleșpan, Ruby, Oase, Boantă și George Vintilă, au plecat pe traseu, îndeplinind, la rândul lor, misiuni, acum se schimbã rolurile. „La primul joc o sã fiţi împreunã, dupã care, unul dintre voi trebuie sã porneascã sã facã autostopul!”, le va spune Gina. Tot ea, va mai completa:  „Pânã atunci însã, trebuie sã ne despãrţim de o pereche – CRBL şi Oase!”. Despãrţirea este una temporarã, deoarece aceştia se vor bucura de statutul dobândit cu ajutorul imunitãţii – acela de nu participa la misiuni şi de a-şi petrece restul zilelor din aceastã etapã la hotel.

Astfel, asearã, Asia Express – Drumul Elefantului a condus topul audiențelor pe publicul comercial cu o medie de 8.2 puncte de rating și 23.9 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 7.7 puncte de rating și 22.3 % cota de piață. Şi la orașe, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 7.1 puncte de rating și 16.7 % cota de piață,

Ziua a început în forţã în Badami, cu ultimul joc în care concurenţii au fost alãturi de partenerii lor în cursã şi în care au fost nevoiţi sã umple nişte containere cu apã pentru sãteni. George Vintilã a terminat primul jocul, oferindu-i lui Şerban avantajul de a porni primul în cursã, în vreme ce locurile doi şi trei vor fi ocupate de Teleşpan şi Ruby.

Acesta va fi însã doar începutul unei curse cu un final cum nu se poate mai terifiant pentru echipele rãmase în joc. „Trebuie sã mergeţi la Kolhapur, unde va fi finalul acestei etape şi unde ultimele douã clasate vor participa la cursa pentru ultima şansã!”, le va spune Gina. Soarta celor de pe traseu a fost însã strâns legatã de a celor rãmaşi în Badami. Puşi în faţa misiunii de a reface un desen complicat, în mai multe culori, concurenţii stabilesc o nouã ierarhie.  Ruby este prima, asigurându-i lui Robert şansa de a nu face urmãtoare misiune. Pe ultimul loc ajunge Teleşpan, obligând-o astfel de Ana Morodan sã facã misiunea de douã ori: „Eu sunt absolut convinsã cã el a încercat tot posibilul!”, va mai spune aceasta. Abia la final au aflat şi misiunea – aceea de a face chirpici din bãlegar de vacã, folosit ulterior în izolaţia termicã în India. „Asia Express m-a învãţat sã nu îmi mai imaginez nimic, doar sã mã aştept la lucruri!, va izbucni Ana Morodan.

Şi de aceastã datã, cazarea s-a dovedit a fi un moment de grea încercare, atât pentru cei din cursã, cât şi pentru cei din Badami. Pânã la urmã, Ruby, Teleşpan, Boantã şi George ajung chiar în casa unde fuseserã cazaţi coechipierii lor înainte, în vreme ce Ana Morodan, Şerban, Robert şi Cocuţa s-au vãzut nevoiţi sã se retragã în prima aşezare care le-a ieşit în cale. „Aici fac atac de panicã şi mor!”, a izbucnit Ana Morodan, care a mai completat: „Gândeşte-te cum e sã fii înconjuratã de 300 de oameni!”, nemulţumitã de faptul cã nu mai reuşeau deloc sã scape de mulţimea din sat. Toate acestea, în timp ce CRBL şi Oase s-au bucurat de tot ce înseamnã avantajele unei nopţi la 5 stele.

A doua zi, un nou joc le-a testat cunoştinţele celor patru concurenţi rãmaşi alãturi de Gina, un joc despre cât de bine îşi cunosc colegii din concurs, câştigat şi de aceastã datã tot de Ruby. Poziţia secundã în clasament este ocupatã de George, în vreme ce Bogdan, de pe ultimul loc, o va trimite pe Cocuţa sã execute de douã ori misiunea: “Nici nu vreau sã mã gândesc cât de tare am supãrat-o!”, va exclama el. De data aceasta, recunoaşterea unei scenete le-a testat nervii concurenţilor. Ana Morodan este cea care executã proba fãrã nicio dificultate, în vreme ce Cocuţei şi lui Şerban le-a dat mari bãtãi de cap.

În drum spre punctul de control, unde îi aşteptau coechipierii, cei patru magnifici au mai avut de fãcut o scurtã oprire, care însã i-a terifiat, în adevãratul sens al cuvântului. „Trebuie sã mergeţi la Kolhapur, unde va fi finalul acestei etape şi unde ultimele douã clasate vor participa la cursa pentru ultima şansã!”, le-a spus Gina, care a „omis” însã sã le dea detalii despre proba de la punctul de control. Mai exact, cei ajunşi acolo au trebuit sã punã cap la cap trei bucãţele de hârtie, care se aflau în nişte coşuri de nuiele, singurul „mic” impediment fiind, desigur, „ocupanţii” coşurilor – câte o cobra în fiecare dintre ele. „Am nevoie de un calmant!”, a izbucnit Ana Morodan în momentul în care a realizat ce se aflã în coşuri, continuând „Exclus! Nici vorbã! E îngrozitor ce am trãit!”, a mai spus ea.

Dupã ce a încercat tot felul de variante pentru a ajunge la bileţel, pânã la urmã s-a vãzut nevoitã sã capituleze: „Accept orice penalizare, sã mã lãsaţi ultima, nicio problemã!”, a exclamat Ana Morodan, care dupã 20 de minute de întârziere în cursã şi multã bãtaie de cap, a reuşit sã intre în posesia bileţelelor. Mai sigur pe el, Şerban s-a bazat pe experienţa sa: „Acasã, când merg cu Tedy în expediţii, dacã mai întâlnim şerpi, încerc sã îi prind şi sã îi arãt! Acum însã, e vorba de o cobra!”, s-a vãzut el nevoit sã recunoascã. Cu toate acestea, a reuşit sã intre în posesia bileţelelor foarte repede.

Spre final, Robert s-a vãzut nevoit sã îşi recunoascã neputinţa: „Iubita mi-a dat un avantaj aşa puternic şi eu nu am profitat de el!”, a spus acesta supãrat. Prima care a reuşit sã ajungã la punctul de întâlnire cu Gina a fost chiar Ana Morodan, reuşind astfel sã punã mâna pe un premiu mult râvnit de toţi concurenţii rãmaşi în luptã – o noapte la hotel şi o cinã cu cealaltã pereche imunã. „M-am simţit ca Xena!”, a povestit ea mândrã. Cum s-au descurcat restul echipelor, dar şi ce misiuni îi mai aşteaptã astãzi, la finalul celei de-a opta etape, telespectatorii vor putea afla urmãrind cel mai nou episod Asia Express – Drumul Elefantului, difuzat disearã, de la 20:00, la Antena 1.

Poveştile despre Asia Express au continuat la Xtra Night Show, emisiunea prezentată de Dan Capatos, impunâdu-se luni seara ca lider incontestabil de audiență.  Emisiunea în care s-a discutat despre ultimele aventuri ale protagoniștilor reality-show-ului “Asia Express – Drumul Elefantului”, alături de invitații Șerban Copoț, Cocuța și Bogdan Boantă, a adunat în fața micilor ecrane 865.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la 23:37.

Așadar, la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 s-a aflat pe primul loc în clasamentul audiențelor și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (23:33 – 01:01) o audiență medie de 4,1 puncte de rating și o cotă de piață de 26,7%, urmată de Pro TV, cu 2,1 puncte de rating și 13,7% cota de piață și de Kanal D, cu 1,3 puncte de rating și 8,5% cota de piață.

Clasamentul se păstrează și la nivelul publicului de la orașe, unde Antena 1 rămâne lider cu o audiență medie de 3,1 puncte de rating și o cotă de piață de 16,6%, urmată de Antena 3, cu 2,1 puncte de rating și 11% cota de piață și de Pro TV, cu 1,7 puncte de rating și 9,1% cota de piață.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 2,6 puncte de rating și 14,9% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 2,1 puncte de rating și 11,7% cota de piață, și Kanal D, cu 1,8 puncte de rating și 10,2% cota de piață.

Luni seară, la Xtra Night Show, Șerban Copoț, Cocuța și coechipierul ei, Bogdan Boantă, au vorbit despre întâmplările și experiențele pe care le-au trăit din cadrul celui mai dur reality-show al momentului, Asia Express – Drumul Elefantului. Cum s-au gândit că, între timp, li s-o fi făcut dor de mâncarea indiană, Capatos & Co i-au mai trecut o dată pe cei trei invitați prin supliciul iuțelii, oferindu-le spre degustare mai multe preparate originare din India.

 

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National
Perioada 1 APRILIE  2019

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reality Show

Cine sunt cei 12 gospodari pentru care Anamaria Prodan Reghecampf cauta pereche?

Published

on

 

Sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 20:00 la PRO TV, Anamaria Prodan Reghecampf îi va prezenta pe cei 12 gospodari care vor să-și găsească pereche! Iar în acest sezon, niciunul dintre ei nu este de ratat: sunt tineri, frumoși, harnici și hotărâți că s-au săturat de burlăcie.

Recolta de gospodari pe care Anamaria Prodan Reghecampf a pregătit-o este de nerefuzat, iar fetele vor trebui să se înscrie rapid dacă vreunul le-a făcut cu ochiul, pentru că bărbații buni se găsesc greu. Iar Ana a găsit numai bărbați unul și-unul! Sâmbătă, de la 20:00, se deschide linia de înscrieri pentru domnișoarele și doamnele care simt fluturi în stomac la vederea unuia dintre gospodari, iar ele se pot înscrie la numărul de telefon 0728.188.511 sau pe gospodarfarapereche.protv.ro.

Cine sunt cei 12 gospodari?

Cristian Ioniță. Are 40 de ani, 1.79m înălțime și 80 de kilograme. Pe scurt, e un bărbat de neratat. Este gospodar, creativ și va avea întotdeauna grijă de femeia de lângă el, pentru că este producător de siropuri medicinale și… hair stylist. Lângă el, orice femeie va fi și sănătoasă, și frumoasă! A locuit 7 ani în Franța, la Bordeaux, unde a lucrat ca bucătar, deci poate pregăti multe cine romantice. Acum cultivă lavandă la ferma sa de lângă Iași. Are o suprafață de 2.000 de metri pătrați pe care crește 12 varietăți de lavandă. Însă nu se satură doar cu asta, mai are un solar de 300 de metri pătrați în care are culturi de mentă, cimbru, busuioc și rosemarine. Să nu mai zicem de cei 20.000 de metri pătrați de teren care sunt încă nefolosiți.

Tudor Bogdan. Tinerel, înalt și zvelt. El e Tudor, are 27 de ani, 1.87m înălțime și 65 de kilograme. Are propria companie în Tulcea, pe care a deschis-o în anul 2014. Are restaurant – cherhana (deci jumătatea lui nu va trebui să-și facă probleme atunci când e prea obosită să gătească), o pensiune cu 10 camere (inclusiv piscină) și 8 bărci cu motor. Locuiește în Constanța, unde mai are un business cu piese și accesorii auto. Nu-i place foarte mult în cluburi, dar nu ar spune niciodată nu dacă iubita i-ar propune să meargă la tenis de câmp. Este pasionat de orice ține de motoare, îi place mâncarea gătită și nu este înnebunit după dulciuri. Spune despre el că este modest, imprevizibil și nu îl interesează bârfele oamenilor.

Biagio Scrofani. Este din Sicilia (dar vorbește româna foarte bine), are o voce cuceritoare (nu degeaba a avut propria rubrică la postul de radio local), este glumeț și muncitor! Are 43 de ani, 85 de kilograme și se spune despre el că este “unul dintre cei mai mari producătorui de usturoi din zona Moldovei”. A venit în România în 2002 și este fermier din 2005. Are 13 hectare de pământ pe care cultivă legume: varză, păstârnac, usturoi. Nu are vicii, iubește agricultura, dar și… vânătoarea! Obișnuia să colecționeze mașini pentru construcții, a fost DJ în Italia și iubește călătoriile – despre România spune că o cunoaște “ca pe propriile buzunare”.

Călin Hîrlea. Are 30 de ani, e ardelean din județul Alba, are o pensiune construită din lemn și piatră (chiar și jacuzzi) și are un animal de companie cel puțin interesant: un porc mistreț. Și… doarme cu el în pat! Fetele pot fi însă fără griji, este foarte blând. Are o pensiune de 130 de metri pătrați, construită așa cum și-a imaginat el: totul este din piatră și lemn. Are și câteva hectare de pădure și spune că 15% din terenurile satului îi aparțin lui și tatălui său. Deși pensiunea este a lui, nu se ferește de munca fizică: face curățenie, muncește la lacul de păstrăvi, culege ciuperci, afine și zmeură din pădure, merge după lemne. În puținul timp liber pe care îl are, îi place să pescuiască. Spune despre el că este ambițios, corect, sufletist și că ajută oamenii fără să aștepte ceva la schimb.

Laurențiu Opriș. Are 46 de ani și este producător de țuică. Mai exact, de horincă – țuica moroșenească. Are o pensiune cu 6 camere disponibile (plus alte 2 pensiuni în construcție), 40 de oi, 12 hectare de pământ pe care cultivă fructe și produce case și biserici din lemn. Mai harnic și voinic nici că există! Locuiește cu mama și cu tatăl său: tatăl se ocupă de turiștii de la pensiune, iar mama se ocupă de gătit și curățenie. Este interpret de muzică populară și merge la diferite evenimente, însă nu-i plac discotecile. Muncește foarte mult, se implică în absolut toate activitățile de la ferma sa și are o mare pasiune: vânătoarea.

Mihail Ilcea (Michelle). Are 42 de ani și multe animale! 300 de oi, 200 de capre, 10 porci, 4 cai, 4 vaci, 20 de găini, 10 pisici și 6 ciobănești. La această listă se adaugă și 3 hectare de teren proprietate privată și încă 21 de hectare de teren în arendă. Are un program destul de încărcat, însă ce îi lipsește cu siguranță este… jumătatea! Locuiește cu părinții și cu fratele mai mic, într-o casă cu 5 camere. Casa lui este încă neterminată, dar își propune să o finalizeze cât mai repede posibil. Spune despre el că nu este pretențios, face totul din pasiune, este sincer, respectuos și mulțumit cu ce are. Vrea să-și întâlnească jumătatea și să-și întemeieze o familie.

Radu Stan. Are 28 de ani, iar ferma agro-turistică este activitatea sa principală. Are 6 camere, restaurant cu terasă și un loc de evenimente pentru 250 de persoane, plus teren de fotbal. Însă asta nu e tot! Radu este fermier și… specialist IT! Tatăl său a pornit afacerea, iar el a preluat totul de la el. Bunicul lui a fost medic veterinar, așa că a avut acces încă de mic la tot felul de informații utile pentru creșterea corespunzătoarea a animalelor. Este dedicat muncii și pune mereu umărul la treabă, este dispus să se murdărească pe mâini. În lume este destul de introvert, dar îi place să se distreze.

Vasile Grusea. 26 de ani. 69 de kilograme. 1.75m înălțime. 1.000 de oi. 6 bivoli. 4 cai. 4 vaci. 30 de capre. 3 măgari. 4 porci. 14 găini și rațe. 13 ciobănești. 8 hectare de pământ. El este Vasile Grusea. Este pasionat de tot ce înseamnă gospodărie de când avea 13 ani. A crescut în acest mediu și apreciază tot ce-l înconjoară. Este foarte apropiat de familia sa, iar frații lui sunt cei care l-au convins să se înscrie în emisiune. Nu are vicii, îi place să călătorească și nu este pretențios la mâncare: îi plac bucatele tradiționale (sarmale, mămăligă cu brânză, slănină cu ceapă). Spune despre el că e muncitor, ascultător și glumeț.

Andrei Bivolan. Este absolvent de drept, jurist, a lucrat ca inspector de achiziții publice, apoi ca ofițer de stare civilă și antrenor de fitness. Îi place să trăiască sănătos și să aibă grijă de animale. Face ceea ce simte și o face din pură pasiune. Spune despre el că este un om bun și muncitor, sare în ajutorul oricui și este conștient că este atrăgător. Îi place ca tot ce face să fie perfect și nu lasă niciodată treburile neterminate.

Gheorghe Mațcu. Are 35 de ani, este din Republica Moldova, are 14 hectare de viță de vie, fermă de animale, utilaje agricole și 8 angajați! Este liniștit, calculat, analitic și foarte harnic! Are grijă de toate terenurile pe care cultivă legume, are 100 de oi, 200 de păsări, 50 de rațe, 10 purcei, o vacă, 4 câini și 4 pisici. Este producător de preparate tradiționale (carne și lactate), vinuri și are și studii în domeniu: a terminat Facultatea de Horticultură din Chișinău, a studiat 1 an vinicultura în Franța și a făcut practică de producție în Anglia. Locuiești împreună cu părinții, cu care își împarte sarcinile: mama se ocupă de procesarea brânzeturilor, iar tatăl se ocupă de acte și de partea tehnologică a fermei.

Sandu Morariu. Are 31 de ani, peste 1.80 cm înălțime și el face toată treaba din fermă: are grijă de animale, face curățenie, gătește. Spune despre el că este sociabil, glumeț, nu poate ține dușmănie și îi place să se distreze în limita bunului simț. Este pasionat de animale de când era mic. Iar acum are 200 de oi și miei, 5 cai, 40 de porci și o vacă. Se trezește zilnic la ora 7, își bea cafeaua, iar apoi începe treaba la fermă. Se întâmplă rar să aibă zile în care nu are activitate la fermă. Locuiește singur și are prieteni care îl vizitează, îi place să asculte și să țină cont de sfaturile celor din jur

Adrian Renu. Are 34 de ani, este fermier cu acte de 5 ani și își finanțează fermele prin fonduri europene. Are 188 de hectare de teren, pe care cultivă fân, grâu, rapiță, floarea soarelor și porumb, o fermă cu 30 de vaci și se ocupă și de ferma părinților săi. Are aproape de toate: 3 ferme, muuulte utilaje, 5 case vecine care comunică între ele și 4 angajați. Îi lipsește jumătatea. Nu are copii, dar îi plac foarte mult și în timpul liber îi place să joace tenis de câmp. Îi place atunci când vede roadele culturilor lui, este serios, dedicat, sufletist și… romantic!

Foto: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

ANTENA 1: Prima alarmă pe insula băieților: “Sunt în situația în care am pierdut aproape tot!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

În cel mai nou episod din Insula Iubirii, difuzat în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1,  lucrurile vor lua o altă întorsătură. Veștile încep să curgă și pe insula băieților, care sunt șocați de acțiunile și gesturile femeilor cu care au venit în Thailanda, anunta retetedesanatate.ro 

Băieții vor primi un filmuleț care sintetizează cele mai importante întâmplări ale ultimelor zile de pe insula fetelor și care rezumă una dintre cele mai aprige lupte la care cei prezenți la Minitel au asistat vreodată.

Menirea alarmei va fi de a vedea sentimentele pe care le pot trezi imaginile cu partenerele aflate la 9 kilometri celor care își jurau iubire și fidelitate înainte de a păși pe tărâm thailandez.

Liniștea de la Purimuntra va dispărea, iar reacția unui bărbat vizat de alarmă este surprinzătoare: “Acum sunt în situația în care am pierdut aproape tot”. Consecințele primei alarme de la Purimuntra vor putea fi urmărite de telespectatori în cea mai nouã ediţie Insula Iubirii, în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

KANAL D: Andreea Mantea, bonă din întâmplare? Mihai Mitoşeru i-a copt-o!

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

#Sambata, la “Se striga darul”, se incing spiritele intre cei doi prezentatori, in batalia cuferelor

 

Mihai Mitoseru si Andreea Mantea vor da batalia cuferelor, maine seara, incepand cu ora 20:00, intr-o noua editie a emisiunii „Se striga darul”, difuzata la Kanal D! Mihai doreste sa isi ia revansa in fata colegei de emisiune, care reuseste ca in fiecare editie sa ii puna bete in roate, avand, astfel, un avantaj considerabil in fata lui, in ceea ce priveste colectarea zestrei pentru mireasa.

Astfel, Mitoșeru a dat un anunț de căutare de loc de muncă pentru Andreea Mantea; iar telefoanele au început să sune fix în toiul pregătirilor de nuntă și al strângerii zestrei. Asta a pătit focoasa bruneta tocmai în comuna Ciuperceni, din Teleorman, acolo unde Irinel Tudorică, șofer de meserie, o ia de nevastă pe Oana, casnica, din satul Poeni.

„E o greseala. Nu sunt bona, nu stiu cine a pus numarul meu in anunt”, se apara Andreea Mantea cand incep sa o sune potentialii „clienti”. In tot acest timp, Mihai Mitoseru isi freaca mainile bucuros, dar nici nu stie ce urgie il asteapta.

Cât de multă zestre au strâns cei doi prezentatori și dacă Andreea Mantea a intrat in randul bonelor, aflati sâmbătă, urmarind  „Se strigă darul”, incepand cu ora 20:00, la Kanal D.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: