Connect with us

Reality Show

Nervii concurenţilor întinşi la maximum în Asia Express. Ana Morodan: „Aici fac atac de panicã şi mor!”

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

O nouă ediţie Asia Express – Drumul Elefantului, reality-show difuzat aseară pe Antena 1, care s-a impus din nou ca lider de piaţã, atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivel urban, i-a provocat pe concurenții rămași în competiție să lupte pe cont propriu.

Dupã ce în episodul trecut, Ana Morodan, Robert, CRBL, Cocuța și Șerban Copoț au rămas alături de Gina Pistol pentru a îndeplini o serie de jocuri, în vreme ce Teleșpan, Ruby, Oase, Boantă și George Vintilă, au plecat pe traseu, îndeplinind, la rândul lor, misiuni, acum se schimbã rolurile. „La primul joc o sã fiţi împreunã, dupã care, unul dintre voi trebuie sã porneascã sã facã autostopul!”, le va spune Gina. Tot ea, va mai completa:  „Pânã atunci însã, trebuie sã ne despãrţim de o pereche – CRBL şi Oase!”. Despãrţirea este una temporarã, deoarece aceştia se vor bucura de statutul dobândit cu ajutorul imunitãţii – acela de nu participa la misiuni şi de a-şi petrece restul zilelor din aceastã etapã la hotel.

Astfel, asearã, Asia Express – Drumul Elefantului a condus topul audiențelor pe publicul comercial cu o medie de 8.2 puncte de rating și 23.9 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 7.7 puncte de rating și 22.3 % cota de piață. Şi la orașe, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 7.1 puncte de rating și 16.7 % cota de piață,

Ziua a început în forţã în Badami, cu ultimul joc în care concurenţii au fost alãturi de partenerii lor în cursã şi în care au fost nevoiţi sã umple nişte containere cu apã pentru sãteni. George Vintilã a terminat primul jocul, oferindu-i lui Şerban avantajul de a porni primul în cursã, în vreme ce locurile doi şi trei vor fi ocupate de Teleşpan şi Ruby.

Acesta va fi însã doar începutul unei curse cu un final cum nu se poate mai terifiant pentru echipele rãmase în joc. „Trebuie sã mergeţi la Kolhapur, unde va fi finalul acestei etape şi unde ultimele douã clasate vor participa la cursa pentru ultima şansã!”, le va spune Gina. Soarta celor de pe traseu a fost însã strâns legatã de a celor rãmaşi în Badami. Puşi în faţa misiunii de a reface un desen complicat, în mai multe culori, concurenţii stabilesc o nouã ierarhie.  Ruby este prima, asigurându-i lui Robert şansa de a nu face urmãtoare misiune. Pe ultimul loc ajunge Teleşpan, obligând-o astfel de Ana Morodan sã facã misiunea de douã ori: „Eu sunt absolut convinsã cã el a încercat tot posibilul!”, va mai spune aceasta. Abia la final au aflat şi misiunea – aceea de a face chirpici din bãlegar de vacã, folosit ulterior în izolaţia termicã în India. „Asia Express m-a învãţat sã nu îmi mai imaginez nimic, doar sã mã aştept la lucruri!, va izbucni Ana Morodan.

Şi de aceastã datã, cazarea s-a dovedit a fi un moment de grea încercare, atât pentru cei din cursã, cât şi pentru cei din Badami. Pânã la urmã, Ruby, Teleşpan, Boantã şi George ajung chiar în casa unde fuseserã cazaţi coechipierii lor înainte, în vreme ce Ana Morodan, Şerban, Robert şi Cocuţa s-au vãzut nevoiţi sã se retragã în prima aşezare care le-a ieşit în cale. „Aici fac atac de panicã şi mor!”, a izbucnit Ana Morodan, care a mai completat: „Gândeşte-te cum e sã fii înconjuratã de 300 de oameni!”, nemulţumitã de faptul cã nu mai reuşeau deloc sã scape de mulţimea din sat. Toate acestea, în timp ce CRBL şi Oase s-au bucurat de tot ce înseamnã avantajele unei nopţi la 5 stele.

A doua zi, un nou joc le-a testat cunoştinţele celor patru concurenţi rãmaşi alãturi de Gina, un joc despre cât de bine îşi cunosc colegii din concurs, câştigat şi de aceastã datã tot de Ruby. Poziţia secundã în clasament este ocupatã de George, în vreme ce Bogdan, de pe ultimul loc, o va trimite pe Cocuţa sã execute de douã ori misiunea: “Nici nu vreau sã mã gândesc cât de tare am supãrat-o!”, va exclama el. De data aceasta, recunoaşterea unei scenete le-a testat nervii concurenţilor. Ana Morodan este cea care executã proba fãrã nicio dificultate, în vreme ce Cocuţei şi lui Şerban le-a dat mari bãtãi de cap.

În drum spre punctul de control, unde îi aşteptau coechipierii, cei patru magnifici au mai avut de fãcut o scurtã oprire, care însã i-a terifiat, în adevãratul sens al cuvântului. „Trebuie sã mergeţi la Kolhapur, unde va fi finalul acestei etape şi unde ultimele douã clasate vor participa la cursa pentru ultima şansã!”, le-a spus Gina, care a „omis” însã sã le dea detalii despre proba de la punctul de control. Mai exact, cei ajunşi acolo au trebuit sã punã cap la cap trei bucãţele de hârtie, care se aflau în nişte coşuri de nuiele, singurul „mic” impediment fiind, desigur, „ocupanţii” coşurilor – câte o cobra în fiecare dintre ele. „Am nevoie de un calmant!”, a izbucnit Ana Morodan în momentul în care a realizat ce se aflã în coşuri, continuând „Exclus! Nici vorbã! E îngrozitor ce am trãit!”, a mai spus ea.

Dupã ce a încercat tot felul de variante pentru a ajunge la bileţel, pânã la urmã s-a vãzut nevoitã sã capituleze: „Accept orice penalizare, sã mã lãsaţi ultima, nicio problemã!”, a exclamat Ana Morodan, care dupã 20 de minute de întârziere în cursã şi multã bãtaie de cap, a reuşit sã intre în posesia bileţelelor. Mai sigur pe el, Şerban s-a bazat pe experienţa sa: „Acasã, când merg cu Tedy în expediţii, dacã mai întâlnim şerpi, încerc sã îi prind şi sã îi arãt! Acum însã, e vorba de o cobra!”, s-a vãzut el nevoit sã recunoascã. Cu toate acestea, a reuşit sã intre în posesia bileţelelor foarte repede.

Spre final, Robert s-a vãzut nevoit sã îşi recunoascã neputinţa: „Iubita mi-a dat un avantaj aşa puternic şi eu nu am profitat de el!”, a spus acesta supãrat. Prima care a reuşit sã ajungã la punctul de întâlnire cu Gina a fost chiar Ana Morodan, reuşind astfel sã punã mâna pe un premiu mult râvnit de toţi concurenţii rãmaşi în luptã – o noapte la hotel şi o cinã cu cealaltã pereche imunã. „M-am simţit ca Xena!”, a povestit ea mândrã. Cum s-au descurcat restul echipelor, dar şi ce misiuni îi mai aşteaptã astãzi, la finalul celei de-a opta etape, telespectatorii vor putea afla urmãrind cel mai nou episod Asia Express – Drumul Elefantului, difuzat disearã, de la 20:00, la Antena 1.

Poveştile despre Asia Express au continuat la Xtra Night Show, emisiunea prezentată de Dan Capatos, impunâdu-se luni seara ca lider incontestabil de audiență.  Emisiunea în care s-a discutat despre ultimele aventuri ale protagoniștilor reality-show-ului “Asia Express – Drumul Elefantului”, alături de invitații Șerban Copoț, Cocuța și Bogdan Boantă, a adunat în fața micilor ecrane 865.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la 23:37.

Așadar, la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 s-a aflat pe primul loc în clasamentul audiențelor și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (23:33 – 01:01) o audiență medie de 4,1 puncte de rating și o cotă de piață de 26,7%, urmată de Pro TV, cu 2,1 puncte de rating și 13,7% cota de piață și de Kanal D, cu 1,3 puncte de rating și 8,5% cota de piață.

Clasamentul se păstrează și la nivelul publicului de la orașe, unde Antena 1 rămâne lider cu o audiență medie de 3,1 puncte de rating și o cotă de piață de 16,6%, urmată de Antena 3, cu 2,1 puncte de rating și 11% cota de piață și de Pro TV, cu 1,7 puncte de rating și 9,1% cota de piață.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 2,6 puncte de rating și 14,9% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 2,1 puncte de rating și 11,7% cota de piață, și Kanal D, cu 1,8 puncte de rating și 10,2% cota de piață.

Luni seară, la Xtra Night Show, Șerban Copoț, Cocuța și coechipierul ei, Bogdan Boantă, au vorbit despre întâmplările și experiențele pe care le-au trăit din cadrul celui mai dur reality-show al momentului, Asia Express – Drumul Elefantului. Cum s-au gândit că, între timp, li s-o fi făcut dor de mâncarea indiană, Capatos & Co i-au mai trecut o dată pe cei trei invitați prin supliciul iuțelii, oferindu-le spre degustare mai multe preparate originare din India.

 

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National
Perioada 1 APRILIE  2019

 

Comentarii

Emisiuni

Liviu Vârciu a început filmările pentru show-ul de dating Râmân cu tine, de la Antena 1

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Au început filmările pentru Râmân cu tine, quizz-show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, pe care telespectatorii îl vor putea vedea, în curând, la Antena 1. La Râmân cu tine, 20 de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize.

Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat. Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea sã aleagã cu cine şi-ar dori să rămână.

Mă bucur că o să pot cupla oameni, că o să-i pot face astfel fericiți. Rămân cu tine e o emisiune cu de toate, un show cu un final fericit, indiferent dacã cei doi vor rămâne sau nu împreună”, spune Liviu Vârciu, prezentatorul show-ului.

Rămân cu tine este un show de întâlniri provocator, electrizant și amuzant, în care primele impresii chiar contează. 20 de doamne și domnișoare care știu exact ce vor de la un tip își pot găsi partenerul dorit prin intermediul acestei emisiuni. Potențialii parteneri care apar în fața lor vor trebui să le impresioneze nu doar din punct de vedere fizic, ci și prin atitudine, preocupări, fel de a fi, hobby-uri urmând ca, în final, dacă vor trece cu bine de toate aceste “hopuri”, să iasă la o întâlnire. În urma acestei întâlniri, se va decide dacă cei doi rămân sau nu împreună.

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul,  bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Emoții, suspans și investiții de 425.000 de euro în cea de-a doua ediție a emisiunii Imperiul Leilor!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aseară telespectatorii au aflat povești emoționante și au cunoscut antreprenori care și-au văzut visul finanțat. Cei 5 oameni de afaceri au investit un total de 425.000 de euro în afacerile cu potențial de dezvoltare.

 

Fondatorii afacerii The Soup Carousel, Petre Eremia și Ovidiu Ciobotariu, au primit o finanțare de 120.000 de euro pentru 35% din afacerea lor, de la Dragoș Petrescu. În plus, acesta le-a oferit și o opțiune de cumpărare de 500.000 de euro, pentru încă 20% din business-ul lor.

 

Tot aseară, telespectatorii au aflat povestea emoționantă a unui tânăr antreprenor, Nicolae Mavrichi, care de la vârsta de 9 ani a crescut într-un centru de plasament și a început să muncească de la 12 ani. Acesta a pus bazele propriei afaceri în 2018, Fresh Online, o firmă care produce sucuri naturale. Din puținul său, tânărul a sponsorizat un cross pentru persoane din centre de plasament, oferind 2.200 de sucuri naturale, în valoare de 18.000 ron. Mohammad Murad a fost impresionat acest gest și de povestea de viață a lui Nicolae și a decis să investească, oferindu-i 45.000 de euro pentru 1% din afacerea lui. „Acel gest frumos m-a făcut să mă mobilizez și să îți fac o ofertă. Ai dat 18.000 de ron și poți primi în schimb o sumă mult mai mare. Îți ofer 45.000 de euro pentru un procent de 1%.” Vizibil emoționat, tânărul a acceptat oferta.

 

Cea de-a doua ediție Imperiul Leilor a condus detașat topul audiențelor pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Show-ul a înregistrat 9.4 puncte de rating și 27.0% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 5.2 puncte de rating și 15.1% share.

 

În edițiile următoare, telespectatorii vor vedea o mulțime de afaceri cu potențial și vor trăi emoția alături de antreprenorii care vin să își vadă visul finanțat.

 

Nu rata Imperiul Leilor, în fiecare miercuri, de la 20:30, la PRO TV!

Imperiul Leilor – Investeşte în tine!

 

Comentarii

Continue Reading

Reality Show

KANAL D: Moment socant aseara, la “Survivor Romania”

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

“Survivor” Romania este un joc de rezistenta fizica, dar mai ales psihica. Lipsa hranei, a confortului, izolarea si presiunea au dus la un incident grav intre Ana Pal, din echipa Faimosilor, si Andrei Ciobanu, de la Razboinici. Dupa un punct pierdut in fata Lolei Crudu, “faimoasa” a intrat in conflict cu “razboinicul” si l-a lovit pe acesta, ceea ce a dus la eliminarea ei din joc si, ulterior, la decizia de eliminare din cadrul “Survivor Romania”.

Miza confruntarii pe traseul din cadrul editiei de aseara a fost una foarte importanta pentru ambele echipe, comunicarea cu cei dragi, concurentii fiind mai mult ca niciodata motivati sa primeasca vesti de acasa, dupa o luna de supravietuire in jungla dominicana.

“Am vazut un moment teribil, un moment socant. Am vazut un concurent lovit in plina figura de alt concurent. Din pacate, Ana si-a pierdut cumpatul, a cedat presiunii. Avem decizia in privinta ei. Inainte de a va comunica decizia, vreau sa va spun ca Ana (Pal – n.r.) provine dintr-o familie cu opt copii. Toata viata ei a fost nevoita sa lupte. In acelasi timp, Ana are un copil pe care il creste singura, si pentru care lupta, in fiecare zi, ca sa ii ofere un viitor mai bun decat al ei.

Ce a facut Ana a fost un gest socant, a fost un gest pe care speram sa nu-l mai vedem vreodata in aceasta competitie. Anei ii pare foarte rau; Andrei (Ciobanu – n.r.) tie iti cere scuze. Nu vom tolera astfel de gesturi in <Survivor Romania>. Decizia noastra a fost ca Ana sa nu se mai intoarca pe insula”, a fost anuntul facut de prezentatorul Dan Cruceru, in cadrul Consiliului.

 

Ana Pal, pusa <la zid>

Ambele echipe au dezaprobat gestul Anei, lipsa de fairplay fiind dezaprobata de catre concurenti, in special de catre cei care, la randul lor, practica sporturi de contact.

“Si eu sunt luptator, dar nu se reactioneaza asa!” au fost cuvintele adresate Anei, imediat dupa incident, de razboinicul Cristian Ionita.

Cezar Juratoni, din echipa Faimosilor, boxer cu experienta, a reactionat si el imediat dupa incident.

“Ana, nu poti sa faci lucruri de genul asta! Si eu sunt luptator, dar nu dau in oameni, pe strada!”, a spus sportivul.

 

Claudia Rostas eliminate de la “Survivor Romania”

Ieri seara, in cadrul Consiliului, a fost anuntat “razboinicul” care a parasit “Survivor” Romania, in urma voturilor telespectatorilor.

Votul publicului a fost in favoarea lui Remus Laurentiu Mihai, concurenta care a parasit competitia fiind Claudia Rostas care, cu emotie, si-a luat ramas bun de la coechipierii sai.

“Ma simt impacata cu ideea, pentru ca mi-am dorit sa merg acasa. Mi s-a luat o piatra de pe inima. (…) Colegii mei sa-si aminteasca cum am venit impreuna in avion, in echipa, si sa ramana tot asa, uniti. Sa-si aminteasca ca ei sunt o familie, ca sunt <razboinici>. (…) In sufletul meu este pace si liniste. Pe traseu am dat totul pentru echipa!”, au fost cuvintele cu care Claudia Rostas si-a incheiat evolutia la “Survivor Romania”.

 

Razboi in tabara Faimosilor

In tabara Faimosilor conflictul dintre Gratiela Duban si Elena Ionescu continua si pare ca prapastia dintre cele doua se adanceste.

Cuvintele grele, acuzatiile incredibile aduse de catre Gratiela Duban, Mihai Onicas si Ghita Balmus la adresa cantaretei se lovesc de replicile defensive ale acesteia.

Cum isi vor rezolva Faimosii problemele din interiorul echipei, si daca vor profita Razboinicii de lipsa de concentrare a adversarilor, veti afla urmarind o noua editie “Survivor  Romania”, sambata, incepand cu ora 20.00, la Kanal D

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Publicitate

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0