Connect with us

Reality Show

Nervii concurenţilor întinşi la maximum în Asia Express. Ana Morodan: „Aici fac atac de panicã şi mor!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

O nouă ediţie Asia Express – Drumul Elefantului, reality-show difuzat aseară pe Antena 1, care s-a impus din nou ca lider de piaţã, atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivel urban, i-a provocat pe concurenții rămași în competiție să lupte pe cont propriu.

Dupã ce în episodul trecut, Ana Morodan, Robert, CRBL, Cocuța și Șerban Copoț au rămas alături de Gina Pistol pentru a îndeplini o serie de jocuri, în vreme ce Teleșpan, Ruby, Oase, Boantă și George Vintilă, au plecat pe traseu, îndeplinind, la rândul lor, misiuni, acum se schimbã rolurile. „La primul joc o sã fiţi împreunã, dupã care, unul dintre voi trebuie sã porneascã sã facã autostopul!”, le va spune Gina. Tot ea, va mai completa:  „Pânã atunci însã, trebuie sã ne despãrţim de o pereche – CRBL şi Oase!”. Despãrţirea este una temporarã, deoarece aceştia se vor bucura de statutul dobândit cu ajutorul imunitãţii – acela de nu participa la misiuni şi de a-şi petrece restul zilelor din aceastã etapã la hotel.

Astfel, asearã, Asia Express – Drumul Elefantului a condus topul audiențelor pe publicul comercial cu o medie de 8.2 puncte de rating și 23.9 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 7.7 puncte de rating și 22.3 % cota de piață. Şi la orașe, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 7.1 puncte de rating și 16.7 % cota de piață,

Ziua a început în forţã în Badami, cu ultimul joc în care concurenţii au fost alãturi de partenerii lor în cursã şi în care au fost nevoiţi sã umple nişte containere cu apã pentru sãteni. George Vintilã a terminat primul jocul, oferindu-i lui Şerban avantajul de a porni primul în cursã, în vreme ce locurile doi şi trei vor fi ocupate de Teleşpan şi Ruby.

Acesta va fi însã doar începutul unei curse cu un final cum nu se poate mai terifiant pentru echipele rãmase în joc. „Trebuie sã mergeţi la Kolhapur, unde va fi finalul acestei etape şi unde ultimele douã clasate vor participa la cursa pentru ultima şansã!”, le va spune Gina. Soarta celor de pe traseu a fost însã strâns legatã de a celor rãmaşi în Badami. Puşi în faţa misiunii de a reface un desen complicat, în mai multe culori, concurenţii stabilesc o nouã ierarhie.  Ruby este prima, asigurându-i lui Robert şansa de a nu face urmãtoare misiune. Pe ultimul loc ajunge Teleşpan, obligând-o astfel de Ana Morodan sã facã misiunea de douã ori: „Eu sunt absolut convinsã cã el a încercat tot posibilul!”, va mai spune aceasta. Abia la final au aflat şi misiunea – aceea de a face chirpici din bãlegar de vacã, folosit ulterior în izolaţia termicã în India. „Asia Express m-a învãţat sã nu îmi mai imaginez nimic, doar sã mã aştept la lucruri!, va izbucni Ana Morodan.

Şi de aceastã datã, cazarea s-a dovedit a fi un moment de grea încercare, atât pentru cei din cursã, cât şi pentru cei din Badami. Pânã la urmã, Ruby, Teleşpan, Boantã şi George ajung chiar în casa unde fuseserã cazaţi coechipierii lor înainte, în vreme ce Ana Morodan, Şerban, Robert şi Cocuţa s-au vãzut nevoiţi sã se retragã în prima aşezare care le-a ieşit în cale. „Aici fac atac de panicã şi mor!”, a izbucnit Ana Morodan, care a mai completat: „Gândeşte-te cum e sã fii înconjuratã de 300 de oameni!”, nemulţumitã de faptul cã nu mai reuşeau deloc sã scape de mulţimea din sat. Toate acestea, în timp ce CRBL şi Oase s-au bucurat de tot ce înseamnã avantajele unei nopţi la 5 stele.

A doua zi, un nou joc le-a testat cunoştinţele celor patru concurenţi rãmaşi alãturi de Gina, un joc despre cât de bine îşi cunosc colegii din concurs, câştigat şi de aceastã datã tot de Ruby. Poziţia secundã în clasament este ocupatã de George, în vreme ce Bogdan, de pe ultimul loc, o va trimite pe Cocuţa sã execute de douã ori misiunea: “Nici nu vreau sã mã gândesc cât de tare am supãrat-o!”, va exclama el. De data aceasta, recunoaşterea unei scenete le-a testat nervii concurenţilor. Ana Morodan este cea care executã proba fãrã nicio dificultate, în vreme ce Cocuţei şi lui Şerban le-a dat mari bãtãi de cap.

În drum spre punctul de control, unde îi aşteptau coechipierii, cei patru magnifici au mai avut de fãcut o scurtã oprire, care însã i-a terifiat, în adevãratul sens al cuvântului. „Trebuie sã mergeţi la Kolhapur, unde va fi finalul acestei etape şi unde ultimele douã clasate vor participa la cursa pentru ultima şansã!”, le-a spus Gina, care a „omis” însã sã le dea detalii despre proba de la punctul de control. Mai exact, cei ajunşi acolo au trebuit sã punã cap la cap trei bucãţele de hârtie, care se aflau în nişte coşuri de nuiele, singurul „mic” impediment fiind, desigur, „ocupanţii” coşurilor – câte o cobra în fiecare dintre ele. „Am nevoie de un calmant!”, a izbucnit Ana Morodan în momentul în care a realizat ce se aflã în coşuri, continuând „Exclus! Nici vorbã! E îngrozitor ce am trãit!”, a mai spus ea.

Dupã ce a încercat tot felul de variante pentru a ajunge la bileţel, pânã la urmã s-a vãzut nevoitã sã capituleze: „Accept orice penalizare, sã mã lãsaţi ultima, nicio problemã!”, a exclamat Ana Morodan, care dupã 20 de minute de întârziere în cursã şi multã bãtaie de cap, a reuşit sã intre în posesia bileţelelor. Mai sigur pe el, Şerban s-a bazat pe experienţa sa: „Acasã, când merg cu Tedy în expediţii, dacã mai întâlnim şerpi, încerc sã îi prind şi sã îi arãt! Acum însã, e vorba de o cobra!”, s-a vãzut el nevoit sã recunoascã. Cu toate acestea, a reuşit sã intre în posesia bileţelelor foarte repede.

Spre final, Robert s-a vãzut nevoit sã îşi recunoascã neputinţa: „Iubita mi-a dat un avantaj aşa puternic şi eu nu am profitat de el!”, a spus acesta supãrat. Prima care a reuşit sã ajungã la punctul de întâlnire cu Gina a fost chiar Ana Morodan, reuşind astfel sã punã mâna pe un premiu mult râvnit de toţi concurenţii rãmaşi în luptã – o noapte la hotel şi o cinã cu cealaltã pereche imunã. „M-am simţit ca Xena!”, a povestit ea mândrã. Cum s-au descurcat restul echipelor, dar şi ce misiuni îi mai aşteaptã astãzi, la finalul celei de-a opta etape, telespectatorii vor putea afla urmãrind cel mai nou episod Asia Express – Drumul Elefantului, difuzat disearã, de la 20:00, la Antena 1.

Poveştile despre Asia Express au continuat la Xtra Night Show, emisiunea prezentată de Dan Capatos, impunâdu-se luni seara ca lider incontestabil de audiență.  Emisiunea în care s-a discutat despre ultimele aventuri ale protagoniștilor reality-show-ului “Asia Express – Drumul Elefantului”, alături de invitații Șerban Copoț, Cocuța și Bogdan Boantă, a adunat în fața micilor ecrane 865.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la 23:37.

Așadar, la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 s-a aflat pe primul loc în clasamentul audiențelor și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (23:33 – 01:01) o audiență medie de 4,1 puncte de rating și o cotă de piață de 26,7%, urmată de Pro TV, cu 2,1 puncte de rating și 13,7% cota de piață și de Kanal D, cu 1,3 puncte de rating și 8,5% cota de piață.

Clasamentul se păstrează și la nivelul publicului de la orașe, unde Antena 1 rămâne lider cu o audiență medie de 3,1 puncte de rating și o cotă de piață de 16,6%, urmată de Antena 3, cu 2,1 puncte de rating și 11% cota de piață și de Pro TV, cu 1,7 puncte de rating și 9,1% cota de piață.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 2,6 puncte de rating și 14,9% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 2,1 puncte de rating și 11,7% cota de piață, și Kanal D, cu 1,8 puncte de rating și 10,2% cota de piață.

Luni seară, la Xtra Night Show, Șerban Copoț, Cocuța și coechipierul ei, Bogdan Boantă, au vorbit despre întâmplările și experiențele pe care le-au trăit din cadrul celui mai dur reality-show al momentului, Asia Express – Drumul Elefantului. Cum s-au gândit că, între timp, li s-o fi făcut dor de mâncarea indiană, Capatos & Co i-au mai trecut o dată pe cei trei invitați prin supliciul iuțelii, oferindu-le spre degustare mai multe preparate originare din India.

 

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National
Perioada 1 APRILIE  2019

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Finala show-ului “Puterea Dragostei” va fi difuzata sambata, 13 iulie, la Kanal D!

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

#Pregatirile pentru cel de-al doilea sezon sunt in toi; castingul se desfasoara astazi si maine, in Bucuresti

Show-ul “Puterea Dragostei”, un adevarat experiment social pentru concurentii care aleg sa isi intalneasca sufletul pereche, urmarit de milioane de fani, la fiecare editie, se apropie de marele final al primului sezon. Fanii emisiunii vor putea urmari marea finala, sambata, 13 iulie, la ora 15:30, la Kanal D!

“Marea finala a emisiunii va fi pe data de 13 iunie, zi cu noroc pentru cineva. Toti concurentii primului sezon au aratat puterea dragostei, in felul lor. Ce este drept, unii mai mult, altii mai putin”, a spus Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii.

Pregatirile pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii sunt in toi, cei care sunt in cautarea dragostei adevarate si vor sa participe in cel de-al doilea sezon, sunt invitati sa se inscrie la castingul care se desfasoara astazi si maine, in Bucuresti, la Hotel Europa Royale (strada Franceza, 60), incepand cu ora 12:00.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Nea Mărin a început filmările pentru Poftiți pe la noi- Poftiți la joc

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Timp de șașe sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar în curând, simpaticul nea Mărin revine la Antena 1 cu Poftiți pe la noi- Poftiți la joc. Filmările celui de-al șaptelea sezon, ce se desfășoară pe malul mării, în stațiunea Saturn, au început deja, iar porțile sunt deschise pentru toți cei care vor să ia parte la spectacolul organizat de veteranul show-ului alături de vedetele implicate.

Noutatea sezonului ce va debuta curând pe Antena 1 este faptul că de data aceasta acțiunea se va desfășura în cadrul unui circ cunoscut, condus de o echipã de italieni, prieteni cu nea Mărin. Aflată la a treia generație de circari, familia Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate. Tocmai din acest motiv, vedetele ce se vor alătura lui nea Mărin în noul sezon trebuie să fie dispuse să muncească la fel de aprig și să îndeplinească diverse sarcini care îi vor scoate din programul lor zilnic, pentru a se integra în familia numeroasă a acrobaților Bellucci.

Astãzi, doritorii pot lua parte la spectacolul organizat în cadrul circului din stațiunea Saturn de către surorile Crudu, Romică Țociu și Jorge, urmând ca pe 23, 24, 25 iunie, Cosmin Seleși, Ruby, Anda Adam, Dorian Popa, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu să îi aștepte pe toți cei care vor să le treacă pragul cu brațele deschise.  

În fiecare ediție nea Mărin va lucra alături de vedete pentru a îmbunătăți spectacolul circului prin noi numere, care să atragă publicul și fanii. Jonglerii, acrobații, dar și numere speciale de dans, muzică sau gimnastică artistică, toate vor face parte din noul sezon al emisiunii Poftiți pe la noi- Poftiți la joc. Nici de data aceasta vedetele nu vor scăpa de comenzile ferme și de sarcinile care mai de care mai solicitante, iar strictețea lui nea Mărin le va da mari bătăi de cap celor ce vor lucra alături de el. Așa se face că invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante- de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor ce se vor desfășura la circ. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se vor implica și ei în proiect și vor fi ajutoare de nădejde pentru nea Mărin, cu care, însă, vor avea aceeași relație plină de reacții și intervenții spumoase și pline de haz:

Este un sezon foarte interesant, mai ales prin faptul că de data aceasta lucrăm alături de nea Mărin, nu mai suntem în competiție. Sigur că fac pereche cu Liviu, motiv pentru care vom mai lua „bătaie” din când în când! (râde) Însă va fi un sezon frumos și complet- cu dramă, comedie, acțiune și…izbucniri de orgolii. Desigur, pe lângă toate acestea, telespectatorii vor putea descoperi și frumoasa lume a circului”, a mărturisit Andrei Ștefănescu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Disearã, la Antena 1, Rivalitatea dintre două concurente pentru cucerirea ispitei ia o nouă întorsătură la Insula Iubirii

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Cel mai nou episod din Insula Iubirii, difuzat în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1 scoate în evidență rivalitatea dintre Denisa și Geanina. Dacă inițial le-au unit trăirile pentru bărbații cu care au venit de acasă în Thailanda, sentimentele pentru aceeași ispită sunt cele care le vor pune prietenia la mare încercare.

Un răspuns negativ și categoric al lui Andi în ceea ce o privește pe Denisa, deși deloc surprinzător, va avea rolul de a stopa orice tip de confuzie și orice urmă de speranță din mintea femeii care nu se mulțumește cu statutul de prietenă.

Fățărnicia dintre cele două rivale va continua pe insulă, fiecare susţinând ideea că Andi nu reprezintă nimic pentru ele. Denisa va încerca să o țină pe Geanina de partea ei printr-un discurs de manipulator veritabil, abil și determinat în a-și atinge scopul, atunci când înfrângerea nu reprezintă o opțiune, iar adversara nu are capacitatea de a opune rezistență.

Fără susținere din partea celor două aliate la care spera că va găsi refugiu și sprijin, Teodora şi Diana, pentru Denisa va începe un nou capitol din viața ei pe insulă: răzbunarea. Cât de departe va merge Denisa pentru a-l câștiga pe Andi, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie Insula Iubirii, în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending