Connect with us

ALL MEDIA

Neti Sandu şi Mircea Radulian, despre cutremurul din Japonia, la Pro Cinema

Published

on

Cutremurul care a avut loc in urma cu citeva zile in Peninsula Nipona a zguduit nu numai Japonia, ci lumea intreaga. Care sint implicatiile acestei tragedii, dar si posibilele explicatii – acestea sint intrebari la care vor incerca sa raspunda invitatii Elenei Lasconi din editia din 14 martie a emisiunii ,,Crime Time”, difuzata de Pro Cinema incepind cu ora 14:00 si care va putea fi urmarita, in reluare si dupa Filmul de 10.

Seismologul Mircea Radulian, directorul stiintific al Institutului de Fizica a Pamintului, invitat in aceasta editie a emisiunii, a declarat ca „au existat unele semne” care prevesteau un eveniment de o asemenea amploare. Aceste predictii sint insa valabile in cazul Peninsulei Nipone, pentru ca, in ceea ce priveste zona Vrancei, acelasi seismolog a declarat in trecut ca este „atipica” si imprevizibila. Cit de pregatiti ar fi romanii in cazul unui seism de proportii si daca exista totusi semne care pot prezice un astfel de fenomen telespectatorii Pro Cinema vor afla de la seismologul Mircea Radulian. De asemenea, seismologul va explica si ce repercusiuni are un astfel de seism asupra lumii intregi, tinind cont de faptul ca, in urma sa, s-a produs o modificare a axei Pamintului.

Neti Sandu, invitata Elenei Lasconi in editia din 14 martie a emisiunii ,,Crime Time”, va incerca sa ofere telespectatorilor ,,Crime Time” posibile explicatii pentru tragedia prin care trece Japonia. Au existat opinii care sustineau ca seismul care a lovit Peninsula Nipona are legatura cu Super Luna, care isi va face aparitia pe data de 19 martie. Exemple din istoria mai mult sau mai putin recenta a omenirii par a veni in sprijinul teoriei care sustine ca apropierea Lunii de Pamint, prin fenomenul denumit de astronomi „perigeu lunar” si care va avea loc pe data de 19 martie, prevesteste cutremure de proportii.

Este acest lucru o realitate care trebuie luata in consideratie, sau sint doar speculatii ale anumitor oameni de stiinta? Astrologul Neti Sandu va dezbate, in editia din 14 Martie a emisiunii ,,Crime Time”, mult discutatele teorii legate de evenimentul Super Lunii care va avea loc aceasta saptamina, dar si despre ceea ce ii va rezerva viitorul Japoniei, tara nascuta sub semnul Capricornului.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending