Connect with us

ALL MEDIA

Nevasta Nataliei, Adelina Pestriţu şi Rose Marie defilează împreună, unite de coşmarul de la Amsterdam!

Published

on

Vinerea aceasta, după miezul nopţii, clubul Princess din Regie o are ca invitată specială a unei prezentări de modă, pe frumoasa Adelina Pestriţu.Ea va urca pe podium la final şi va îmbrăca piesa de rezistentă a celei mai noi colecţii Fofy, o marca Euphoria Design, a cărei imagine este de o perioadă de timp.Toate ţinutele sunt special create pentru femeile care merg să se distreze în cluburi.

Alături de Adelina, va urca pe scenă Rose Marie Florescu, cea care de curând a aflat că tatăl fetiţei sale este arestat în Olanda alături de iubitul prietenei celei mai bune a Adelinei, Natalia Mateuţ.

De curând Adelina a declarat că între ea şi Natalia există o prietenie foarte puternică şi chiar se alintă în glumă una pe cealaltă cu apelativul nevasta mea. În prezentare vor mai defila şi alte modele consacrate, printre ele numărându-se Alexandra Enăchescu sau Mihaela Dinu, iubita fostului fotbalist Iulian Miu.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending