Connect with us

Business

Nevoia de vidanja a pensiunii isolate!

Published

on

Departe de lume si de vacarmul orasului, la poalele padurii de defoioase se afla pensiunea noastra. Am plasat-o special aici ca lumea sa uite grijile cotidiene, zgomotul sa ramana la portile din lemn ale locatiei, iar aici sa vina exclusiv cu gandul la odihna.

Aici cantitatea de frumusete este practic infinita in orice registru. Vizual? Apa curge unduios in vale, plopii se inalta pe varfuri sa sarute cerul si soarele, turmele de oi se misca albe pe pajistea din matase verde cu flori de camp imprimate 3d. Olfactiv? Miroase divin a iarba verde si fan, a paie coapte si flori. Auditiv? Glasurile apelor se impletesc cu doina vantului si clopoteii animalelor.

Totul este frumos, dar pe noi, proprietarii grijile ne asalteaza. Parca am luat asupra noastra problemele tuturor celor care vin aici.

Restaurantul trebuie sa fie aprovizionat si dezinfectat 3 d, curatenia trebuie sa domneasca peste tot, serviciile de vidanjare solicitate la timp. Puturile absorbante si fosele septice se umplu rapid vara si daca nu ar fi firma Aquaactiv.ro care soseste mereu la timp si curata totul perfect, in conditii de maxima igiena, nu stiu cum ne-am descurca.

Primim zilnic sute de oaspeti care isi fac dus de doua-trei ori pe zi si utilizeaza si toaletele, anumiti oaspeti isi spala lucrurile pe care le murdaresc. Se intelege ca toate se umplu rapid, iar noi avem nevoie de curatenie perfecta. Cu ei am pus punct mirosurilor dubioase fiindca ei fac si curatiri mecanice ale instalatiilor, puturilor absorbante si foselor.

Specialistii care vin la ferma lucreaza cu maxima responsabilitate, astfel ca mirosurile dubioase nu sunt sub nicio forma scapate de sub control.

Ei, profesionistii de la firma amintita, au atat de multe calitati, incat ne-au facut dependent de munca lor. Ei lucreaza si cand altii se odihnesc fiindca este sarbatoare. Serviciile lor complexe sunt facute ca la carte, cu masini si echipamente de ultima generatie.

Iata ce pot realiza pentru clientii lor la superlativ:

-consiliere. Este nevoie sa fii sfatuit, fiindca nu te pricepi, mai ales cand se infunda canalizarile, iar mirosurile devin de nesuportat. Ca mirosul de canalizare sa nu mai iasa in casa, ei iti spun exact ce este de facut si intervin daca le soliciti ajutorul.

-asistenta tehnica inspectii video.

Advertisement

-pastrarea igienei chiar si in puturi absorbante si fose septice ca totul sa fie tinut sub control, fiindca orice miros dubios inseamna mediu dubios. De aceea ni s-a dat simtul olfactiv: sa depistam zonele cu microbi, mancarurile alterate. Ei curate si spala mecanic totul

-vidanjare grasimi, cum fac si la noi la pensiune fiindca la restaurant avem un recipient in care strangem grasimea sa nu daunam mediului inconjurator, stiut fiind ca tot ceea ce provine de la prajeala reprezinta un factor extrem de nociv pentru panza freatica

-racorduri de canalizare. Speram ca pe viitor sa obtinem canalizare in zona fiindca oamenii au mai inceput sa construiasca in jur, iar ei sa ne faca racordul. De asemenea le suntem recunoscatori ca intervin pe segmentul de canalizare pus la punct de noi de cate ori este nevoie.

-reabilitarea retelelor este completata de consiliere pentru obtinerea autorizatiilor, iar vidanjarea este 100% ecologica.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending