New Year ZU Repeat, 7 ore cu cele mai bune momente live din studioul Radio ZU - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Radio

New Year ZU Repeat, 7 ore cu cele mai bune momente live din studioul Radio ZU

Published

on

Pe 31 decembrie, începând cu ora 22:00, ZU TV le-a pregătit telespectatorilor New Year ZU Repeat, o selecţie a celor mai bune momente live din studioul Radio ZU. Cele mai tari cântece de petrecere se vor auzi la ZU TV, în noaptea dintre ani. De la Carla’s Dreams la Andra până la Carmen Chindriș şi Taraful Rutenilor, artiştii care au creat la ZU momente unice vor da startul petrecerii în noaptea dintre ani. New Year ZU Repeat e ON până dimineaţa la ZU TV, cu peste şapte ore de muzică.

Advertisement

Liderul muzical al dimineţilor şi al nopţilor târzii, ZU TV a abordat anul acesta o nouă direcţie, implementând o serie de proiecte şi concursuri dedicate publicului tânăr, cu impact semnificativ, fiind singura stație de nişă cu o asemenea abordare.  

„Love Festival”, „Festival în Zanzibar”, „Back to school”, „Wheels, Streets, Go – sporturi urbane”, „competiţia unică de esports Counter Strike” sunt doar o parte dintre campaniile implementate anul acesta de ZU TV, care au generat mii de înscrieri şi au făcut ca ZU TV să devină televiziunea muzicală cu cea mai mare creștere de audiență în acest an. Tot în 2021, concomitent cu aniversarea a şapte ani de existenţă pe piaţa media, ZU TV a lansat şi contul de TikTok al stației, campanie implementată în colaborare cu artişti români reprezentativi în industrie (Smiley, Nicole Cherry, Sore, Olivia Adams, Emil Rengle, Iuliana Beregoi, Connect-R), unele dintre melodiile lansate în această campanie ajungând hituri internaționale. 

Cele mai recente proiecte, care vor şi continua în 2022, deja se bucură de succes: unica emisiune dedicată fenomenului K POP, precum şi inedita „Celebrity Playlist”, care aduce pe ZU TV preferinţele muzicale ale vedetelor din România, de la vedete, actori sau influenceri. ZU TV încheie anul cu o promisiune: „În 2021 am devenit cel mai vizionat post de muzică din România, iar în 2022 vom fi şi mai buni!”

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending