Connect with us

Emisiuni

Astăzi la Next Star: Demonstrații de gimnastică ritmică, sporturi urbane, muzică și dans!

Published

on

O nouă ediție a emisiunii „Next Star”, prezentată de Dan Negru, aduce demonstrații de gimnastică ritmică și sporturi urbane, muzică și dans joi, 20 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1O ediție spectaculoasă, emoționantă și amuzantă, în care opt noi concurenți își vor etala talentele în fața juraților Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa și CRBL.

Cea de-a șasea ediție a show-ului destinat copiilor talentați va acorda, când nimeni nu se va aștepta, cel de-al treilea trofeu Golden Star al sezonului, din cele patru posibile, care va trimite un concurent direct în marea finală. Cui îi va reveni cel de-al treilea Golden Star și care dintre jurați îl va acorda, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

 

Printre concurenții ediției din 20 octombrie ai show-ului “Next Star” se va afla trupa “Just Us”, formată din copii care dansează, dar care nu aud și nu vorbesc. După ce-și vor susține numărul artistic, cei șase copii vor inventa pe scenă câte un semn pentru numele fiecărui jurat și pentru cel al prezentatorului. Care sunt aceste semne, dar și care e gestul pe care publicul și jurații îl vor face, pentru prima dată la “Next Star”, pentru acești copii, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi joi seara.

În aceeași ediție, vin la “Next Star” patru fetițe de patru și cinci ani care vor face o demonstrație de gimnastică ritmică. Inspirați de prestația micuțelor gimnaste, Dorian și Pepe vor încerca să execute, la rândul lor, câteva dintre figurile prezentate de cele patru fetițe. Cât de bine vor reuși ei să le imite, telespectatorii vor vedea în ediția de joi, 20 octombrie.

next star antena 1

 

Tot atunci, Mihai și Lucas vor veni la “Next Star” cu două numere spectaculoase. Primul dintre ei este un puști care promovează sportul urban, în special, rolele agresive. El vine în show-ul prezentat de Dan Negru să le arate juraților ce mișcări știe să execute pe role. Cel de-al doilea baiat urcă pe scenă alături de trupa sa de world music să le arate juraților cât de bine cântă la acordeon în timp ce se deplasează cu un… monociclu, un vehicul cu o singură roată, folosit de acrobați în circuri.

Cine sunt ceilalți concurenți și care dintre ei va fi marele câștigător al serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 20 octombrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție “Next Star” prezentată de Dan Negru.

 

Foto Credit: Antena 1

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending