Connect with us

AUDIENȚE TV

„Next Star”, lider de audienţă. Adysa şi Andrei, dansatorii cu 84 de trofee, s-au calificat în finală

Published

on

Show-ul de joi seara difuzat de Antena 1, în care copii demonstrează că esenţele tari se ţin în sticluţe mici, a fost lider de audienţă la nivelul publicului urban. Telespectatorii au fost martorii unui show în adevăratul sens al cuvântului, cu muzică uşoară, dans, teatru, invitaţi speciali şi surprize de proporţii.

Ediția de ieri a emisiunii difuzată de Antena 1 în intervalul orar 20:30 – 23:32 a fost urmărită de cei mai mulţi telespectatori din mediul urban. Astfel, Antena 1 a înregistrat o audienţă medie de 8,1 puncte de rating şi 16,9% cotă de piaţă.

În minutul de aur al ediţiei, 21:44, peste 1 227 000 de telespectatori urmăreau Next Star, care a înregistrat un rating de 12,2 puncte şi 22,7% cotă de piaţă.

Adysa şi Andrei, în vârstă de 12 şi 13 ani din Baia Mare, care au în palmares nu mai puţin de 84 de trofee, i-au impresionat pe membrii juriului cu dansul lor şi s-au calificat în finala show-ului. Ei au ridicat nivelul competiţi şi s-au luptat alături de alţi şapte copii talentaţi.

“Dansul lor arată miile de ore de muncă”, a fost remarca Mariei Cârneci, membră în juriul emisiunii.

Ioana Neagu i-a impresionat pe membrii juriului cu show-ul pe care l-a făcut cântând piesa “One way or another”, dar şi Andreea care a primit în dar o bibliotecă întreagă datorită pasiunii sale pentru citit. De asemenea, ea a fost surprinsă şi de Sore, cea alături de care şi-a demonstrat talentul actoricesc.

Vanessa Ion, Nina Manolalche şi Iuliana Covaci au făcut show alături de fetiţa din New Delhi, India, Aditi Yier, despre care Connect-R a spus că arată ca la Bolywood, dar are o voce de la Holywood. Iar Oscar, puştiul de 12 ani, a demonstrat că prin vene îi curge talent, nu sânge, pentru că el a creat pe loc rime pe baza cuvintelor spuse de membrii juriului. Oscar s-a luptat pentru un loc în finală cu o piesă proprie cu care a adunat numai cuvinte de laudă din partea Lorei, Mariei Cârneci, a lui Pepe, Vasile Muraru şi Connect-R.

Adysa şi Andrei

Foto Credit: Gabriela Arsenie

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. alex

    11 octombrie 2014 at 21:10

    Din cate stiu eu lider de audiente a fost PRO TV cu Las fierbinti cu doua milioane de telespectatori, adica sase sute de mii =600 000 in plus fata de next star.Pai cine mai e liderul in situatia asta?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending