FOTO Next Star, lider de audienţă în ultima ediţie a calificărilor în marea finală - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

FOTO Next Star, lider de audienţă în ultima ediţie a calificărilor în marea finală

Published

on

Aseară, în ediţia în care ultimul concurent s-a calificat în marea finală a show-ului „Nex Star”, telespectatorii au asistat la un adevărat spectacol al inocenţei.

Concurenţii au fost extrem de talentaţi, astfel că membrii juriului au avut de luat una dintre cele mai grele decizii, aceea de a alege un singur concurent câştigător care să meargă în finala show-ului.

Ediţia de ieri a emisiunii, difuzată de Antena 1 în intervalul orar 20:30 – 23:36, a fost lider de audiență la nivelul publicului din mediul urban şi naţional. În minutul de aur al ediției, 21:32, la nivelul întregii ţări, peste 1.863.000 de români urmăreau Next Star, dublu faţă de postul clasat pe locul doi, ProTv.

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a condus cu o medie de 7,7 puncte de rating și 14,7% cotă de piață, în timp ce ProTv s-a clasat abia pe locul al III-lea, după Kanal D cu 5,7 puncte de rating şi 10,9% cotă de piaţă.

Și la nivelul întregii populații a României, emisiunea „Next Star” a obținut, în medie, 7,5 puncte de rating și 15 procente cotă de piaţă. ProTv, clasat de această dată pe locul al II-lea, a avut 6,4 puncte de rating și 12,8% cotă de piață.

Diana Movilă, fetiţa din Galaţi de numai 9 ani, i-a cucerit pe juraţi cu piesa „Hallelujah” şi a primit astfel ultimul bilet spre marea finală a show-ului. „Ai o tehnică excepţională! Ţi-ai dozat foarte bine aerul şi ai reuşit să cânţi la un nivel înalt”, a spus Connect-R.

Diana Movila

Emilia Cruceru i-a impresionat pe juraţi cu piesa Deliei, membră în juriul „X Factor”, „Pe aripi de vânt”. Fetiţa în vârstă de 12 ani este crescută de bunica ei pentru că ambii părinţi sunt plecaţi să muncească în străinătate. Aşa se face că Emilia a fost de-a dreptul surprinsă de echipa de la „Next Star” în momentul în care Dan Negru l-a adus pe tatăl său în platoul show-ului.

Emilia Cruceru

Scena i-a aparţinut apoi Alexandrei Pintea, o fetiţă din Piatra Neamţ care a cântat piesa „Hora din Moldova”. „Piesa a fost cântată cu forţă, iar scenografia şi coregrafia au completat perfect momentul. A fost excepţional totul!”, a spus Maria Cârneci.

Alexandra Pintea
Jasmine şi Rareş sunt prichindeii în vârsta de 9, respectiv 10 ani care au oferit un moment de dans excepţional cu samba, salsa, jive şi rock’n roll. „Au venit relaxaţi, se vede că n-au venit ca la o competiţie, ci ca la un spectacol”, a punctat Pepe. „Şi au avut eleganţă şi forţă”, l-a completat Connect-R.

Jasmine si Rares

Eleonora Filipoiu i-a ridicat pe juraţi de pe scaune cu interpretarea piesei „Run To You” a faimoasei Whitney Houston. „Nu a cântat ca să demonstreze ceva, a cântat ca să se simtă ea bine şi ne-a cucerit definitiv”, a fost de părere Connect-R.
Scena a fost apoi ocupată de Cristina Moceanu, din Ceacu, Călăraşi. Fetiţa în vârstă de 11 ani a urcat pe scenă alături de actorul Ovidiu Cuncea şi i-a impresionat pe Maria Cârneci, Pepe, Lora, Vasile Muraru şi Connect-R cu dezinvoltura sa.

Eleonora Filipoiu

Ioana Şandru a fost concurenta care a făcut-o pe Maria Cârneci să plângă de emoţie cu interpretărea sa. „Este pentru prima oară când Maria plânge la o piesă de muzică populară”, a spus Pepe. Juraţii au fost atât de impresionaţi, încât au mai rugat-o să cânte o strofă dintr-o doină.

Ioana Sandru
Spectacolul ediţiei cu numărul 10 a fost încheiat de Bianca Dan, o fetiţă din Galaţi, care a interpretat piesa Leonei Lewis, „Homeless”. „Peste 10 ani sau chiar mai puţin, Bianca va cuceri topurile muzicale”, a spus Pepe.

Foto credit: Antena 1

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending