„Next Star”, lider incontestabil de audiență. Trupa „Switch Crew” s-a calificat în finala show-ului - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

„Next Star”, lider incontestabil de audiență. Trupa „Switch Crew” s-a calificat în finala show-ului

Published

on

Aseară, în cea de-a doua ediție din cel de-al patrulea sezon al emisiunii Next Star, telespectatorii Antena 1 au asistat la un adevărat spectacol al inocenței, din care nu au lipsit muzica ușoară, teatrul, dansul și muzica populară. Ediția de ieri a emisiunii, difuzată de Antena 1 în intervalul orar 20:28 – 23:31, a fost lider incontestabil de audiență, pe toate segmentele de public.

În minutul de aur al ediției, 21:46, peste 2.500.000 de români urmăreau Next Star, iar pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani Antena 1 înregistrat un rating de 12,4 puncte și 27,2% cotă de piață.

Pe publicul comercial, Antena 1 a condus cu o medie de 8,2 puncte de rating și 19,9% cotă de piață în timp ce ProTv, clasat pe locul al II-lea, a avut 7,9 puncte de rating și 19,1 procente din cota de piață.

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a condus detașat cu o medie de 8,8 puncte de rating și 18,6% cotă de piață. ProTv, următorul clasat, a obținut 6,9 puncte de rating și 14,5% cotă de piață.

Și la nivelul întregii populații a României, emisiunea „Next Star” a obținut, în medie, 8,3 puncte de rating și 17,9 procente. ProTv, clasat și de această dată pe locul al II-lea, a avut 7 puncte de rating și 15% cotă de piață.

Trupa Switch Crew s-a calificat în marea finală a emisiunii, după ce a concurat cu alte șase momente artistice speciale. Fetele au convins juriul că merită să fie în finală mai ales pentru că au demonstrat că sunt o echipă adevărată. „Au dansat și cu ultima celulă a corpului”, a spus maestrul Vasile Muraru.

Next Star 2

David Ștefan, vicecampion național la karate și mare iubitor de artă japoneză s-a transformat preț de câteva minute în Justin Bieber de București. Piesa Baby a stârnit reacții puternice în rândul juriului. „Mie mi s-a părut extraordinar, foarte concentrat la ce a avea de făcut”, a spus Connect-R, iar Pepe a fost de acord că puștiul „a luat totul foarte în serios”.

Scena i-a aparținut apoi Claudiei Ciccateri, de 12 ani, venită tocmai din Italia pentru a participa la Next Star. Înainte de a-și susține momentul artistic, fetița a urmărit uimită câteva cuvinte de încurajare trimise chiar de Al Bano, cel care i-a și dat câteva sfaturi. Lora, uimită de talentul Claudiei, a afirmat că cei care vin la această emisiune nu sunt copii, nu sunt de pe Pământ, făcând referite la faptul că talentele din această emisiune par desprinse din alte sfere. Claudia a învățat și primele cuvinte în limba română, iar profesor i-a fost chiar Dan Negru. „Vreau să vă năucesc”, a afirmat Claudia răspicat în română, iar Vasile Muraru a spus: „Ca vârstă e copil, dar ca prestație e mare”.

Advertisement

Lorelai, de 11 ani, din Târgoviște a uluit juriul și telespectatorii cu voința sa. Un caz excepțional în medicina, un copil născut fără brațe și fără femururi, fetița a scris patru cărți și a obținut numeroase premii și diplome în cadrul diferitelor concursuri la care a participat. Cântă la orgă, scrie poezii, pictează și își face temele, toate astea doar cu ajutorul degetelor de la picioare.

„Eu vreau să-i mulțumesc pentru că mi-a dat poate revelația vieții mele în această seară. Să știi că Dumnezeu a făcut din tine un medicament pentru omenire.”, i-a mărturisit în lacrimi Connect-R.

Iustin Alexandrescu, de 11 ani, din Piatra Neamț, pasionat de teatru, a avut șansa să joace la Next Star pe aceeași scenă cu una dintre actrițele lui preferate – Carmen Tănase. „Împreună au creat un moment extraordinar” a spus Vasile Muraru.

Cezara Borcea, de doar 4 ani, din Iacobeni, a cântat live alături de taraf o melodie populară, spre încântarea membrilor juriului și a telespectatorilor. Pepe, Connect-R și Vasile Murau au învățat chiar câțiva pași de dans popular de la micuță. „Mi-a plăcut atitudinea ei pe scenă”, a recunoscut Maria Cârneci.

Next Star

Rareș Maris, de 13 ani, din Cluj Napoca a interpretat piesa Listen a celebrei Beyonce. „Măi, ce Leonardo DiCaprio” avem aici!, i-a spus Lora, care a admirat faptul că un suflet atât de tânăr are forța de a transmite atât de multă emoție.

Foto credit: Antena 1

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending