NEXT STAR: Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa iau lecții de modelling de la două fetițe de cinci, respectiv șase ani, din Chișinău - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

NEXT STAR: Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa iau lecții de modelling de la două fetițe de cinci, respectiv șase ani, din Chișinău

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Mirela (6 ani și jumătate) și Kamelia (5 ani și jumătate), din Chișinău, două fetițe pasionate de muzică și modelling vin sâmbătă, 7 iulie, de la ora 20.00, la “Next Star”, să cânte în fața celor trei jurați, Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa.

Însă înainte să interpreteze “Ciocolata”, melodia pe care au pregătit-o pentru acest show, cele două verișoare îi vor învăța pe cei trei jurați cum să stea la poze și cum să defileze pe podiumul de modă. De asemenea, întrebate ce doresc să devină atunci când vor crește mari, fetițele vor preciza “artistă și fotomodelă”, respectiv “artistă, stilată și model”.

Ce anume îi vor mai învăța Mirela și Kamelia pe Lidia, Pepe și Dorian, dar și cum vor aprecia aceștia momentul artistic al celor două fetițe, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 7 iulie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending