Next Star – succes extraordinar la debut! Peste 2.248.000 de telespectatori au urmãrit asearã evoluţia prichindeilor la Antena 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Next Star – succes extraordinar la debut! Peste 2.248.000 de telespectatori au urmãrit asearã evoluţia prichindeilor la Antena 1

Published

on

Spectacol  de excepţie asearã la debutul celei mai noi producţii Antena 1, Next Star, prezentatã de campionul divertismentului, Dan Negru. Muzicã de calitate, teatru, dans şi multã seriozitate, toate venite din partea unor prichindei cu vârste cuprinse între patru şi zece ani, acestea au fost ingredientele unei seri magice la Antena 1. Ionela Dinu este câştigãtoarea primei ediţii, micuţa reuşind sã îi impresioneze pe juraţi cu un dans de cabaret. Peste 2 248 000  de telespectatori la nivel naţional au urmãrit asearã, în minutul de aur, 21:30 Next Star , emisiunea conducând detaşat clasamentul de audienţã pe targeturile all urban şi naţional.

Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru s-au bucurat asearã de un spectacol inedit, oferit de cei mai cuceritori copii ai României. Dupã ce la casting au participat bãieţei şi fetiţe cu vârste între patru şi zece ani, au fost selectaţi în urma aptitudinilor deosebite pentru muzicã, teatru, dans etc cei mai talentaţi prichindei. Dupã lungi dezbateri, cei cinci juraţi au trimis-o asearã direct în finalã pe Ionela Dinu, micuţa impresionându-o cu un numãr spectaculor de cabaret.

Românii au savurat asearã spectacolul oferit de micii artişţi, astfel cã emisiunea prezentatã de campionul divertismentului, Dan Negru, s-a impus ca lider de piaţã la nivelul mai multor categorii de public. Astfel, Next Star a înregistrat o cotã de piaţã de 17.1% şi un rating mediu de 8.4% la nivelul targetului all urban, în vreme ce principalul competitor, Pro Tv înregistra doar 13.6% share şi 6.7% rating. Şi la nivel naţional, Next Star şi-a adjudecat prima poziţie în clasament, emisiunea înregistrând 17.1% cotã de piaţã şi 8.5% rating.

All Urban
ChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
NEXT STAR, 20:30-22:59Antena 18.417.1880
Pro TV6.713.6702
Antena 33.46.9357
Kanal D3.36.8348
Acasa3.16.3325

 

În minutul de aur, 21:30, peste 2 248 000 de telespectatori la nivel naţional urmãreau asearã momentul lui Adam Matei, puştiul de nouã ani, pasionat de dans, care a ridicat sala în picoare pe acordurile lui „Biniditãt”. “Punctul meu forte e cã sunt şarmant”, le-a declarat Adam, juraţilor, în apaluzele publicului. Deşi a avut o copilãrie marcatã de moartea tatãlui sãu, Adam a mers mai departe: “Tata e în cer şi cred cã se gândeşte cã voi reuşi la acest concurs!”. Mişcãrile puşţiului l-au lãsat fãrã cuvinte pe Connect-R, care i-a promis cã îl va invita sã danseze împreunã în urmãtorul lui clip.

Minut de aur NationalAntena 1Pro TV
TimebandsRtg%ShareRtg(000)Rtg%ShareRtg(000)
21:3011.821.822486.912.71311

 

Pe scena Next Star a mai strãlucit asearã şi micuţa actriţã Anastasia, din Piatra Neamţ. Deşi face canto şi dans deja de câţiva ani, ea le-a declarat cã marea ei pasiune este actoria, iar pe juraţi i-a încântat cu un moment special, pregãtit alãturi de actorul Marius Vizante.  Sala a fost ridicatã la dans de Vlãduţ Amariei, din Bacãu. Cu o pasiune de nemãrginit pentru muzica popularã, Vlãduţ a marcat asearã o premierã în plan personal pe scena Next Star: a cântat pentru prima oarã alãturi de o orchestrã live. Şi s-a descurcat de minune. Spectacolul nu se opreşte aici: în fiecare joi, de la 20:30, Lora, Connect R, Pepe, Maria Cârneci şi Vasile Muraru vor cãuta cel mai talentat copil din România.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending