Connect with us

ALL MEDIA

Next Top Model- Prezentare haute couture la Casa Vernescu

Published

on

Dupã câteva shootinguri inedite, cu catwalk şi backstage improvizat în cele mai nãstruşnice locaţii, concurentele dormice sã ajungã top model internaţional  s-au întors în ţarã pentru o prezentare de modã ineditã la Casa Vernescu.

Cea de-a şasea ediţie a show-ului Next Top Model by Cãtãlin Botezatu propune telespectatorilor sãi o prezentare houte couture întro locaţie cu totul deosebitã: Casa Vernescu – un edificiu în stilul eclectic al începutului de secol 19.

Purtând rochii preţioase, cu trene lungi şi tocuri de 15 cm fetele se vor izbi din nou de culisele mai putin plãcute ale meseriei de model: vor trebui sã înfrunte o scarã maiestuoasã dar şerpuitã şi extrem de abruptã.

Cu un astfel de catwalk, peripeţiile nu puteau întârzia sã aparã: Otilia a cãzut în genunchi, Lucia s-a dezechilibrat si cu toata atitudinea teatrala era cât pe ce sã se prãbuşeascã peste balustradã, Mãdãlinei i-au scãpat pantofii din picioare  iar Inga nu a reuşit deloc sã-şi mascheze teama, transmiţând acest sentiment şi fotografiilor realizate.

Cum s-au descurcat fetele cu o astfel de provocare şi mai ales criticile acide aduse de juriul show-ului, telespectatorii Next Top Model by Cãtãlin Botezatu vor putea urmãri joi, 10 martie, de la ora 20:20 la Antena 1.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending