Connect with us

ALL MEDIA

Next Top Model, rampă de lansare pentru câştigătoare

Published

on

Vieţile finalistelor „Next Top Model” s-au schimbat radical din momentul în care au castigat acest statut. Le-au privit milioane de telespectatori, au apărut pe coperţile celor mai cunoscute reviste şi au defilat pe podiumuri din intreaga lume.

Câştigătoarele de la „Next Top Model” din Statele Unite au reuşit să îşi atingă ţelul: să intre în lumea showbizului şi să guste din celebritate.

Adrianne Curry, câştigătoarea primului sezon a apărut de două ori pe coperta revistei Playboy, a apărut în câteva show-uri TV, începând cu „The Surreal Life” unde l-a cunoscut şi s-a îndrăgostit de de starul Christopher Knight. După ce s-au mutat împreună, televizunea VH1 au pus pe sticlă „My Fair Brady” un reality show despre viaţa celor doi. Acum cuplul este căsătorit şi continuă să stârnească curiozitatea oamenilor.

De asemenea şi celorlalte câştigătoare (Pigford Marcille sezonul 3, Naima Mora sezonul 4, Nicole Linkletter sezonul 5, Danielle Evans sezonul 6, Cari Dee English sezonul 7, Jaslene Gonzales sezonul 8, Saleisha Stowers sezonul 9 şi Whitney Thompson) li s-a schimbat viaţa şi au avut parte de lucruri care până la show erau doar un vis. Ele au apărut pe coperţile unor reviste prestigioase precum Teen People, Us Weekly, Star, INTouch, Seventeen, Inked.

„Next Top Model” e, pentru toate aceste fete, un deschizător de drumuri, datorita transformarii din fete obişnuite în fete celebre. Defilări de modă, coperţi, apariţii tv sau propriul show au venit toate „la pachet” o dată cu titlul Next Top Model.

Primul sezon al show-ului „Next Top Model” în România intra in grila Antenei 1 de joi 3 februarie, incepand cu orele 20.20. Găzduit de Cătălin Botezatu, in dubla ipostaza de jurat si host, el are misiunea dificila de a alege, împreună cu juriul, format din Mirela Vescan, Make Up Artist, Liviu Ionescu, seful primei agentii de modele din Romania, MRA, celebrul fotograf Gabriel Hennessy şi Hairstylistul de talie internationala Lorrent Tourrete, acestia vor alege următoarea Next Top Model a României care va castiga un contract în valoarea de 50,000 de euro cu agenţia MRA.

Show-ul este spectaculos, iar telespectatorii Antenei 1 se vor putea bucura împreună cu cele 12 concurente de locaţii linedite, şedinţe foto elaborate, prezentări de modă pe 3 dintre continentele lumii. Toate acestea, sunt din plin presarate de situatii emotionante sau tensionate in functie de proble fiecarei editii.

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

KANAL D, amendă maximă de la CNA pentru prea multă publicitate difuzată!

Published

on

Televiziunea Kanal D a mai primit o amendă maximă, de 200.000 de lei, de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, informeaza adevarul.ro .

Potrivit monitorizării realizate pentru perioada 1-30 noiembrie 2017, în intervalul orar 07.00–18.00, Kanal D a avut în total depăşiri de aproape trei ore (2 ore, 59 de minute şi 31 de secunde), depăşirea cea mai mare fiind de două minute şi 10 secunde. Pe 18 ianuarie, Kanal D a mai fost amendată cu 200.000 de lei de CNA pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, dar pentru intervalul orar 18.00–23.00. Pentru acel interval orar s-au constatat depăşiri de 3 ore, un minut şi 31 de secunde, iar depăşirea cea mai mare a fost de un minut şi 57 de secunde.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

DigiFM, Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon: ” nu mai știam să umblu pe telefon”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM

Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon, a fost invitat la matinalul Digi FM cu Bogdan Miu și Catalin Striblea. Acesta a fost nevoit să se retragă din concurs din cauza unei accidentări pe care a suferit-o în cadrul competitiei.

“Îmi pare rău. Ce pot să fac? Exatlonul este un concurs foarte dur, iar condițiile foarte grele de acolo m-au adus în situația în care m-am accidentat și să părăsesc concursul. Nu m-am gândit că va fi atât de greu. Probele erau grele dar frumoase. Lipsa mâncării și a vitaminelor a devenit de nesuportat la un moment dat, cel puțin de corpul meu.”, a spus Andrei Stoica. El a slăbit 10 kilograme în cele 9 săptămâni pe care le-a petrecut în cadrul concursului.

Despre show, fostul concurent a spus că totul se întâmplă în timp real.

“Se filmează nonstop. Noi nu știm foarte multe detalii. Nu știm nici cât e ceasul, ne orientăm după soare. Nu avem acces la telefoane. Când am ieșit din concurs și am intrat în posesia telefonului, mi-am dat seama că nu mai știu să umblu pe el, să intru în meniu.”, a mai zis el.

Andrei a răspuns și la întrebarea unui ascultător Digi FM, care era curios să afle dacă probele au loc zilnic.

“Aproape în fiecare zi jucam. O zi sau două pe săptămână erau de reality, ne plimbam pe plajă, stăteam, făceam testimoniale. Primele trei săptămâni au fost cele mai grele pentru că nu am avut pauză deloc.”, a povestit el.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Vlad Mixich se alatura echipei DIGI FM

Published

on

La DigiFM schimbăm rețeta rubricilor de sănătate. Le dăm substanță, le difuzăm cu încredere și le dăm culoarea celor mai noi descoperiri medicale.

Ne ajută unul dintre cei mai de încredere experți în politici de sănătate, dr. Vlad Mixich, aflat de mulți ani în arena Sănătății românești unde aduce seriozitate, onestitate și grijă pentru pacienți și pentru informațiile sigure și verificate științific.

Inserția “pastilelor” lui Vlad Mixich în programele Digi FM vine să întărească astfel promisiunea brandului de a respecta acuratețea și relevanța informațiilor livrate ascultătorilor. “Mixul de sănătate” este un răspuns firesc la nevoia continuă a oamenilor de a afla care sunt lucrurile care le alterează sănătatea și care sunt căile pentru ocrotirea acesteia.

Vlad Mixich este visiting research fellow al Facultății de Medicină a King’s College (Colegiul Regal din Londra). A lucrat cu cele mai prestigioase instituții internaționale în domeniul politicilor de sănătate și a scris în România mii de articole despre sănătatea românilor și medicina modernă.

Vlad Mixich va aduce la Digi FM, atât în rubricile din matinal, cât și în retrospectiva de sâmbătă dimineața, știri, radiografii ale sistemului medical românesc, ultimele noutăți din avanposturile științelor medicale, dar și sfaturi utile despre cum ne protejăm sănătatea și cum prevenim anumite afecțiuni. Împreună cu el și invitații săi, ascultătorii Digi FM vor avea ocazia să (re)descopere încrederea în medicina bazată pe dovezi.

Tot ce este important în domeniul Sănătății, prin vocea expertului, de luni până vineri, la matinal, intre 8:00 si 9:00, precum și sâmbăta, de la ora 11:00. Doar la DigiFM. Ca să știi.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending