miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăENTERTAINMENTNicki face furori cu piesa "Rabdare"

  Nicki face furori cu piesa „Rabdare”

  Nicholas Popescu este un copil de 9 ani din Pitești, pasionat de muzică care își dorește să devină un artist complet.

  La vârsta de 4 ani a cântat piesa “Acasă” de la Smiley pe scena casei de cultură de la Bascov în cadrul unui concurs de muzică pe care l-a câștigat. De la aceeași vârstă a început să facă cursuri de canto, iar în prezent continuă să studieze alături de Jazzy Jo. 

  Ulterior a participat la mai multe concursuri de muzică unde a cântat cover-uri, s-a ținut de școală și de cursurile de canto.

  În cadrul unui concurs de muzică în anul 2019 l-a cunoscut pe Vlad Popescu, producător și compozitor la SICVRIO pentru ca ulterior în anul 2022 să reia legătură și să dezvolte o colaborare de lungă durată. Împreună au făcut mai multe sesiuni de creație. Una dintre piesele făcute împreună, “Răbdare” a fost lansată în toamna acestui an. Piesa a fost compusă de Vlad Popescu, Silviu Pașca și Marian Iancu împreună cu Nicki și povestește despre cum trebuie să ai răbdare și să muncești pentru visul tău.

  Anul acesta a participat la o sesiune pentru echipa de robotică High Five alături de care a compus o piesă care va fi imnul acestora. Ulterior i-a vizitat la sediul de lucru al acestora unde a învățat mai multe despre activitatea lor și i-a trezit entuziasmul, iar pe viitor își dorește să facă parte din echipa lor.

  Nicki mai are o piesă pregătită alături de Vlad Popescu, Cătălin Grimișteanu și Marian Iancu care se numește “Tot ce merit”. Aceasta se va lansa anul viitor și vorbește despre cum atunci când ești copil nu trebuie să vrei să te maturizezi ci să profiți de copilărie, să înveți să te ridici la așteptările celorlalți și să înveți să primești tot ce meriți.

  În prezent Nicki participă la mai multe sesiuni de compoziție și lucrează la piese alături de echipa de producție de la SICVRIO. Pentru dezvoltarea sa artistică, Nicki a participat la un curs de songwriting și studiază instrument (pian).

  Din luna noiembrie Nicki alături de echipa SICVRIO a început filmările pentru podcastul “Auzi? By Nicki”. Primul episod a fost lansat la începutul lunii decembrie. În cadrul acestuia l-a avut invitat pe Vlad Popescu, artist, producător și songwriter. Acesta este mentorul și unul dintre prietenii lui cei mai buni. Următorul episod se va lansa pe 12 decembrie, iar în fiecare marți Nicki va avea câte un nou invitat alături de care va povesti despre muzică, artiști și industria muzicală văzute prin ochii unui copil. 

  De acum tu doar ține-l minte, el este Nicki!

  Lucian Zavoianu -Reporter

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Lucian Zavoianu -Reporter
  Lucian Zavoianu -Reporterhttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente