Nicolae al Romaniei, invitat la Insider politic - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Personalitate puternică,  Nicolae al  României și-a privit mereu cu admirație bunicul, pe regele Mihai I.

Iubește România, trăiește în România și și-a dedicat viața promovării țării sale în lume. La Revoluția din 1989 avea doar 5 ani iar în 1992, când bunicul lui,

Regele, s-a întors în țară avea 7 ani și a fost martorul unui eveniment istoric: sute de mii de români scandauTrăiască Regele! în București. Astăzi, este un prinț fără regat, dar cu un titlu ce nu îi poate fi luat niciodată: nepotul Regelui Mihai I.

Într-o ediție eveniment, ce precede Sărbătoarea Națională de la 1 decembrie, Sebastian Zachmann îl are invitat, duminică, 28 noiembrie, de la 11.00, în platoul Insider Politic pe Nicolae al României.

Cum arată România la final de 2021 în viziunea acestuia, ce ar schimba, dacă ar putea, cum califică actuala clasă politică și care îi sunt planurile de viitor, aflăm dintr-o discuție deschisă despre trecut, prezent, dar, mai ales, despre viitor.

 “Sunt cu an mai mare decât Revoluția română. Dar suficient de matur pentru a înțelege că prima revenire a Regelui Mihai în țară a fost o mare rușine istorică. Comunismul ne-a scos regii din paginile istoriei. 

Și ne-a lăsat cu file de povești FeSeNiste: Regele cel laș a fugit cu trenul doldora de bogății din Sinaia”, spune Sebastian Zachmann.Prima Tv adresează telespectatorilor o invitație la o călătorie istorică presarată cu confesiuni și adevăruri neștiute, în ediția eveniment de duminică a emisiunii Insider politic ce îl are ca invitat special pe Nicolae al Romaniei,

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending