Connect with us

Emisiuni

Nicolai Tand și Daniela au părăsit competiția Dancing on Ice – Vis în doi

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Energie și culoare din plin! Așa se poate descrie Seara Dansurilor de la Dancing on Ice – Vis în Doi. Sâmbătă seara, la Antena 1, perechile au făcut spectacol pe patinoar, aducând în fața telespectatorilor un show de zile mari.

Cea de-a patra ediție a fost deschisă de stilul disco, pregătit de Oase și Andreea, care au încântat publicul și juriul cu mișcări și prize noi, dar și cu costumele inedite. Jean Gavril și Ana au patinat pe ritmuri de rock’n’roll și au demonstrat încă o dată că performanța la care au ajuns pe gheață este și la nivel de echipă, nu doar individual, lucru apreciat de juriu. Ruby și Zsolt au încins atmosfera cu ritmuri latino și cu câteva prize care au uimit pe toată lumea. „Nu mă așteptam să faceți asta”,  le-a spus Simona Pungă la finalul numărului.

Advertisement

Nicolai Tand și Daniela au valsat în ritm parizian, însă accidentările amândurora din ultima perioadă și-au spus cuvântul, iar asta s-a reflectat și în note. Carmen Grebenișan și Lilian au făcut senzație pe ritmuri de tango, dansul lor obținând cele mai mari note din concurs. Pasiunea cu care au dansat, ridicările dese, secvențele de pași, toate le-au adus aprecierea juraţilor, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa lor.

A fost o seară extraordinară și pentru Sore și Grațiano. Stilul vogue patinat pe acordurile lui John Legend, coregrafia bine aleasă și fluiditatea pe gheață a fost combinația care i-a plasat pe primele locurile ale clasamentului. Deși cu multe emoții pe gheață, Natanticu și Maria au adus dansul și umorul pe patinoar, lucru ce i-a salvat de la o posibilă eliminare.

Ruby/Zsolt și Nicolai Tand/Daniela au fost cuplurile ce s-au duelat sâmbătă seara pentru a-și păstra locul în competiție. Voturile juriului au fost în unanimitate pentru Ruby și Zsolt, Mihai, Elwira, Cornel și Simona punctând faptul că au luat în considerare nu doar prestația de la duel, ci și evoluția de-a lungu show-ului. Astfel, Nicolai Tand și Daniela au ajus la finalul aventurii lor pe gheața de la Dancing on Ice – Vis în doi, însă au plecat cu aprecierile și respectul tuturor pentru munca și efortul depuse în toată această perioadă.

Ediția de sâmbătă a venit și cu o noutate. Provocarea juriului este un element nou apărut prin care concurenții trebuie să introducă în numerele viitoare o secvență de pași arătată de Cornel Gheorghe și Simona Pungă. De la o ediție la alta ștacheta este ridicată tot mai sus, iar pentru a ajunge în fruntea clasamentului, eforturile și concentrarea vor fi tot mai mari.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending