Connect with us

Life Style

Nicolai Tand va face parte din show-ul Dansează printre vise

Avatar

Published

on

De câteva luni merge la sală și a reușit să slăbească deja 8 kg, iar noul stil de viață se potrivește perfect cu proiectul în care va fi implicat în această toamnă la Antena 1. Nicolai Tand, căci despre el este vorba, „Dansează printre vise”.

„E o provocare pentru mine, vreau sa văd dacă sunt capabil să dansez. Îmi plac oamenii care se mișcă fain pe ringul de dans și mă bucur că am și eu șansa să învâț să dansez cu adevărat la 40 de ani”, a recunoscut Nicolai, cel care spune că are toată voința necesară pentru a face față nivelului ridicat al competiției.

Pe cât de mare este entuziasmul lui, pe atât de mari sunt și temerile. „La început, totul mi se pare greu. Orice pas e dificil și mi-e teamă că nu o să reușesc să învâț o coregrafie atât de complicată în doar câteva zile. Cred însă că e o frică normală, a începătorului”, a declarat Nicolai. Soția lui, Monica, îi asigură meniul zilnic de încurajări. „Știe însă că e foarte mult de muncă, e vorba de ore întregi de repetiții și mi-a spus că va fi ca o meserie pe care nu am mai practicat-o, având în vedere că voi repeta cel puțin opt ore pe zi”, a mai spus Nicolai Tand.

Foto: Mihai Stetcu

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending