Connect with us

LIFE STYLE

Nicole Cherry lansează “Florile Tale” – prima piesă alături de Global Records

Published

on

Foto credit : Global Records

Nicole Cherry, una din cele mai urmărite interprete din România, lansează melodia „Florile Tale”. Artista, proaspăt devenită mamă, cântă despre libertatea pe care ți-o oferă o despărțire din care ieși învingător.

„Chiar dacă piesa este despre o despărțire, ea transmite o energie bună. Depărțirea despre care cânt eu este una în care tu ieși învingător, din acest motiv îmi este și atât de dragă.” – Nicole Cherry

„Florile Tale” a fost produsă de către Costel Dominteanu, videoclipul piesei o gasește pe Nicole alături de cele mai bune prietene, „celebrând” despărțirea. 

Nicole Cherry a cunoscut succesul de la 14 ani, când a luat prin surprindere România cu super hit-ul „Memories”. Cu un look aparte și un fel de-a fi total neconformist pentru copiii de vârsta ei, și-a clădit un drum stabil in industria divertismentului.

Cu peste 3 milioane de fani pe toate platformele de socializare, Nicole a reușit să domine topurile de radio cu piese precum „Dansează Amândoi”, „Se poartă vara” și „Scrie-mi pe suflet”, adunând sute de milioane de vizualizări. Totodată, artista a bifat și colaborări internaționale cu nume sonore precum Mohombi și Joey Montana. 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending