Connect with us

Emisiuni

Nicole Cherry și Juno, surpriză în versuri în timpul momentului din finala Te cunosc de undeva!

Ce le-au dezvăluit colegilor, juraților și întregii echipe a show-ului de la Antena 1.

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

Gala în care se va desemna echipa câștigătoare a trofeului Te cunosc de undeva!, sezonul 19 și, implicit, a premiului de 15.000 de Euro este plină de scene uimitoare și emoționante.

Iar Nicole Cherry și Juno vor fi protagoniștii unui astfel de moment, pentru că au pregătit în cel mai mic detaliu o surpriză în versuri în timpul performance-ului din finala emisiunii. Cum au evoluat ei pe scena transforming show-ului, ce provocări au întâmpinat cei doi, ceilalți finaliști și colegii lor, telespectatorii pot vedea sâmbătă, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Nicole Cherry și Juno au devenit Rihanna și JAY-Z în ziua în care s-a filmat finala sezonului 19 Te cunosc de undeva!, iar pentru piesa „Umbrella“, pe care au avut-o ca referință s-au pregătit multe ore atât la canto, cât și la antrenamentele de teatru și coregrafie. În plus, scena emisiunii a fost transformată într-o mini-piscină pentru ca momentul celor doi artiști să fie la fel ca în videoclipul hitului apărut în America.

Sub privirile atente ale juraților, ale celorlalți concurenți și, desigur, ale spectatorilor aflați în platoul de televiziune, Nicole Cherry și Juno au strălucit din toate punctele de vedere. La un moment dat, cântărețul care a copilărit în Constanța a ieșit din rolul lui JAY-Z ca să cânte câteva versuri în română și a provocat multe emoții cu mesajul transmis. „Mi-a făcut plăcere să evoluăm împreună / Un capitol se termină, altul începe / Oricine ar câștiga, vă dau numai iubirea ca Pepe“ sunt câteva dintre versurile spuse de Juno pe negativ de rap. Întreaga surpriză muzicală, telespectatorii o pot descoperi sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Aurelian Temișan a fost primul care a luat cuvântul și a exclamat: „A fost mega show cu de toate! Mi-a plăcut acest moment, Mr. Juno pe care l-ai construit special pentru finală. E o finală, ne ținem de repere, dar venim și cu notă personală, acolo unde permite referința. Foarte frumos! Mulțumim că ați făcut parte din acest proiect“. În timp ce Andreea Bălan a declarat: „Foarte bine pus în scenă momentul și dragă Nicole, ești frumoasă, sexy, pe lângă talent – ai făcut toate mișcările Rihannei (…), foarte bine studiate, foarte bine executate… ai strălucit!“, Cristi Iacob a mărturisit: „Pentru mine ați fost o revelație, drept dovadă și bonusurile pe care le-ați primit de la colega mea, Andreea. Și voi meritați toate aplauzele noastre. Toți de la canapea meritați aplauzele noastre“. 

Copleșit de emoțiile trăite în timpul performance-ului și de gândurile frumoase ale juraților, Juno a spus: „Când am decis să vin în show-ul acesta… d-aia am decis să vin: am considerat că o să fie un antrenament extraordinar și că o să ating niște chestii la nici nu visam să mă întind. Cum ar fi Charlie Chaplin sau multe alte momente“, a spus Juno. Emilian a intervenit și a precizat: „Știi ce e mai frumos decât asta?!? Faptul că și noi v-am descoperit pe voi“. 

Momentele integrale ale celor patru echipe finaliste Te cunosc de undeva! sezonul 19, evoluțiile celorlalte cupluri de artiști, cine își va adjudeca trofeul și, totodată, premiul de 15.000 de Euro, dar și ce echipă va primi premiul de popularitate oferit după un sezon întreg de votare a transformării preferate, telespectatorii pot afla sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV4 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show4 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV4 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show4 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni5 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale7 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending