Nicole Kidman, Val Kilmer, Tommy Lee Jones şi Jim Carrey, din Cetatea Filmului la Prima TV - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Nicole Kidman, Val Kilmer, Tommy Lee Jones şi Jim Carrey, din Cetatea Filmului la Prima TV

Published

on

Luni, 7 septembrie, de la ora 20:30, actorul George Lopez este „Mamă de ocazie”, la Prima TV. El interpretează rolul unui avocat care, atunci când fiica sa are un accident, îşi dă seama că şi-a neglijat propriul copil în favoarea carierei. Pentru a recupera timpul pierdut, el îşi ia un an sabatic şi acceptă să facă parte din „echipa mamelor” într-un concurs din tabăra de vară.

Marţi, 8 septembrie, de la ora 20:30, faceţi cunoştinţă cu Art, un criminal în serie obsedat de femei singure, pe care le prinde şi le obligă să scoată sume mari de bani de la şefii lor, înainte să le omoare şi să le transforme în “Victimele nopţii”.

Miercuri, 9 septembrie, o mamă şi cele două fiice ale sale se mută într-o casă veche dintr-o suburbie a oraşului Detroit, după ce locuinţa le este oferită la un preţ incredibil de mic. Casa este, însă, învăluită în mister. Despre ce este vorba, aflaţi urmărind filmul „Scretele din pereţi”, de la ora 20:30, la Prima TV.

Când familia regală acceptă doar câţiva pretendenţi pentru mâna prinţesei Lei Wei, D.B., un tânăr foarte îndrăzneţ, hotărăşte să se dea drept prinţ şi să concureze pentru titlul de urmaş la tron. Intenţia sa reală este însă aceea de a pune mâna pe preţioasele bijuterii ale coroanei, dar D.B. se îndrăgosteşte de frumoasa prinţesă şi se hotărăşte să-l înfrunte pe primejdiosul prinţ din nord. Dacă va reuşi, aflaţi joi, 10 septembrie, în producţia „Fiul dragonului”, de la ora 20:30, la Prima TV.

Ştefan Bănică, Oana Sârbu, Adrian Păduraru, Teodora Mareş şi Mihai Constantin dau „Extemporal la Dirigenţie” vineri, 11 septembrie, de la ora 20:30, la Prima TV. Anul şcolar este inaugurat de profesorul Socrate printr-un extemporal pe tema „Cum aş vrea să fie dirigintele clasei”. Popularitatea lui Socrate o îngrijorează pe profesoara de Mate, cea poreclită Isoscel, gata oricând să dea jos „milităria din pod”.

Sâmbătă, 12 septembrie, Val Kilmer, Nicole Kidman, Tommy Lee Jones şi Jim Carrey îşi dau întâlnire în Gotham City, de la ora 20:30, la Prima TV. Cavalerul Întunecat se confruntă, de această dată, cu două personaje infame: Two Face şi Riddler. Cum le va ţine piept, aflaţi urmărind filmul “Batman forever”, nominalizat în 1996, atât la Globurile de Aur pentru” cea mai bună muzică” cât şi la Oscar, la categoriile “cel mai bun operator”, “cel mai bun montaj sonor” şi “cel mai bun mixaj de sunet”.

Şi tot sâmbătă, de la ora 23:30, aflaţi „Cum stă treaba cu ai mei”, într-o comedie americană, regizată de Raymond De Felitta, care aduce împreună două mari talente, pe legendarul Peter Falk şi pe actorul şi scenaristul Paul Reiser. Filmul urmăreşte povestea unui tată care porneşte într-un road trip alături de fiul lui, după ce soţia îl părăseşte pe neaşteptate. Într-un rol scris special pentru el, Peter Falk oferă o interpretare strălucită a unui tată aşa cum probabil ştim cu toţii: afabil şi uituc, exasperant şi stânjenitor şi absolut de neînlocuit.

Duminică, 13 septembrie, Dorel Vişan, Olga Tudorache, Gheorghe Dinică, Horaţiu Mălăele, Manuela Hărăbor, Constantin Cotimanis şi Valentin Uritescu se reunesc în producţia românească „Magnatul”, de la ora 16:00, la Prima TV.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending