Connect with us

Reality Show

Nicoleta Dragne, ispită în cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”: ”Este de două ori mai palpitant față de cel de anul trecut”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Nicoleta Dragne, ispită pentru a doua oară, mărturisește că cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii’, care va fi difuzat în fiecare luni şi marţi, începând din 3 septembrie, de la 20:00, la Antena 1, i se pare de două ori mai palpitant!

Nicoleta Dragne a acceptat rolul de ispită pentru a doua oară, după ce în sezonul cu numărul trei a reușit să dezbine unul din cele mai solide cupluri: Nicoleta Molnar și Cătălin Meșter. La întoarcerea în România, ispita Nico și Cătălin au continuat să păstreze legătura, apoi tânărul s-a întors la iubita sa. Mai mult, acesta a și cerut-o în căsătorie și deși Nico a acceptat și se anunța o nuntă ca în povești, cei doi s-au despărțit la începutul acestui an.

”Nu pot spune că m-a schimbat, ci că mi-a definit anumite părți pe care le aveam, dar nu erau atât de conturate. M-a ajutat să citesc oamenii mai bine, să fiu mai atentă în jurul meu. M-a învățat să lupt pentru ceea ce îmi doresc, chiar și dacă toată planeta este împotriva mea, dar cel mai importat este faptul că mi-am clădit o imunitate în fața răutăților care îmi protejează atât mintea cât și sufletul”, spune Nico despre experiența sa la ”Insula Iubirii”.

Cât despre noul sezon ”Temptation Island – Insula Iubirii”, Nico spune că experiența a fost și mai palpitantă. Unii concurenți își doresc să devină cunoscuți, unii vor să se distreze, dar cei mai mulți dintre ei vor să afle adevărul despre relația lor. „Viața bate filmul” – așa aș descrie cel de-al patrulea sezon. Cred că este de două ori mai palpitant față de cel de anul trecut”, a mai spus Nico.

În cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, care va fi difuzat în fiecare luni şi marţi, începând din 3 septembrie, de la 20:00, la Antena 1, patru cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viață este același sau dacă se văd nevoiți să meargă pe căi separate.

„Toate sezoanele de până acum ne-au surprins diferit și vă asigur că nici acesta nu va face excepție. Oamenii au personalități diferite, reacționează diferit la situațiile cu care se confruntă. În asta constă farmecul acestui reality show. <Temptation Island – Insula Iubirii> are încă multe surprize rezervate, iar fanii emisiunii vor fi, din nou, impresionați!”, spune gazda emisiunii, Radu Vâlcan.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending