Connect with us

Emisiuni

Nicoleta Luciu se alătura echipei Prima TV! Împreună cu Denis Ştefan va prezenta emisiunea “Nunţi de poveste”

Published

on

Nicoleta Luciu şi Denis Ştefan, vor prezenta emisiunea „Nunţi de poveste”, la Prima TV

În fiecare ediţie a emisiunii, două „Nunţi de poveste” vor intra în competiţie pentru premiul cel mare, iar Nicoleta şi Denis vor fi maeştri de ceremonii. Ei vor face echipă cu naşii şi vor încerca să câştige pentru tinerii însurăţei o săptămână de miere într-o locaţie exotică.

 Subiectul show-ului este pe placul Nicoletei, care în 2012 şi-a organizat propria nuntă cu Zsolt Csergo, bărbatul alături de care are patru copii. Abia aştept să văd cum va reacţiona publicului. Am emoţii, însă sunt convinsă că vom face treabă bună. Mă bucur să lucrez alături de o echipă de profesionişti, de la care am multe de învăţat”, spune Nicoleta.

Mereu vesel şi pus pe petrecere, Denis Ştefan îi face concurenţă serioasă Nicoletei Luciu la „Nunţi de poveste”. „Mă bucur să fac parte din echipa Prima TV, de care mă leagă multe amintiri frumoase. Suntem ca în familie”, spune Denis. „Abia aştept să fiu din nou alături de Nicoleta, o bună prietenă cu care am colaborat de minune până acum. Telespectatorilor le-am pregătit multe surprize şi sunt convins că ne vom distra foarte bine împreună”.

Emisiunea „Nunţi de poveste” va debuta în curând la Prima TV.

[sam id=”12″ codes=”true”]

Foto Credit: Prima TV. Foto Montaj: RADAR DE MEDIA

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending