Connect with us

ALL MEDIA

Nicoleta Luciu se căsătoreşte după tradiţiile arăbeşti în ,,Iubire şi onoare” (galerie foto)

Published

on

Soraya (Nicoleta Luciu) devine a doua soţie a unui arab bogat în urma căsătoriei cu şeicul Aziz (Augustin Viziru), secvenţa ce va putea fi urmărită în episodul de astăzi al telenovelei ,,Iubire şi onoare”, difuzat ACASĂ, de la 20.30.

După un ritual de căsătorie realizat după tradiţiile şi obiceiurile lumii arabe, urmează momentele emoţionante din noaptea nunţii: ,,Sorayei îi era teamă şi plângea că era departe de mama ei şi nu ştia când avea să o revadă. După ce se căsătoresc, femeile din lumea arabă îşi văd foarte rar părinţii. Soraya l-a plăcut pe soţul ei, Aziz (Augustin Viziru), dar nici el nu a rămas indiferent atunci când a văzut-o, deşi înainte acesta îşi făcea foarte multe probleme. Secvenţa de dragoste a ieşit din prima, nu ne-au trebuit prea multe repetiţii, am ascultat cu atenţie indicaţiile regizorului Iura Luncaşu. Fiecare secvenţă are o anumită încărcătură, indiferent dacă este de dragoste sau de altă natura”, spune Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu a îmbrăcat rochia de mireasă tipică vestimentaţiei arăbeşti, şi-a lăsat trupul decorat cu henna şi a dansat bellydance pentru proaspătul ei soţ: ,,La nicio secvenţă de dragoste n-am avut atâtea emoţii ca la aceasta din ,,Iubire şi onoare” şi asta pentru că a trebuit să dansez din buric, iar eu nu pot să spun că dansez la fel de bine ca arăboaicele, dar m-am străduit să iasă bine. Acest dans scoate în evidenţă feminitatea şi senzualitatea. Mişcările sunt incitante şi lascive, trebuie să foloseşti privirea şi zâmbetul foarte mult, ceea ce îi face deosebită plăcere bărbatului de lângă tine”, povesteşte vedeta ACASĂ.

Telespectatorii vor urmări nunta dintre Soraya (Nicoleta Luciu) şi Aziz (Augustin Viziru) în episodul de astăzi, de la ora 20.30, al telenovelei ,,Iubire şi onoare” difuzată ACASĂ iar de la ora 22.30 la ,,Povestiri de noapte” vor putea vedea secvenţe de making off de la această filmare.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

KANAL D, amendă maximă de la CNA pentru prea multă publicitate difuzată!

Published

on

Televiziunea Kanal D a mai primit o amendă maximă, de 200.000 de lei, de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, informeaza adevarul.ro .

Potrivit monitorizării realizate pentru perioada 1-30 noiembrie 2017, în intervalul orar 07.00–18.00, Kanal D a avut în total depăşiri de aproape trei ore (2 ore, 59 de minute şi 31 de secunde), depăşirea cea mai mare fiind de două minute şi 10 secunde. Pe 18 ianuarie, Kanal D a mai fost amendată cu 200.000 de lei de CNA pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, dar pentru intervalul orar 18.00–23.00. Pentru acel interval orar s-au constatat depăşiri de 3 ore, un minut şi 31 de secunde, iar depăşirea cea mai mare a fost de un minut şi 57 de secunde.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

DigiFM, Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon: ” nu mai știam să umblu pe telefon”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM

Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon, a fost invitat la matinalul Digi FM cu Bogdan Miu și Catalin Striblea. Acesta a fost nevoit să se retragă din concurs din cauza unei accidentări pe care a suferit-o în cadrul competitiei.

“Îmi pare rău. Ce pot să fac? Exatlonul este un concurs foarte dur, iar condițiile foarte grele de acolo m-au adus în situația în care m-am accidentat și să părăsesc concursul. Nu m-am gândit că va fi atât de greu. Probele erau grele dar frumoase. Lipsa mâncării și a vitaminelor a devenit de nesuportat la un moment dat, cel puțin de corpul meu.”, a spus Andrei Stoica. El a slăbit 10 kilograme în cele 9 săptămâni pe care le-a petrecut în cadrul concursului.

Despre show, fostul concurent a spus că totul se întâmplă în timp real.

“Se filmează nonstop. Noi nu știm foarte multe detalii. Nu știm nici cât e ceasul, ne orientăm după soare. Nu avem acces la telefoane. Când am ieșit din concurs și am intrat în posesia telefonului, mi-am dat seama că nu mai știu să umblu pe el, să intru în meniu.”, a mai zis el.

Andrei a răspuns și la întrebarea unui ascultător Digi FM, care era curios să afle dacă probele au loc zilnic.

“Aproape în fiecare zi jucam. O zi sau două pe săptămână erau de reality, ne plimbam pe plajă, stăteam, făceam testimoniale. Primele trei săptămâni au fost cele mai grele pentru că nu am avut pauză deloc.”, a povestit el.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Vlad Mixich se alatura echipei DIGI FM

Published

on

La DigiFM schimbăm rețeta rubricilor de sănătate. Le dăm substanță, le difuzăm cu încredere și le dăm culoarea celor mai noi descoperiri medicale.

Ne ajută unul dintre cei mai de încredere experți în politici de sănătate, dr. Vlad Mixich, aflat de mulți ani în arena Sănătății românești unde aduce seriozitate, onestitate și grijă pentru pacienți și pentru informațiile sigure și verificate științific.

Inserția “pastilelor” lui Vlad Mixich în programele Digi FM vine să întărească astfel promisiunea brandului de a respecta acuratețea și relevanța informațiilor livrate ascultătorilor. “Mixul de sănătate” este un răspuns firesc la nevoia continuă a oamenilor de a afla care sunt lucrurile care le alterează sănătatea și care sunt căile pentru ocrotirea acesteia.

Vlad Mixich este visiting research fellow al Facultății de Medicină a King’s College (Colegiul Regal din Londra). A lucrat cu cele mai prestigioase instituții internaționale în domeniul politicilor de sănătate și a scris în România mii de articole despre sănătatea românilor și medicina modernă.

Vlad Mixich va aduce la Digi FM, atât în rubricile din matinal, cât și în retrospectiva de sâmbătă dimineața, știri, radiografii ale sistemului medical românesc, ultimele noutăți din avanposturile științelor medicale, dar și sfaturi utile despre cum ne protejăm sănătatea și cum prevenim anumite afecțiuni. Împreună cu el și invitații săi, ascultătorii Digi FM vor avea ocazia să (re)descopere încrederea în medicina bazată pe dovezi.

Tot ce este important în domeniul Sănătății, prin vocea expertului, de luni până vineri, la matinal, intre 8:00 si 9:00, precum și sâmbăta, de la ora 11:00. Doar la DigiFM. Ca să știi.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending