Nicoleta Nucă de la X Factor participă la „Splash! Vedete la apă” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Nicoleta Nucă de la X Factor participă la „Splash! Vedete la apă”

Published

on

Nicoleta Nucă – semifinalista de la X Factor a lui Ștefan Bănică – va participa vara aceasta la “Splash! Vedete la apă”, show-ul de la Antena 1 ajuns la cel de-al treilea sezon. Emisiunea va aduce în prim-plan 40 de vedete din muzică, teatru sport și televiziune dornice să-și depășească limitele și să-și demonstreze talentele în ceea ce privește săriturile în apă.

Am acceptat să vin la “Splash!” din dorința de a-mi învinge teama de sărituri. Este o experiență interesantă și nouă pentru mine, de care mă bucur din plin. De asemenea, acest proiect mi-a oferit șansa să mă împrietenesc cu oameni extraordinari. Nu cunoșteam pe nimeni când am venit la “Splash!”, acum am aici prieteni minunați”, ne-a declarat fosta concurentă de la X Factor.

Filmările pentru „Splash! Vedete la apă” sunt în plină desfășurare la Bazinul Olimpic din Bacău, iar cei 40 de concurenți sunt antrenați de campionii naționali și internaționali la sărituri în apă Adrian Cherciu, Clara Gherase, Claudia.

Foto Credit: Antena 1

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending