Connect with us

Emisiuni

Nicu Paleru, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai” 

Published

on

Reclame

Cântărețul Nicu Paleru a debutat pe ritmuri indiente, astăzi fiind unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică de petrecere.

Piesa „Eu beau vinul cu borcanul” este și astăzi, la peste două decenii de la lansare, ascultată la petreceri, iar duetele cu Emilia Ghinescu au făcut furori la nunțile românilor.

De-a lugul carierei sale, Nicu Paleru a lansat a lansat nenumărate piese și albume. În prezent se află la a doua căsătorie și are o fiica.

Prin intermediul celor 40 de întrebări adresate lui Nicu Paleru în ediția de duminică a emisiunii, difuzată imediat dupa reality show-ul „Insula de 1 milion”, telespectatorii vor putea afla de câtă putere are nevoie artistul pentru a se ridica, cum vede el astăzi celebritatea, dar și de câte ori „borcanul lui Nicu Paleru a fost plin cu pelin”.

„Câți bani ați câștigat din casete?”, „Câți bani ați pierdut la jocurile de noroc?”, „De ce ați divorțat?”, „Cât de îndrăgostit ați fost de Emilia Ghinescu?”, „Care este cel mai mare regret al dvs.?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Nicu Paleru în ediția de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată dupa „Insula de 1 milion”, la Kanal D. 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending