Connect with us

A-Z NEWS

Nicușor Stan dă tendințele în materie de evenimente, în anul 2023

Published

on

Reclame

După cum ne-a obișnuit, afaceristul și avocatul- Nicușor Stan, ne conferă și anul acesta tendințele în materie de evenimente. The best wedding planner recunoscut pe plan internațional, Nicușor Stan ne destăinuie principalele concepții în zona de private events.

Așadar, direcțiile anului 2023 sunt:

  1. Personalizarea evenimentului, acest principiu este caracterizant pentru evenimentele din anul 2023, deoarece conferă unicitate. „Fiecare wedding planner dedicat saloanelor ambasador, în materie de  evenimente de tip nunta ar trebui să tina cont in primul rând  de doleanțele clientului, în al doilea rând de cum sa creeze o atmosferă care să fie potrivita pentru fiecare tipologie de invitații cât și de tendințele anului în curs, pentru a vă crea și conferi evenimentul mult visat prin momente de neuitat.”- spune Nicușor Stan
  2. Design-ul arhitectural de sorginte baroc francez, moda anilor 2000 revine în tendințele actuale cu un nou mod de abordare, eleganța elementelor specifice rococo-ului sunt principalele direcții ale anul 2023 le are în materie de evenimente. Stilistica „încărcată” caracteristică arhitecturii sec. XVII-lea , chiar XVIII-lea ne sunt sugerate chiar de Nicușor Stan.
  3. Saloanele care au un „caracter” monocromatic cu accente florale și de cupru, simbolistica cuprului care este aducător de bunăstare și echilibru, în combinație cu diversele accente florale sunt doar o mică parte din ce este de actualitate în anul 2023, în materie de evenimente. În același timp, putem observa cum din punct de vedere al alegerilor nuanțelor pe care le putem avea la evenimentul nostru în anul 2023, se evidențiază alegerile de tip monocromatic, chiar cu o culoare albă care să fie predominantă.
  4. Elementele de sorginte Oriental, în acest an inspirația vine și din zona orientală, mai exact nunțile libaneze, pornind de la decorul care ne trimite în Orient, până la muzica și momentele alese care completează „tabloul”. Printre aceste tendințe se evidențiază această abordare ce se potrivește pentru Pavilionul Dubai chiar din incinta locației Ambasad’Or Events.
  5. Culoarea anului 2023 – Viva Magenta, institutul Pantone a ales pentru acest an nuanța de Viva Magenta, ce este o combinație între tonurile calde și cele reci, cu o simbolistică ce face trimitere la curaj, optimism , bucurie și senzația de plenitudine, după spusele directorului executiv al Institutului Pantone, ni se sugerează: „Este o culoare curajoasă, care transmite optimism și bucurie și știm că avem cu toții nevoie mare de asta”-citat The Guardian.

În concluzie, tendințele anului 2023 pun în evidență unicitatea și eleganța într-o formă actuală ce combină elemente consacrate într-o simbolistică ce aduce echilibru și bună stare. Locația Ambasad’Or dă mereu tendințele în materie de evenimente, iar anul 2023 nu este o excepție, fiind mereu în pas cu „moda” pentru a vă aduce la realitate evenimentele mult visate.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending