Connect with us

BAZAR

Nicușor Stan împreună cu Alex, fiul său, călătorie pe neașteptate tocmai în Dubai. Vezi și tu câte au făcut în doar trei zile!

Avatar

Published

on

Nicușor Stan este omul de afaceri care, exact așa cum este la serviciu, e și în viața de zi cu zi: plin de energie și dinamism. Așadar, la începutul acestei săptămâni, când Alex, fiul său, i-a propus să călătorească în Dubai, acesta nu a stat pe gânduri. S-au îmbarcat în primul avion și au pornit către faimoasa destinație de vacanță, lăsând vremea mohorâtă din București în urmă.

 

Pentru că timpul petrecut alături de copiii săi este primordial pentru CEO-ul Ambasad’Or Events, acesta a decis să își răsfețe băiatul și să profite la maximum de clipele petrecute împreună.

Așa că au făcut în trei zile cât fac alții într-o lună. În prima zi, deși erau obosiți după un zbor de câteva ore bune, cei doi au mers în Mall Of The Emirates, unde au skiat, au făcut câteva partide de cumpărături și s-au distrat pe cinste în cel mai mare parc subacvatic. La finalul zilei, pentru a se relaxa, au ascultat în câteva serii celebrele Fântâni Muzicale, în timp ce luau cina într-un restaurant cu specific oriental.

 

Nicusor Stan si Alex

 

În cea de-a doua zi, au plecat în deșert, în safari. Și-au început ziua într-un mod inedit: cu zdruncinături zdravene, într-o plimbare de o oră pe culmile dunelor de nisip, cu o mașină de teren. Au mers cu cămila, cu ATV-ul, au făcut sandsurfing și, în tot acest timp, au făcut și o ședință foto. Spre seară, au ajuns într-o tabără de beduini, loc în care au și cinat, îmbrăcați în haine tradiționale arăbești.

 

Nicusor Stan si Alex 4

 

Cea de-a treia zi i-a surprins la Atlantis, unde au înotat cu delfinii, și-au făcut poze cu focile, au vizitat The Lost Chambers Aquarium, au făcut scuba diving și s-au distrat pe cinste în cel mai distractiv waterpark, luând toate toboganele la rând. După amiaza, au făcut o ședință foto la peste 800 metri înălțime, în vârful Burj Khalifa – cea mai înaltă clădire construită vreodată de un om.

 

Nicusor Stan si Alex 3

 

În ultima zi, s-au bucurat de razele soarelui, relaxându-se pe plaja privată a Burj al Arab, singurul hotel de șapte stele din lume. După ce și-au conturat bronzul, au fost în fabrica Ferrari, unde au luat parte la construirea unei mașini de lux și au admirat colecția impresionantă de automobile ce datează din 1947 până în prezent la Galeria Ferrari.

Nicusor Stan si Alex 2

Iată, așadar, ce poți face în însoritul Dubai, în doar trei zile!

 

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016: Tu alegi castigatorii. Voteaza-ti aici favoritii 🙂

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending