joi, februarie 22, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăȘTIRITimp LiberNicușor Stan, mereu cu un pas în față! (Galerie Foto)

  Nicușor Stan, mereu cu un pas în față! (Galerie Foto)

  Nicușor Stan, unul dintre recunocuții wedding planneri la nivel internațional plănuiește oare să ne surprindă din nou ? Se pare că da ! Acest lucru înțelege din live-urile de pe contul de instagram al domnului Stan, dar și din spusele surselor apropiate.

  “Nu vă pot dezvălui nimic momentan, dar fiți cu ochii pe instagramul meu Nicusorstan.amb dar și pe pagina oficială Ambasad’Or Events pentru a vedea ce vă pregătesc” a declarat Nicușor Stan.

  Presa speculează că surprizele pregătite de wedding planner vor fi dezvăluite în apropierea evenimentului BUCHAREST FASHION WEEK, care se va desfășura între 28 și 30 iulie la Ambasad’Or Events. De-a lungul timpului domnul Nicușor Stan a surprins mereu prin ideiile sale inovatoare în materie de evenimente de cinci stele, inspirându-se din călătoriile sale în străinătate.

  Printre conceptele aduse în România, de-a lungul timpului se numără: Ambasad’Or Miami, Ambasad’Or Dubai, Ambasad’Or Liban.

  Din postările mai multor vedete apropiate organizatorului de evenimente, reiese faptul că de data aceasta ar fi vorba de un concept european.

  Lucian Zavoianu -Reporter

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Lucian Zavoianu -Reporter
  Lucian Zavoianu -Reporterhttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente