Nicușor Stan, mereu cu un pas în față! (Galerie Foto) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Timp Liber

Nicușor Stan, mereu cu un pas în față! (Galerie Foto)

Published

on

Nicușor Stan, unul dintre recunocuții wedding planneri la nivel internațional plănuiește oare să ne surprindă din nou ? Se pare că da ! Acest lucru înțelege din live-urile de pe contul de instagram al domnului Stan, dar și din spusele surselor apropiate.

“Nu vă pot dezvălui nimic momentan, dar fiți cu ochii pe instagramul meu Nicusorstan.amb dar și pe pagina oficială Ambasad’Or Events pentru a vedea ce vă pregătesc” a declarat Nicușor Stan.

Presa speculează că surprizele pregătite de wedding planner vor fi dezvăluite în apropierea evenimentului BUCHAREST FASHION WEEK, care se va desfășura între 28 și 30 iulie la Ambasad’Or Events. De-a lungul timpului domnul Nicușor Stan a surprins mereu prin ideiile sale inovatoare în materie de evenimente de cinci stele, inspirându-se din călătoriile sale în străinătate.

Printre conceptele aduse în România, de-a lungul timpului se numără: Ambasad’Or Miami, Ambasad’Or Dubai, Ambasad’Or Liban.

Din postările mai multor vedete apropiate organizatorului de evenimente, reiese faptul că de data aceasta ar fi vorba de un concept european.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending