Nicusor Stan, omul care a revoluționat lumea evenimentelor de lux
Connect with us

Life Style

Nicusor Stan, omul care a revoluționat lumea evenimentelor de lux

Published

on

La finalul anului 2013, omul de afaceri Nicusor Stan a primit premiul pentru cel mai bun organizator al evenimentelor de lux, asta deoarece, în numai 3 ani a făcut din Ambasad’Or Events & Leisure o adevărată oază pentru petreceri elegante, rafinate și cu bun gust.

Domnul Nicusor Stan are o experiență de 24 de ani în antreprenoriat și este proprietarul Ambasad’Or Events & Leisure, cel mai luxos centru de evenimente din țară, ridicat în doar 8 luni.

Ambasad’Or Events & Leisure are o denumire obținută prin asocierea a doi termeni care duc cu gândul la segmentul high-end, însă cu prețuri situate la un nivel accesibil, complexul se dorește a fi soluția „la cheie”, atât pentru organizarea de evenimente corporate, cât și personale. Probabil, caracteristica cea mai importantă, care ajută la diferențierea acestui „domeniu al evenimentelor” de alte companii, este că acest centru oferă o soluție completă, din toate punctele de vedere. De la gastronomie, unde există posibilitatea stabilirii cărții de preparate împreună cu invitații, chiar dacă se solicită preparate sau ingrediente exotice, întâlnite foarte rar, la transportul invitaților (chiar și a celor din provincie, care pot ajunge în locație cu ajutorul autovehiculelor de lux care le sunt puse la dispoziție), și până la deciderea de comun acord a sitting-chart-ului, a detaliilor asociate cu planificarea unei nunți și a asocierii preparatelor cu băuturile cele mai potrivite. În plus, în ceea ce privește aspectul și designul locului, s-a recurs la implementarea celor mai moderne facilități și decorațiuni, de la mese luminate la picturi cu foiță de argint, echipamente de sunet și lumini de ultimă oră sau băi spațioase, care seamănă mai degrabă cu adevărate camere de hotel, dotate cu canapele și amenajate într-un stil opulent-clasic. Cele mai importante evenimete high-class din România se desfășoară în această locație, iar personalitățile și vedetele o adoră.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending