Connect with us

Timp Liber

Nicușor Stan s-a reorientat pe timp de pandemie! Vezi unde organizează acum evenimente cel mai cunoscut wedding planner din România! (Galerie Foto)

Published

on

Reclame

Omul de afaceri Nicușor Stan este considerat unul din cei mai buni wedding planneri din Europa, însă perioada pandemiei i-a dat planurile peste cap, nemaiputând să organizeze evenimentele exclusiviste cu care ne-a obișnuit, la Ambasad’Or. Astfel, afaceristul a dat Bucureștiul pe Dubai, o zonă mai puțin afectată de coronavirus.

Acesta și-a extins afacerea în Emirate și organizează nunți de 5 stele în “minunea Orientului”. Acum, insă, toată lumea este curioasă cu ce idei va veni de acolo, fiind știut faptul că antreprenorul mereu dă tonul în industria evenimentelor.

“Nu îmi place deloc să stau degeaba! Vreau să fiu mereu “în priză”, să lucrez și să concep idei noi. De aceea, în această perioadă am ales să extind afacerea Ambasad’Or în Dubai și să organizez evenimente în locații noi. Am dus multe idei și tendințe din evenimentele europene și le-am combinat cu cele de acolo, creând astfel un concept fusion pe care vreau să îl implementez și în Romania”, a declarat Nicușor Stan.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending