Connect with us

LIFE STYLE

Nightfreaks și Dylan Jett lansează „Hold Your Ground”, pentru momentele în care nimic nu pare suficient

Published

on

Foto credit : Roton Music

Fiecare dintre noi are momente în care simte că lucrurile merg într-o direcție greșită, că nimic din ceea ce face nu este suficient, iar încrederea în propria persoană pare că este mai degrabă un concept abstract.

Pentru aceste momente, dar și pentru altele în care determinarea este la cele mai mici niveluri, Nightfreaks și Dylan Jett aduc „Hold Your Ground”, o piesă cât o încurajare în momentele în care avem cel mai mult nevoie. 

„Hold Your Ground” este genul de piesă pe care o vom purta cu noi nu doar în momentele dificile, ci și în cele în care simțim determinarea de a face mai mult, încrederea de a încerca lucruri noi și curajul de a pleca pe drumuri pe care nu am mai fost. 

Nightfreaks este un proiect fondat de producătorul olandez Martijn Sietsema, care își propune să creeze muzică pentru viitor. Sietsema a făcut parte din mai multe proiecte de-a lungul timpului, fiind producătorul din spatele melodiilor „Different life”, „Ain’t no use to me”, „What’s holding you back”. 

Dylan Jett este un cântăreț, pianist, compozitor și actor, în vârstă de 19 ani, din Melbourne, Australia. Dylan a colaborat cu diverși artiști și producători, iar în același timp și-a scris, compus și produs propria muzică. Printre piesele sale amintim: „This Night”, „Insight” și „If you don’t belong”. 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending