Connect with us

Premieră TV

Nikki Glaser livrează o doză de realitate şi umor cu noua emisiune în premieră la E! – Welcome Home Nikki Glaser?

Emisiunea o urmărește pe Nikki Glaser în timp ce renunță la stilul de viață de la Hollywood și se mută înapoi în orașul ei natal, St. Louis, MO

Published

on

Foto Credit: E! Entertainment

Artistă de stand-up comedy, expertă în roast și gazdă de podcast, Nikki Glaser este purtată de viață înapoi la rădăcinile ei, în orașul său natal, St. Louis, MO. Fără filtru, populară și relaxată, Nikki gestionează relațiile cu prietenii, familia și dragostea ca o celebritate locală. Welcome Home Nikki Glaser? are premiera în 5 iunie la E! Entertainment, iar episoadele de jumătate de oră se vor difuza în fiecare duminică, de la ora 22:00.

Departe de stilul ei de viață de la Hollywood, Nikki se întoarce în St. Louis unde pornește într-o călătorie amuzantă și adesea incomodă de autodescoperire. În mijlocul mișcării ei haotice, Nikki se sprijină mult pe părinții săi Julie și EJ Glaser, pe iubitul ei din copilărie, Kerstin Robertson, pe colegul de cameră, Andrew Collin și chiar pe fostul iubit, Chris Convy. Ca un pește mare într-un iaz mic, Nikki experimentează și greșeli în timp ce încearcă să găsească dragostea.

Advertisement

În ciuda faptului că s-a întors acasă, este hotărâtă să experimenteze, își testează abilitățile de muzician și își implică familia în sfera ei profesională, uneori spre bucuria lor și alteori nu. Deși cariera ei este la cote maxime, Nikki rămâne legată de prieteni și familie, care încă o văd ca fiind doar Nikki din St. Louis.

Seria Welcome Home Nikki Glaser? are premiere la E! Entertainment duminică, 5 iunie, de la ora 22:00 și este produs de Evolution Media, cu Alex Baskin, Douglas Ross, Brian McCarthy, Ailee O’Neill, Sarah Kane și Nikki Glaser în calitate de producători executivi.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending