No Limit, Mihai Petraiche si Cristian Leana – in finala de la “Romanii au talent”

0
669

Vineri, 4 mai, au fost ocupate ultimele 3 locuri libere din finala “Romanii au talent”. No Limit, Mihai Petraiche si Cristian Leana sunt fericitii concurenti care au reusit sa impresioneze juriul si publicul si sa se alature celor 12 finalisti alesi deja in cele 4 semifinale difuzate.

Cu No Limit, Mihai Petraiche, Cristian Leana, Radu Ionescu, Oana Lianu, Lil Motion, X-treme Brothers, Loredana si Cristian Fieraru, Aset Crew, Alexe “Krem” Razvan, Vasile Godja, Gigel Frone, Cristian Gog, Trio Zamfirescu si BarSession, lista finalei campionilor este acum completa, iar pentru Marea Finala din 11 Mai vor pregati 15 momente spectaculoase, cu care isi propun sa cistige marele premiu de 120.000 de euro, dar si titlul de cel mai talentat roman.

Cei care au obtinut vineri seara cel mai mare numar de voturi din partea telespectatorilor au fost dansatorii de la No Limit, care in ciuda deficientelor de auz au reusit sa ofere un dans perfect sincronizat, cu miscari pline de energie si expresivitate.

Pe locul al doilea in topul preferintelor telespectatorilor s-a aflat Mihai Petraiche, care a reusit cu dansul sau robotic sa ridice in picioare juratii si publicul.

Cel care a reusit sa treaca mai departe si sa ajunga direct in Marea Finala a fost Cristian Leana, care i-a lasat pur si simplu fara cuvinte pe cei trei jurati cind a reusit sa ofere o premiera in Romania, rezolvind celebrul cub Rubik legat la ochi.

Vinerea viitoare, pe scena de la “Romanii au talent” se vor “bate” cele mai bune 15 numere alese de telespectatori, care vor concura pentru titlul de cel mai talentat roman si un premiu in valoare de 120.000 de euro.

Comentarii