Connect with us

Muzica

Noi artiști și unii dintre cei mai cunoscuți autori din țară s-au alăturat portofoliului Global Records

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Muzica este cea care unește oamenii, dă speranță, optimism și are puterea de a schimba stări și a transforma orice moment într-unul bun. Anul acesta, în ciuda contextului mai puțin favorabil și a restricţiilor, mai mulți artiști și autori s-au reinventat și au făcut un pas important în cariera lor, alături de Global Records.

 

Aceștia s-au alăturat portofoliului Global și s-au integrat perfect în echipă. Casa de discuri a fost în permanență aproape de ascultători și a adus în toată această perioadă muzică de calitate, a lansat piese și a demarat proiecte inedite, deoarece muzica este cea care poate ajuta orice om să treacă mai ușor peste momente mai delicate.

 

Artiștii care în 2020 au devenit parte din #WeGlobal

 

Alexia – Prima ei amintire legată de muzică este de când avea 6 ani și a auzit la radio una dintre melodiile lui Adele. Atunci și-a spus că într-o zi și piesele ei vor fi ascultate la radio. Și așa s-a întâmplat anul acesta, când a lansat piesa Cronic, feat. DJ Project. Visurile ei sunt despre muzică, se consideră un copil al muzicii, care își dorește să cânte pe marile scene, iar oamenii să-i cânte creațiile și să le simtă. Tot anul acesta, Alexia a lansat și piesa Pentru tine, dar a colaborat și cu Mindblow pentru piesa Infinity. Melodiile lansate de ea s-au auzit pe radio, dar au avut succes și pe platformele digitale.

 

Bogdan Medvedi – După succesul pe care l-a avut cu trupa MAXIM, Bogdan a decis să înceapă o carieră solo. Cunoscut pentru muzica lui cu un sound cinematic, Bogdan este atât artist, cât și autor, își compune și scrie singur piesele și iubește să spună povești de dragoste prin intermediul melodiilor lui. De curând, a lansat prima piesă scrisă integral de el, feat. Nicole Cherry, Atât de aproape, care a primit aprecierea ascultătorilor imediat, se aude pe radiourile din țară și are rezultate foarte bune și pe Shazam.

 

Diana Brescan – Fosta concurentă Vocea României a cucerit publicul cu vocea ei pătrunzătoare și cu carisma ei. S-a reinventat și revine în muzică hotărâtă să ducă mai departe ce a început pe scena competiției de la PRO TV. Diana a filmat deja primul ei clip, unul extrem de senzual, și se anunță a fi senzația muzicii în 2021.

 

EMAA – Este o artistă cu o personalitate complexă și cu o dorință uriașă de a face foarte multe lucruri. A început să scrie în liceu poezie și proză. Rândurile și versurile scrise a încercat treptat să le transpună în piese, acesta fiind și motivul pentru care EMAA se concentrează și în prezent foarte mult pe modul în care este spusă povestea atunci când interpretează. Ca songwriter, a colaborat cu artiști precum Silent Strike, Deliric, BAB și Armies, a scris melodiile pentru coloanele sonore ale filmelor Invaderz (Hackerville) și Tuff Money, ambele difuzate de HBO. Anul acesta, EMAA a lansat piesele Fun și Nebună, dar și două colaborări importante, cu SICKOTOY, pentru piesa Gasolina, și cu The Motans, pentru piesa Insula. La finalul acestui an, EMAA va lansa un album scris integral de ea, în varianta live și înregistrată. Tot în curând va fi lansat și albumul Deliric și Silent Strike, unde EMAA a scris muzica.

 

Emil Rengle – Cunoscut ca dansator, coregraf și influencer, Emil a lansat anul acesta și prima lui piesă alaturi de Global Records, Benga, feat. Cristina Pucean. Artistul petrece foarte mult timp în studio și pregătește noi lansări alături de artiști renumiți și proiecte care, cu siguranță, vor cuceri publicul. Mesajul lui de iubire, libertate și optimism se regăsește, în diverse forme, în fiecare dintre activitățile și reprezentațiile sale artistice.

 

Florian Rus – Este unul dintre cei mai apreciați tineri artiști și autori din România, cu o evoluție extraordinară. Piesele sale au fost și sunt ascultate de milioane de oameni, iar printre artiștii cu care a lucrat de-a lungul timpului, fie în calitate de autor, fie ca artist, se numără Alina Eremia, Mira, Marius Moga, Smiley, Andra, Roxen, EMAA, Liviu Teodorescu și mulți alții. Piesa Străzile din București, feat. Mira, a fost una dintre cele mai ascultate din România, a fost în topuri pe radiourile din țară, iar pe YouTube are peste 40 de milioane de vizualizări.

 

Holy Molly – O artistă extrem de senzuală, cu o voce a cărei profunzime rămâne întipărită în minte. În urmă cu trei luni, a lansat piesa Alcohol, care are aproape 4 milioane de vizualizări pe YouTube, iar pentru anul viitor are deja pregătite mai multe melodii cu care este gata să cucerească topurile muzicale din întreaga lume.

 

Nalani – Este o artistă tânără, la început de drum, pasionată de psihologie, cu foarte mult potențial în muzică și dorință de a inspira oamenii și de a ajunge mai aproape de ei prin intermediul pieselor pe care le va lansa. Cu toate că este o persoană introvertită, face mereu ceea ce simte și îi place să petreacă timp doar cu ea, însă nu ar putea să stea departe de familie, de prietenii ei și de persoanele care o îndrumă și o sprijină în tot ceea ce face. Prima sa lansare o va avea anul viitor, iar în toată această perioadă a petrecut timp în studio, alături de echipa de compozitori și producători, participând la întregul proces creativ al pieselor sale.

 

Nane – Este unul dintre cei mai ascultați și urmăriți artiști de trap din țară. Alături de Global Records, a adus în ultimele luni single-ul Dragostea ta, dar și colaborarea cu Killa Fonic pentru melodia Stai, care a devenit rapid hit pe segmentul său de public. Are milioane de vizualizări pe YouTube, peste 1 milion de stream-uri pe Spotify și este prezentă în topurile platformei digitale. Urmează multe alte surprize și colaborări marca Nane.

 

Olivia Addams – Este o artistă completă și o adevărată inspirație pentru toți cei care o urmăresc. Vocea sa vibrantă și look-ul electrizant sunt memorabile, iar piesele sale au, pe lângă un sound fresh care creează dependență, și câte o poveste inspirată din viața ei. Este artist și autor, cu un portofoliu impresionant. În primul an al carierei sale, în calitate de songwriter, a lansat piese importante pentru artiști mari din România. Piesele ei au succes atât în România, cât și în străinătate. Printre melodiile lansate anul acesta se numără Dumb, Fish in the sea și, cea mai recentă, Are we there, care se aud pe radio în România și Polonia și sunt extrem de apreciate.

 

WRS – Cu o experiență vastă în entertainment, WRS aduce un suflu nou prin fiecare piesă pe care o lansează sau pentru care colaborează în calitate de artist sau de autor. A lucrat cu artiști precum Irina Rimes și Cris Cab, fiind implicat în procesul de creație al piesei Your Love. Melodiile lansate de el sunt disponibile pe YouTube și au succes în Bulgaria și Turcia, ţări care încă de la debutul său au fost încântate de sound-ul lui unic.

 

Tot anul acesta, Elianne, Domino, Karyss (artistă trap, vlogger), Golani, OG Eastbull și Rico888 s-au alăturat portofoliului Global Records, au lansat deja piese sau pregătesc lansări pentru anul viitor.

 

Autorii care de anul acesta contribuie la procesul creativ al pieselor lansate de artiștii Global Records

Unii dintre cei mai cunoscuți și talentați autori din România au intrat anul acesta în portofoliul Global Records. De-a lungul timpului, au avut colaborări importante cu toți artiștii mari din țară și au lansat hituri care au fost numărul 1 atât pe radio, cât și pe TV și pe platformele digitale. Acum s-au alăturat echipei Global și au început deja să-și intre în atribuții și să lucreze la viitoarele hituri.

IRA/ Iraida, Alexandru Turcu, Theea Minculescu, Costi Domnițeanu, Alex Parker, Marius Dia, Ionuț Teușan Lazăr, Alex Pelin sunt autorii care își pun deja amprenta pe piesele lansate de artiștii Global.

 

Acești super autori au o experiență bogată în domeniul muzical și rezultate incontestabile, iar printre artiștii cu care au lucrat se numără INNA, Irina Rimes, Antonia, Delia, Smiley, Andra, Morandi, Olivia Addams, Alexandra Stan, Roxen, Damian & brothers și mulți alții.

 

Toți autorii Global Records pot fi descoperiți pe contul oficial de Instagram al casei de discuri, unde le este dedicată o secțiune, Behind the hits, pentru a-i descoperi pe fiecare în parte și a afla cât mai multe lucruri interesante despre ei.

 

Portofoliul Global Records se extinde astfel cu nume importante din industria muzicală și cu artiști cu foarte mult potențial, care așteaptă cu nerăbdare viitoarele întâlniri cu publicul.

 

 

 

Comentarii

comments

Muzica

Lidia Buble lansează cel mai „INTENS” single

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Luna martie aduce și cel mai „INTENS” single pe care Lidia Buble îl lansează, atât la propriu, cât și la figurat. „INTENS” descrie pasiunea, dragostea, vulnerabilitatea, dar și dorința arzătoare pe care o femeie o simte atunci când iubește. „Tu ai aprins în mine un lucru nefiresc, de te văd în zece nuanțe de intens și te doresc” sunt versurile ce evidențiază intensitatea celor mai ascunse trăiri ce își fac loc în inima cuiva. 

 

 

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

Cu o poveste cinematografică regizată de către NGM, videoclipul dezvăluie o Lidia cum nu am mai văzut până acum. Captivă în propriile sentimente și gânduri ce se duc numai către el, artista încearcă să evadeze pentru a se regăsi pe sine. „Pentru mine începutul de primăvară e INTENS. E prima piesă dintr-o serie incredibilă de cântece cu parfum de hit. Despre tandrețe, despre nevoia noastră de a fi ocrotite, salvate, iubite și apreciate. Despre nostalgii, doruri și așteptări. Despre toate astea în 200 de secunde intense”, povestește Lidia despre noul single.

 

Anul trecut, artista a cucerit publicul cu hitul cu vibe-uri latino „La Luna” pentru care a colaborat cu Jay Maly și Costi, apoi a lansat „Cu ochii ăia verzi”, o baladă romantică și sensibilă, pentru cei timizi care s-au îndrăgostit inevitabil de cineva, dar care rămân totuși neobservați. În urmă cu cinci luni, Lidia Buble și Vunk au făcut echipă pentru „Vino, du-te”, single de succes ce și-a făcut loc în playlist-ul radiourilor chiar înainte de lansare.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Muzica

Randi revine cu piesa „Prinț și cerșetor”, un îndemn către simplitate

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

După un an atipic, Randi lansează „Prinț și cerșetor”, o piesă cu un mesaj aparte, un îndemn către căutarea adevăratei fericiri. În prima zi de primăvară, artistul Famous Production spune povestea celor care, prinși în vâltoarea vieții, au uitat să trăiască autentic, în această lume în care modestia și simplitatea nu mai au valoare.

 

 

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

Randi spune că noua piesă este povestea societății de astăzi, în care contează în primul rând cât ai și nu cine ești, în care oamenii se zbat să acumuleze și uită că fericirea reală se regăsește în lucrurile simple și în interacțiunea cu ceilalți oameni.

 

Lumea e un loc în care simți că te pierzi pe tine urmărind idealuri fără noblețe, lipsite de profunzime. Alergând după bani, ca unică rațiune de a fi, ne îndepărtăm de ceea ce contează cu adevărat și devenim străini față de noi înșine. Urmăriți de îndoieli și nesiguranță vrem să ne găsim locul într-o lume care pare mare, însă neîncăpătoare pentru un anonim. Concluzia e că trebuie să-ți păstrezi inocența, iubirea, adevăratul tu, oriunde te-ai afla în lume și oricâți bani ai avea, pentru că puterea nu stă în lucrurile materiale, ci în lumina din interior!”, adaugă Randi.

Ca întotdeauna, piesele pe care artistul le lansează sunt compoziții proprii, iar regia videoclipului aparține de această dată lui Ionuț Trandafir. Filmările au avut loc într-un imobil din centrul Bucureștiului, producția fiind asigurată de Luca’s Art Film.

 

Povestea clipului aduce în față un personaj însingurat și nefericit, în ciuda vieții de lux pe care o trăiește. Motivat de idila cu o fată care duce o viață simplă, acesta trece peste prejudecăți și lasă în urmă viața sa strălucitoare, în căutarea adevăratei împliniri.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Muzica

INNA lansează videoclipul piesei ”Flashbacks” filmat în Dubai

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Global Records

INNA își ia prin surprindere fanii cu videoclipul piesei ”Flashbacks” pe care aceștia îl așteptau cu nerăbdare. Clipul a fost filmat de curând în Dubai, la Palazzo Versace, dar și la domeniul Manasia, și o prezintă pe artistă cu o imagine sexy, glam, cântând despre o iubire pierdută ale cărei amintiri o neliniștesc.

 

 

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

 

Și de data aceasta, INNA a lucrat cu Bogdan Păun (regizor) și Alexandru Mureșan (DoP) de la NGM Creative, producție video Loops production, Anca Buldur (make-up), Adonis Enache (păr), RDStyling (ținute).

 

Single-ul ”Flashbacks” face parte de pe albumul ”Heartbreaker” care include 10 piese obținute în urma sesiunii Dance Queen’s House. INNA a stat izolată trei săptămâni într-o casă alături de cei mai apreciați songwriteri și producători: Marco & Seba, Alex Cotoi, David Ciente și Minelli și a compus cu ei pentru piesele pe care publicul le-a putut asculta în premieră pe YouTube-ul artistei. Cele 10 piese se numesc ”Maza Jaja”, ”Heartbreaker”, ”One Reason”, ”Flashbacks”, ”You and I”, ”Beautiful Lie”, ”Gucci Balenciaga”, ”Sunset Dinner” și ”Thicky”.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Muzica

ANTONIA colaborează cu Yoss Bones pentru noul single Dinero

Avatar

Published

on

Foto Credit: Global Records

ANTONIA revine cu single-ul ”Dinero”, o piesă latino în engleză și spaniolă, în colaborare cu Yoss Bones, o artistă rap din Mexic.

 

”Dinero” a fost compusă de Marius Dia, Alex Parker, Yoss Bones, Adriana Opriș, Maria Alexandra Florea și produsă de Alex Parker și Marius Dia, aceiași producători cu care artista a lucrat pentru ”Matame”.

 

Videoclipul de la “Dinero” a fost filmat și regizat de NGM Creative (Bogdan Păun regizor și Alexandru Mureșan DoP), concept Chris Poszet și Andra Marta, producție video Loops Production. Echipa de beauty a ANTONIEI a fost formată din Andra Manea (make-up), George Cozma (hair) și Cristina Crăciun (styling). Artista poartă ținute îndrăznețe, cool, colorate și se distrează cu fetele într-un cadru rustic.

 

”Videoclipul de la „Dinero” este ideal, este fix pe stilul meu, cum îmi place mie să fiu, mă caracterizează – sexy și funny. Bineînțeles, cu echipa mea preferată de oameni talentați – Bogdan Păun, Alex Mureșan, dar și Chris Poszet și Andra Marta de la NGM Creative. Am lucrat pentru ”Dinero” cu Alex Parker și Marius Dia, cei care au făcut și ”Matame”, și le mulțumesc, sper să aibă și această piesă cel puțin succesul celeilalte. Yoss Bones a venit pe piesă la fix să completeze vibe-ul, am fost încântată că s-a alăturat și sper să vă placă, să vă dea o stare bună”, a spus ANTONIA.

 

Yoss Bones este o artistă hip-hop, rap și R&B din Mexic, cu peste 1 milion de ascultători pe Spotify, peste 500 000 de subscriberi pe YouTube și peste 600 000 de followers pe Instagram cu o evoluție rapidă pe scena muzicală.

Antonia a lansat de curând piesa ”Taifun”, videoclip în care invitat special este Alex Velea, iar anul trecut, artista și-a bucurat fanii cu piesele ”Rebound”, ”Lie I Tell Myself” și ”Muți”.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Muzica

AVA şi Connect-R ne cântă despre “Emoții”

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

De Dragobete, AVA și Connect-R au lansat single-ul “Emoții”, chiar de ziua de naștere a artistei. Se anunță a fi colaborarea momentului în România, o piesă unde vocile celor doi artiști creează o armonie perfectă.

 

 

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

 

Emoții este ultima piesă de pe albumul omonim al AVEI. Aceasta vine în completarea celorlalte trei lansate până în prezent: “Hai pleacă”, “Vrei nu vrei” feat. Dorian și “Dragul meu”, toate având ca mesaj principal iubirea. Piesa transmite toate trăirile, gândurile și dorințele artistei, ea reprezentând vocea femeilor care își doresc să fie cea mai bună versiune a lor, pe toate planurile.

“Mi-a părut bine să colaborez cu AVA, este un artist în toată regula, piesa este foarte sensibilă și sper să aibă un succes real pentru că într-adevăr merită”, a spus Connect-R despre noul featuring. Clipul îi surprinde pe cei doi într-o atmosferă caldă, dar în același timp luxury, oferită de apartamentul prezidențial din Hotelul Sheraton.

“Această piesă reprezintă tabloul vieții mele. Mă reprezintă în totalitate. Este specială pentru mine pentru că am scris-o în 10 minute și pentru că este feat. cu un artist pe care îl admir foarte mult. Sper să ajungă la inimile voastre”, a declarat AVA despre mult așteptata colaborare.

Muzica celui mai nou single a fost compusă de AVA, versurile au fost scrise de artistă alături de Connect-R, iar orchestrația realizată de Mihai Grecan (Tigaie) și Alexandru Radu (Chopin).

 

AVA este artista care s-a remarcat la Vocea României și care a colaborat de-a lungul timpului cu cei mai cunoscuți artiși din România. Ea este cea care, alături de Mihai Grecan, a pus bazele casei de înregistrări Sonus Records și a școlii de canto Music City.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

SHOW MAGAZINE

IN Trending