Noi aventuri in Burlacita, diseara la Antena 1. Andreea Mantea: „Vrei să mor?” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Noi aventuri in Burlacita, diseara la Antena 1. Andreea Mantea: „Vrei să mor?”

Published

on

 Tensiune, emoţie, suspans, adrenalină, bucurie, euforie sunt doar câteva dintre ingredientele pe care telespectatorii reality show-ului „Burlăciţa”, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 le-au putut descoperi alături de protagoniştii show-ului. În semifinala emisiunii, difuzată în această seară, frumoasa burlăciţă a ales să trăiască cele mai intense emoţii, cunoscând familiile pretendenţilor rămaşi în lupta pentru inima ei.

Băieţii s-au pregătit cum au ştiut mai bine pentru marea întâlnire, fiecare pregătindu-i Andreei şi o „mică” surpriză. Este şi cazul lui Gabi, care a pregătit în cele mai mici detalii un zbor deasupra Galaţiului: „Ea mi-a arătat mie Las Vegasul de sus, eu vreau să îi arăt Galaţiul. Am vrut ca ea să spună <<Prima oară am făcut asta cu Gabi, la Galaţi!>>”. Când a realizat ce urma să se întâmple, Andreea a răbufnit: „Vrei să mor? Eu vreau familie, vreau copii!”. Dacă a reuşit sau nu să îşi învingă temerea şi să urce alături de Gabi la înălţime, rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, la Antena 1, când telespectatorii vor putea afla şi cine sunt finaliştii concursului.

Andreea Mantea

 

Foto Credit: Antena 1

 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending