Noi concurenți intră în competiţia “Survivor România”! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Noi concurenți intră în competiţia “Survivor România”!

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Joi seară, la “Survivor România”, Faimoșii și Războinicii își vor da întâlnire pe terenul sportiv, într-un nou meci antrenant, cu o miză uriașă, dar asta nu înainte de a fi puși în fața unui anunț surprinzător din partea prezentatorului emisiunii.

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Înaintea debutului jocului de recompensă de joi seară, de la “Survivor România”, Daniel Pavel anunță că noi concurenți intră în competiție. Aceștia sunt întâmpinați în urale și aplauze de către Faimoși și Războinici.

 

Ana Porgras se va alătura joi seară echipei Faimoşilor. Cu zeci de medalii în palmares, considerată una dintre fetele de aur ale gimnasticii românești, Ana Porgras este pregătită să înfrunte jungla din Republica Dominicană, pentru a demonstra că și femeile pot supraviețui în condiții greu de imaginat.

Advertisement

Aflați în mijlocul junglei dominicane, luptându-se cu lipsuri și cu dorul de casă, conflictele nu par a se sfârși în interiorul echipei. Se ascut săbii și se aruncă reproșuri dureroase. Pe de altă parte, în echipa Războinicilor se așterne o liniște suspectă și pare că strategia pe care aceștia au mizat, aceea de a renunţa la coechipierii considerați a fi veriga slabă, dă roade.

 

Jocul de recompensă de mâine seară, de la “Survivor România”, îi va pune la încercare pe concurenți, aceștia fiind nevoiți să dea tot ce este mai bun în competiţie, pe măsură ce le va fi pusă la încercare forța și coordonarea în echipa. Nu ratați mâine, de la ora 20:00, la Kanal D, o nouă ediție plină de adrenalină a reality-ului “Survivor România”, prezentat de Daniel Pavel.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!

[newsletter_form type="minimal"]
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending