Connect with us
 

Telespectatorii au urmărit cu interes cea de a doua ediție a celui mai intens cooking show, MasterChef. Ediția de aseară a fost presărată cu persoane extrem de hotărâte să obțină un șorț MasterChef, care le poate transforma visul în realitate! Preparatele lor, extrem de diverse și surprinzătoare, au făcut atât deliciul juraților, cât și al telespectatorilor.

Ediția de aseară a fost urmărită în medie de peste 1 milion de telespectatori la nivel național, pe tot intervalul de difuzare, cuprins între 20:31 și 22:34. Aproape 1.4 milioane de telespectatori au urmărit competiția culinară în minutul de aur, de la 21:17. PRO TV a fost lider la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, a doua ediție MasterChef obținând 7.4 puncte de rating și 19.8% share.

Cu siguranță, Cristian Costache Grecu i-a luat prin surprindere pe cei trei Chefi în momentul în care a decorat întreg platoul de filmare cu petale de trandafir, lumânări și bilețele cu mesaje. Muzica ambientală a completat plating-ul, însă preparatul său a fost cel care i-a determinat pe Chef Patrizia, Chef Foa și Chef Adrian Hădean să-i acorde mult râvnitul șorț!

masterchef

Chef Patrizia, Chef Foa și Chef Adrian Hădean – MASTERCHEF, PRO TV

Tot în ediția de ieri, telespectatorii au putut urmări prima audiție la distanță! Cristian Dumitru, de meserie pompier, a avut o surpriză în momentul în care jurații MasterChef i-au făcut o vizită la unitatea de pompieri și l-au provocat să gătească. Norocul a fost de partea sa, reușind să obțină un șorț din partea juriului.

Poate cel mai surprinzător preparat al ediției a fost cel al lui Iulian Ganea, care i-a impresionat pe chefi cu un cozonac făcut fără ou și lapte! Deoarece, în trecut, acesta a fost diagnosticat cu cancer la tiroidă, el a fost nevoit să țină un regim strict, care includea doar câteva alimente, ceea ce l-a determinat să experimenteze alternative la preparatele clasice.

Momentele savuroase ale ediției, răsplătite cu un șorț MasterChef de cei trei Chefi, au fost completate de Alexandru Cucu, Amalia Croitoru, Andreea Hașa, Tudor Aposteanu, Arabela Popescu, Florin Arvunescu, Iuliana Ungheanu, Marius Ciche, Mihai Vladimir sau Nicolae Fotache, Georgiana Prică și Veselina Iovanovici. Aceștia s-au prezentat cu preparate extrem de variate, de la cheesecake cu fructe de pădure și somon în crustă de migdale și ierburi cu sos de hrean, la preparate concept denumite Vara într-o farfurie sau Proiect 1.

Un moment surpriză a fost sosirea în fața bancului de jurizare a doi frați motocicliști, pasionați de gătit, care și-au făcut intrarea în platou pe motocicletă. Dintre cei doi, doar fratele mai mare, Ștefan Pascu, a reușit să treacă de prima jurizare, primind un șorț MasterChef.

MasterChef continuă și săptămâna viitoare, cu două ediții incendiare. Gustul competiției va atinge cote înalte, noi concurenți fiind pregătiți să-i cucerească pe Chefi cu preparatele lor!

MasterChef – Prinde gustul competiţiei, în fiecare luni și marți, de la 20:30, numai la PRO TV!

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Vedeta din spatele măștii Venom a stat trei ore fără să vadă și să audă: “A trebuit să-i turnăm pe cap și corp o substanță foarte fierbinte”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Venom vine joi, 21 martie, de la ora 20.00, la “Scena misterelor”, iar vedeta care se ascunde în spatele măștii a avut de suportat multe de dragul acestui personaj. Venom a fost una dintre cele mai complicate măști care au urcat până acum pe scena show-ului prezentat de Dan Negru, fiind necesare nu mai puțin de două luni pentru realizarea ei.

În primul rând, vedeta din spatele măștii a trebuit să stea trei ore fără să vadă și să audă și fără să poată respira pe nas. Apoi, a trebuit să suporte să-i turnăm pe cap și pe corp o substanță specială, foarte fierbinte, care să-i dea aspectul de lucios. Pe lângă toate astea, ghinionul a făcut să i se scurgă “sângele” de la gură, care a pătruns pe lângă piele și a desprins masca. Prin urmare, a fost nevoie de încă o oră ca să o refacem. Așadar, vedeta a avut ceva de îndurat, însă nu s-a plâns absolut deloc”, spune Andreea Rădulescu, make-up artistul care conduce echipa de machiaj special.

Cine se ascunde în spatele supereroului Venom, telespectatorii vor descoperi joi, 21 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Scena misterelor”, prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Florin Siriac, preferatul publicului în cea de-a patra ediție iUmor

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Florin Siriac, un bârlădean care a urcat pentru prima dată pe o scenă la iUmor este preferatul publicului și cel care a primit cele mai multe voturi în aplicație în cea de-a patra ediție iUmor, care a fost lider absolut de audiență, astfel că a fost trimis în marea finală.

Florin Siriac, Groparul pe numele său de scenă, a venit să povestească amintiri din viața sa la Bârlad sau… ”un fel de stand up”. ”Am mai multe, dar trebuie să mi le mai amintesc, n-am mai fost niciodată pe scenă”, a spus acesta. Iar dacă începutul a fost mai greu, Florin s-a relaxat pe parcurs.

”Nu a existat niciodată în istoria iUmor, cel puțin din punctul meu de vedere, o asemenea răsturnare de situație, ca în cazul acestui băiat. Orice l-ai fi întrebat, avea un mod extraordinar de a-ți răspunde! E o specie ciudată de umor involuntar”, a mărturisit Mihai Bendeac. Abia după aproape o jumătate de oră în care a stat pe scenă, cei trei jurați l-au lăsat cu greu să plece, dar cu trei voturi de DA.

Mai mult, succesul lui Florin l-a emoționat până la lacrimi pe Dan Badea. ”M-ai făcut să plâng. Mă crezi când îți spun că sunt fericit pentru tine? M-a luat prin surprindere, cum a început faă de cum a terminat și nu doar povestea lui de viață, ci faptul că avea o bucurie în ce făcea! M-a luat un val… am râs, am râs… acum o să zică o țară întreagă că Badea plânge la iUmor”, a spus prezentatorul iUmor.

Prezența lui Florin Siriac a făcut deliciul publicului, astfel că acesta a strâns cele mai multe voturi prin intermediul aplicației și a fost trimis direct în finala iUmor, alături de câștigătorii celorlalte ediții: Irena Boclincă, Vasi Borcan și Varză.

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Iar pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații vor putea folosi o ”carte verde”, care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaselea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Luminița Anghel, Ionuț Iftimoaie, Anca Neacșu și Lino Golden intră în jocul măștilor, la “Scena misterelor”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Jocul măștilor continuă joi, 21 martie, de la ora 20:00, la Antena 1, cu o nouă ediție “Scena misterelor”, prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu.

De această dată, vedetelor pemanente care au misiunea de a ghici cine se ascunde în spatele măștilor – Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Rona Hartner, Dorian Popa și Andrei Duban – li se vor alătura Luminița Anghel, Ionuț Iftimoaie, Anca Neacșu și Lino Golden, interpretul hit-ului “Panamera”. Cei zece, împărțiți în două tabere, a Galacticilor, respectiv a Starurilor, vor încerca să își dea seama cine sunt celebritățile care se deghizează în această ediție a show-ului. O ediție în care măștile își vor face apariția în trei decoruri spectaculoase: lumea filmului de la Bollywood, desenul animat “Crăiasa Zăpezii” și lumea Internetului.

Ca să intre în posesia indiciilor oferite de Dan Negru, care le poate ajuta la identificarea celebrităților din spatele măștii, vedetele din platou vor avea de trecut prin mai multe probe care vor stârni hohote de râs. În cadrul acestor probe, telespectatorii Antenei 1 vor avea surpriza să descopere vedetele lor preferate în ipostaze neobișnuite. De pildă, pe Dorian Popa… tricotând.

Cine sunt măștile care vor urca joia aceasta pe “Scena misterelor”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea pe 21 martie, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending