Noi episoade ale producțiilor tale preferate vor fi difuzate pe canalul de YouTube theXclusive - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Noi episoade ale producțiilor tale preferate vor fi difuzate pe canalul de YouTube theXclusive

Published

on

Foto Credit: Kanal D

            Astăzi, la ora 19:00, noi episoade ale producțiilor tale favorite – “CazaCU Muncă Grea”, “În Oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well Done”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește” – vor fi difuzate simultan pe canalul de YouTube theXclusive.

 

 

Cătălin Cazacu face ucenicie la tăbăcărie, vedeta va accepta o nouă provocare și va experimenta, timp de o zi, greutățile întâmpinate de un lucrător în domeniul prelucrării pieilor și blănurilor. La “În oglindă”, Mihai Ghiță ne va surprinde, din nou, cu o poveste de viață demnă de un film, spusă cu emoție de rapper-ul Tudor Sișu. Alexandra Ungureanu îl are invitat la duet pe Paul Ananie, Roxana Vancea face spectacol în bucătărie, la “Well Done”, sub atenta supraveghere a lui Chef Florian Lazăr. Mircea Eremia trece prin experiența “Detectorului de minciuni”, iar Mihaela și Marian Crăciun ne poartă într-o nouă călătorie de senzație în însoritul Bodrum, la “Călătorește, trăiește, iubește”.

 

Nu pierde lansarea noilor episoade ale emisiunilor create special pentru canalul de YouTube theXclusive, difuzate simultan, în această seară, de la ora 19:00!

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending